quote:Originally posted by Gil Shwarts אחי נתקלתי בעוד קלאסיקה היום בזמן המשגל (מה לעשות.. זה היה התזמון, חחח) שאני בעיקרון יתחיל לעבוד על רמיקס לזה בקרוב U96 - Das Boot קטע ענק!! אני מניח שזה הרימייק... 02_wavetraxx_-_das_boot_2003_club_mix-sq ידעתי שזה מזכיר לי איזה קלאסיקה...
___________________ .
01-jacob_and_mendez-moondust__airbase_remake-snd אחלה טראק של איירבייס!!! מלא רגש!!
Aalto - Liquid Sweep (Super 8 Remix) איזההה קטעעעעעעע אהה ד"א Aalto - Adove and Beyond
Hi-Gate_-_Saxuality-Remix_Promo_Vinyl-2003-UDC - 01-hi-gate_-_saxuality_(dumonde_remix)-udc.mp3 הגיע הזמן לא? כרגיל מלא אנרגיה, אהבתי מאוד 02-fast_floor_-_sirens_of_time__ueberdruck_remix-xds.mp3 חזק מאוד, פאט 49_And_A_Half_Cent-In_Da_Club_(Iraq_Remix)-2003-iND LOL
___________________ מש"ק כיבוי תעופתי, אחד התפקידים החזקים "כבאי טוב זה כבאי מעשן"
Sylver - Little Things דיסק דיי יפה, אני פשוט חולה על הצלילים שלהם DJ Dean - Protect Your Years דיסק חזקקקקקק, הוא תותח, איזה הארדדדדדד
Nu_Nrg_-_Space_Flower_EP-Vinyl-2003-TCLUB )))))))))))) אחלה של מלודיות הולכות פה, אהבתי מאודדדדדד
מכירים אולי שירים בסגנון של Christina Aguilera - Beautiful (Peter Rauhofer Mix) ?? איזה סגנון זה בכלל פרוגרסיב או מה? קיצר אני צריך כמה שמות של טראקים כאלה בסגנון אז אם מישהו מכיר יהיה סבבה...
___________________ "The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty." --=My Music=--
a1-vincent_de_moor-green_heaven__original_vinyl_bmi הייתי חייב לעלות את המסיב קלאסיקה הזאת
___________________ NeveR ForgeT : Its All AbouT The Music!!! ואל תשכחו: אני ילד מניאק שלא נוסע עם חברים לאכול שהם רעבים וגם הנטיות המיניות שלי מעורערות!!!
02-new_energy_-_take_your_air_2003__tankis_vs_deep_project_remix-xds 01-new_energy_-_take_your_air_2003__nu-nrg_extended_mix-xds שתי רמיקסים חדשים לא יודע מה אהבתי יותר שניהם טובים 02-4_strings_-_let_it_rain_(driftwood_remix)-twc גם אהבתי
לא יודע אם המליצו או לא אבל Lambda - Hold on tight (Kaylab & Reloop remix)