moze by tak zlot zrobic tych PLTA gdzies w Polsce, bo ja bede, tzn wyglada na to ze na 90 procentow bede na lato 2004 w Kraku(Crack - Town0, slyszalem ze po wejscu naszego kraju do Unii, pifko bedzie drogie czy to prawda....
Nov-20-2003 01:27
infinity HiGH
groovin
Registered: Oct 2001
quote:
Originally posted by Japan_4
slyszeliscie set Mariki z imprezy Heinekena?
jak kupiliscie Laif z plytka to czy tez macie przerwy miedzy utworami? strasznie wqrwiajace
na orginalnej plycie z Laif sa przerwy? tak samo jak na plycie Doubledecker'a?? Kurna...co oni nie umia sie obslugiwac Nero?
Tracklist pewnie mozna zalatwic ze strony Laif'a bo tam znalazlem tracklist do DD. zaraz sprawdze...
edit kurna, nie moge znalesc na ich stronie tracklistu wiec Japan bedzie musial podac tracklist.
quote:
Originally posted by Projekt4.o
moze by tak zlot zrobic tych PLTA gdzies w Polsce, bo ja bede, tzn wyglada na to ze na 90 procentow bede na lato 2004 w Kraku(Crack - Town0, slyszalem ze po wejscu naszego kraju do Unii, pifko bedzie drogie czy to prawda....
no...to w sumie dobry pomysl. Mozemy zrobic spotkanie czy cos na Creamfields (i w te wakacje, J4, NAPEWNO JEDZIEMY!! Bo jak nie, to kurwa... heheheh)
Last edited by infinity HiGH on Nov-20-2003 at 02:30
Nov-20-2003 02:11
Piotr3k
Senior tranceaddict
Registered: Jun 2001
quote:
Originally posted by vmc
Podaj trackliste.
1. Andy Moor - No More (Kenny Shifter Remix)
2. Beat C & Ilay - High (Original Mix)
3. Andy Moor - Athena (Madness Mix)
4. Duran - Face (Original Mix)
5. Technotango
6. Casa Flava - De Moma De (Paris & Sharp Remix)
7. Buds Not Bombs - Deleido (Michael Anthony & B. Smiley Mix)
Czas trwania: 43:46
Jakosc: 128kbps (w czesci multimedialnej)
Ale nie zawsze jestem online, czasami moja roommate jest, to jak nie pod pisze spowrotem, prosze nie brac jakisz offense!
spoko...nie po placze sie
no dobra....moze troche
Last edited by infinity HiGH on Nov-20-2003 at 06:26
Nov-20-2003 06:11
Outsider
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by anuneventrade
Czesz Japan_4! Mieszkasz calkem w Polsce ci tesz tu w amerycy? Bede w polsce na stempnego lata jak wszystko mi poje dobze!
tylko w polsce mieszkam. w warszawie. do jakiego miasta przyjezdzasz?