quote:Originally posted by Gil Shwarts חחחח בעיקרון נראה לי שמבטאים את זה superate ?עכשיו מה מצחיק פה שיש גם לימון שמונה
quote:Originally posted by warpedd_ ?עכשיו מה מצחיק פה שיש גם לימון שמונה כן רק שזה נשמע כמו lemonade
quote:Originally posted by KrazyDJs כן רק שזה נשמע כמו lemonade זאת הכוונה!!!! ויש גם orange 8..
quote:Originally posted by Rising זאת הכוונה!!!! ויש גם orange 8.. חחחחח אבל זה סתם שם של טראק של אורנג' כמו שיש אורנג' 3,4,5,6,7,
___________________ .
Ferry_Corsten_-_Indigo-Vinyl-2003-QTXMp3 01-ferry_corsten-a1_indigo_(original_mix)-qtxmp3.mp3 02-ferry_corsten-b1_indigo_(passiva_remix)-qtxmp3.mp3 בתיאבון חבר'ה.... שניהם סוכר. פאסיבה זה טראנס אדיקט ד"א, שמו re-grooved
___________________ Check My Music
Arbus - Raw Energy (Original Extended Mix) וואי איזה טראק חזק צליל חזק ועמוק כזה uplifting כמו שצריך
און מסכים איתך אחלה טראק אבל המיקס השני של Soho מגעיל בקיצור רועי יא שמן רק מוש אמר סופר שמונה אני אמרתי Super 8
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
quote:Originally posted by oDrori Ferry_Corsten_-_Indigo-Vinyl-2003-QTXMp3 01-ferry_corsten-a1_indigo_(original_mix)-qtxmp3.mp3 02-ferry_corsten-b1_indigo_(passiva_remix)-qtxmp3.mp3 בתיאבון חבר'ה.... שניהם סוכר. פאסיבה זה טראנס אדיקט ד"א, שמו re-grooved סוףףףףףףףףףףףףףףףף הדרךךךךךךךךךךךךךךך
quote:Originally posted by Narcotic Mind Arbus - Raw Energy (Original Extended Mix) לא התלהבתי ממנו... אבל אם אתה ממליץ זה שווה בדיקה חוזרת 01_pit_land_-_scent_of_asia__extended_vocal_mix-idc.mp3 וואלה יפה... הפתיע
indigo = SHIT!!!! אני זוכר ארמין מרביץ קטע קטע... כל אחד יותר תותח מהשני פתאום הוא עושה ועכשיו טראק השבוע.. שם לי את אידיגו... גועל נפש!! בא לי על eon - pocket demege עכשיו