zostawic was raz i kurde sie towarzystwo rozgodalo, a tak apropo to wszyscy pierdolic kicz taki ze szkoda gadac, ja tam wole wodeczke a nie jakies tam pifka.
JABOLE are the best
Nov-20-2003 23:09
Outsider
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by anuneventrade
Nie mam, i szkoda na to. Ale jak masz MSN, to dodaj mi, ale pamjentaj co mowilam w czeszniej, ze nie zawsz to ja jestem na MSN, czasami moja roommate nie owaza ze jest podlanczone!
jeszcze nie mam msn, nigdy mi nie byl potrzebny. ale powoli sie zbieram zeby sie zarejestrowac
Nov-21-2003 08:13
Outsider
Supreme tranceaddict
quote:
Originally posted by infinity HiGH
leave it to the Polacks to change the subject back to beer.
moje ulubione piwa sa Carlsberg, Tyskie i Stella Artois.
tak stary...juz Ci wyslalem kilogram pigul...Sergej Ci przywiezie do domu za miesiac.
ok, tylko lepiej niech przywiezie mi wisienki albo lovki. bo z innymi odesle go do kanady. no dobra, binladen tez moze byc, ghehe (pozdrowienia dla bywalcow Ary w Jastrzebiej)
Nov-21-2003 08:23
Stuku
Senior tranceaddict
VMC do nawalanki dla mnie piwem NR 1 jest Specjal Czerwony. Wchodzi jak woda dosłowie
Nov-21-2003 14:03
vmc
Travelling Without Moving
Registered: Jan 2002
quote:
Originally posted by Stuku
VMC do nawalanki dla mnie piwem NR 1 jest Specjal Czerwony. Wchodzi jak woda dosłowie
sš i tacy co do nawalanki preferujš takie specjały jak Rycerz, Imperator albo Czarny Koń ale ja nie tykam tego typu szczyn... no i nie schodzę poniżej Kawalera - jabole to nie dla mnie !
panowie, zyby sie najebac to sie pije wodke. Piwo sie pije dla jego wspanialego smaku a te mocne browary zalatuja za bardzo spirytusem a piwo typu rycerz to... nie piwo.
Nov-21-2003 17:21
vmc
Travelling Without Moving
Registered: Jan 2002
quote:
Originally posted by anuneventrade
vmc, sorry ze zeszlam z internetu tak szypko! Moja roommate podczebowala computer, a to jej, to muszalam oddac! *hugs*
Nic nie szkodzi, zreszta ja tez niedlugo potem musialem wychodzic. Do nastepnego razu
Co prawda to prawda. Bo do innego celu niż wyżej wspomniany wódka nie służy A co do wódek ... Zimy Bols lub Finladnia. Dla pań polecam Smirnof ICE DRINK 5 % heheheh i nie wiem jak ktoś sie tym nawali to ma mój respekt
Nov-22-2003 15:01
Outsider
Supreme tranceaddict
jak polacy sa odbierani u was, w sensie za granica. bylem raz w kanadzie to zapamietalem jednego polaka. takiego zula, ktory chcial zeby wezwac na niego policje bo nie ma gdzie spac i chcial pojsc do aresztu. mam nadzieje ze nie wszyscy tak wygladaja.