חחחחחחחחח טוב זה עם השוטר...
___________________ <<< elad11 >>> Layo & Bushwacka - Love Story (Original Mix) .מומלץ בחום -----------
נחמדים צח כרגיל שולט
___________________ Never again.
quote:Originally posted by Hell_Copter כר וכרית מזדיינים, הכרית עושה לכר "שמת קונדום"? אז הכר עונה לה... "למה ציפית"....!!! איך אני מת על הבדיחה הזאת חבר שלי אחד סיפר את זה לכל העולם נראה יש לי עוד מלא כאלה אני אזכר אחורי זה ואכתוב פה
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
[צריך לספר באדישות] מה ההבדל בין סלע לתינוק מת? רק אחד מהם אפשר לזיין
quote:Originally posted by warpedd_ [צריך לספר באדישות] מה ההבדל בין סלע לתינוק מת? רק אחד מהם אפשר לזיין מה??!?!?!?! אני מזמין אליך ניידת חולה!!
wrapppppped רגע, רומן ? המממ מקווה שלא טעיתי אלללל תתחיל עם הבדיחות האלה מה ההבדל בין ילדים לחול ? חול אי אפשר להעמיס עם קלשון
חן זה תומר בשבליך ואני שמעתי את זה עם כדורי באולינג משום מה ויש עוד משהו מה זה ורוד שהופך לירוק ?? משהו מנחש?
תינוק שנפל לביצה ? חחחח טעות שלי אחי אז מי זה רומן ?
quote:Originally posted by DjChook אז מי זה רומן ? קיו פיקסל או קריינג תבחר אתה
___________________ .
אתם מספרים את זה לא נכון יא שמאלנים... ?מה ההבדל בין תינוקות ערבים לאבטיחים ואז הקטע עם הקלשון
___________________ Check My Music
מה ? זה גרוע עודד אפשר את שניהם להעמיס עם קלשון וזה שזה ערבים לא מצחיק בכלל
quote:Originally posted by DjChook מה ? זה גרוע עודד אפשר את שניהם להעמיס עם קלשון וזה שזה ערבים לא מצחיק בכלל מפתאום שניהם? האי הומניות זה בדיוק הקטע בבדיחה הזאת... ואין כמו המקורית אחי.... מצטער אבל כמו שאני לא אוהב גזענות, בדיחות מפגרות פשוט מצחיקות אותי עד זוב דם