Originally posted by anuneventrade
Czesz Japan_4! Mieszkasz calkem w Polsce ci tesz tu w amerycy? Bede w polsce na stempnego lata jak wszystko mi poje dobze!
czesto jestes w polsce? przylatujesz co wakacje czy raczej rzadko?
Nov-22-2003 17:03
vmc
Travelling Without Moving
Registered: Jan 2002
quote:
Originally posted by Stuku
Co prawda to prawda. Bo do innego celu niż wyżej wspomniany wódka nie służy A co do wódek ... Zimy Bols lub Finladnia. Dla pań polecam Smirnof ICE DRINK 5 % heheheh i nie wiem jak ktoś sie tym nawali to ma mój respekt
Z wódek to najlepsze co piłem to Danzka (w metalowych butelkach). Zajebista!!
Registered: Jun 2001
quote:
Originally posted by vmc
Z wódek to najlepsze co piłem to Danzka (w metalowych butelkach). Zajebista!!
zajebista w jakim sensie? dobra czy szybko rozwala?
Nov-22-2003 20:44
infinity HiGH
groovin
Registered: Oct 2001
Kurna...chyba czas zeby pogadac ze Swamper'em na temat naszego forum bo troche nas tu jest; i jak bysmy mieli nasze forum to by bylo jeszcze wiecej.
Lukasz; kurna ja pierdole! Zapomnialem tego goscia do puki ty teraz o nim wspomniales!! Nie zle jaja byly. I nie...nie kazdy Polak tutaj jest taki Akurat tak sie trafilo ze tamten koles byl Polakiem, ale rownie dobrze mog byc Wlochem, Niemcem, albo Kanadyjczykiem, haha!
Przylec znow i zobaczysz!
Nov-23-2003 06:14
vmc
Travelling Without Moving
Registered: Jan 2002
quote:
Originally posted by Piotr3k
zajebista w jakim sensie? dobra czy szybko rozwala?
Jest dobra, zajebicie wchodzi...
A tak bajdełej to włanie leczę kaca po wczorajszej wódeczce z kumplami... omgggg moj łeb
Originally posted by infinity HiGH
Kurna...chyba czas zeby pogadac ze Swamper'em na temat naszego forum bo troche nas tu jest; i jak bysmy mieli nasze forum to by bylo jeszcze wiecej.
Lukasz; kurna ja pierdole! Zapomnialem tego goscia do puki ty teraz o nim wspomniales!! Nie zle jaja byly. I nie...nie kazdy Polak tutaj jest taki Akurat tak sie trafilo ze tamten koles byl Polakiem, ale rownie dobrze mog byc Wlochem, Niemcem, albo Kanadyjczykiem, haha!
Przylec znow i zobaczysz!
spoko stary, jak bede mial kase to przylece obejrzec polakow
Co do wodek to polecam absoluta ale to chyba kazdy wie
elo Polscy ziomale! niech ktos zmieni ten thread na "Sticky Thread" bo watpie ze pozwolimy na to zeby spadl na trzecia strone.
jak tam imprezy u was? Ja wlasnie sie szykuje na bardzo ostre imprezowanie. 3 weekendy, 4 imprezy. Nie wiem jak to przezyje
Nov-24-2003 21:11
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
quote:
Originally posted by infinity HiGH
elo Polscy ziomale! niech ktos zmieni ten thread na "Sticky Thread" bo watpie ze pozwolimy na to zeby spadl na trzecia strone.
jak tam imprezy u was? Ja wlasnie sie szykuje na bardzo ostre imprezowanie. 3 weekendy, 4 imprezy. Nie wiem jak to przezyje
w florydy jest goroco! Moze nie na sticky thread, bo watpie ci Swamper stym po godzi, ale, moze, polski forum?
4 imprezy!! To dobze!! Miec dobre czas dla mnie ok?
Originally posted by anuneventrade
w florydy jest goroco! Moze nie na sticky thread, bo watpie ci Swamper stym po godzi, ale, moze, polski forum?
4 imprezy!! To dobze!! Miec dobre czas dla mnie ok?
nie ma sprawy dla ciebie wszytko nie jestem na 100% pewny czy pojde na kadza impreze bo mam egzaminy, ale w sobote napewno ide bo nie moge przegapic Steve Lawler'a. Potem to nie wiem; z wielkim bulem bede musial odmowic reszte.
a wlasnie, Sara, bylas na PvD w Miami? Slyszalem ze bylo zajebiscie. Sluchalem troche jego setu na necie.
Last edited by infinity HiGH on Nov-24-2003 at 21:44