quote:Originally posted by Hell_Copter כן כן... מה שתגיד זה הזכיר לי קטע מקופיקו שאני תמיד זוכר :}} קופיקו והאבא הגמור הזה בבית נראה לי אברום או שזה היה השכן ראו משחק כדורסל של הבן-שלו ואז האבא אמר "איי אני זוכר שהייתי פעם ילד" אז קופיקו עושה לו "הייתה פעם ילד?!? " אז הוא עונה לו מה אתה חושב שתמיד הייתי ככה ואיתן הבחורה הזאת שרוטה בראש מזה הזין הזה לשבת רבע שעה בפיפי שלך? טוב שהיא לא התחילה לשתות את האמבטיה ..
quote:Originally posted by Eitan E טוב אם ככה עלה לי רעיון לטרד מעניין מה הסטייה שלך i"m an arabic sesemi street addict אני מכור לרחוב סומסום בערבית סתם אבל אני אספר לכם משהו אמיתי הכרתי בחורה שהיה לה סטייה שהיא מתקלחת אז היא ממלאת את האמבטיה ואז משתינה שם ונשארת איזה רבע שעה שם אחי... אנ'לא חושב שהיית צריך לספר לנו את זה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חבורה של שרוטיםםםםםםם ואיתן... באמת..מה נסגר ? שמור את סיפורי הילדות לעצמך... וואי..סטייה...אמ.... מומינים, כבר מאוס...גם יש לי סיוטים מזה יש את ההופסים בערוץ הופ, מישהו רואה ? או נאדי ?
quote:Originally posted by KrazyDJs מומינים, כבר מאוס...גם יש לי סיוטים מזה יש את ההופסים בערוץ הופ, מישהו רואה ? או נאדי ? אחותי הקטנה רואה את זה חחח יש שם קובידוביות או משהו כזה אני כבר זוכר את השיר של זה בעל פה.. יהיה לנו כיף כיף כיף עד שנתעייף יף יף משהו כזה
ברוך הבא אח שלו ! טה טה טה טה טה טה טה טה נ.ב - נא להוסיף פוסט לט'רד של המיט דה קראו ...
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
Last edited by luckystrike on Jul-03-2003 at 12:44