quote:Originally posted by TinkerbeL \ היה דווקא אבל נו התוצאות היו כרגיל.... כי הלכנו לפי שיטה ישנה ולא יעילה בואו נעשה את מה שטלי הציעה!!! נשמע לי אחלה רעיון
quote:Originally posted by DjChook אל תעצבן ת'י. 'תפוס ת'ך בפוני ! (פאק, כמה זמן לא אמרתי רועי ROYYYY I MISS U) בקיצר אני צריך בינתיים להתגבר על השפעת אל צבן תי... תפוס תך מהפוני... הייתי מצפה שלפחות תלמד משהו מכל הזמן שאתה מכיר אותי....
___________________ .
יוווו לא האמנתי שתקרא את זה חחח ובראסמי שכחתי כבר איך לרשום את זה אז אלתרתי
___________________ Never again.
quote:Originally posted by Hell_Copter אל צבן תי... תפוס תך מהפוני... הייתי מצפה שלפחות תלמד משהו מכל הזמן שאתה מכיר אותי.... כן.. צריך לחקור טוב טוב את רועי וללמוד הרבה ממנו... אולי ככה נבין יותר לעומק את הקשר הקדום בין האדם לקוף או במקרה שלפנינו הגורילה סתם רועי אני חולה עליך!!! בשבילי המוד מספר אחת זה אתה
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
למה דיבור נגוע אילן?! אני עשיתי לך משהו רע שאתה ככה מדבר?!
quote:Originally posted by Hell_Copter למה דיבור נגוע אילן?! אני עשיתי לך משהו רע שאתה ככה מדבר?! אל אלוהים מה עשו לך בצבא.?? אל תגיד לי שנתנו לך לשתות שם חשיש... לא היית מדבר ככה פעם...
quote:Originally posted by KosmiK-G8 אל אלוהים מה עשו לך בצבא.?? אל תגיד לי שנתנו לך לשתות שם חשיש... לא היית מדבר ככה פעם... מה אני התחתנתי איתך?! מה אתה רוצה ממני?!
quote:Originally posted by Hell_Copter מה אני התחתנתי איתך?! מה אתה רוצה ממני?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ה' איזה יציאה... חחחחחחחחחחחחחחחח
quote:Originally posted by KrazyDJs היה חסר פרצוף אחד...
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire