חחחחחח טוב לדעת שעוד משהו זוכר אותנו פה
מריץ פוסטים בדרך לאלף, הא רון ?
___________________ Never again.
חחחחחחחחח לא זה נתקע כזה ולא עלה לי אבל אם כבר אמרת אז על הזין שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו בטוח יזכרו
חחחחח אל דאג יהיה טוב
חן למה ההודעה שלי לא היתה איכותית לא הבנתי עד עכשיו...
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
quote:Originally posted by KosmiK-G8 אתה אחראי לעובדה שמוש כבר לא בפורום שלי היה יותר טוב ובגדול סתם חלק ממה שרשמת לא היה כזה להיט אבל אל תעלב חחח
רון עשה את המנת פוסטים השבועית הוא לא יחזור עד שיהיה ירח מלא (טוב עזבו אני מושפע מהסרט)
quote:Originally posted by DjChook שלי היה יותר טוב ובגדול סתם חלק ממה שרשמת לא היה כזה להיט אבל אל תעלב חחח קצת קרדיט.? טוב בכל אופן אני חוזר לבסיס.. שיהיה שבוע טוב..
להתראות אחי אתה יודע שהכל מאהבה
דבר ראשון אני לא הומו דבר שני ברק אהבתי מאוד ובאמת אני טראנסאדיקט כי עשיתי\אני יודע מה כל דבר אומר ועכשיו לכמה משלי: *אם עמוד הבית שלך הוא www.tranceaddict.com/forums *אם יצא לך לפחות פעם אחת להגיד ששתית 70 בירות ולא הזיז לך (רועי) *אם הצטלמת אלף תמונות ובכל אחת עשית שריר (רועי) *אם התחלת כמו כולם לשמוע הארדסטייל מטורף ועברת לשמוע פרוגרסיב *יש לך לפחות 3 טראקים של גיל על המחשב *פריצה לגן ילדים בשעות הקטנות של הלילה נחשבת למפגש חברתי מהנה
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
quote:Originally posted by Scorchio *פריצה לגן ילדים בשעות הקטנות של הלילה נחשבת למפגש חברתי מהנה או לחילופין לפלוש לבית לא מוכר ולשאול את בעלת הבית אם יש לה בת אנשים, אני סוגר שבת, אז כל הזין ולהתראות