quote:Originally posted by taltul יאמי...הייתי לוקח את הימנית השחומה....משהו בסט...אוהב כאלה בדיוק מה שחשבתי איך שראיתי אותה מטורפת.................
מי שרוצה תמונות שלי או להעלות תמונות בשבילי שיפנה אליי פשוט אין לי כוח למצוא לאן להעלות ויש פה ושם תמונות שלי פה
___________________ .
אני זה עם החולצה הלבנה שכתוב עליה מוזיק
___________________ ^*^Techno is for your mind, House is for your soul, and Carl Cox is a god^*^
quote:Originally posted by DJ Alex E. אני זה עם החולצה הלבנה שכתוב עליה מוזיק חולצה יפה
גל...תעלה איזה תמונה שלי ושלך, שיראו פה איזה שחור קטן אני.
quote:Originally posted by yonih גל...תעלה איזה תמונה שלי ושלך, שיראו פה איזה שחור קטן אני. בכיף גבר גבר
חבר שלי העלה לי קודם תמונה שלי ושמתי אותה גם בזה של החדר כושר... הנה היא דרך אגב גל... ראיתי אתמול את יוני ב אי
quote:חבר שלי העלה לי קודם תמונה שלי ושמתי אותה גם בזה של החדר כושר... הנה היא עוד אחד עם הטריק ?? quote:אני זה עם החולצה הלבנה שכתוב עליה מוזיק אחי, קבל ח"ח על ההעלאות ב UKTA
quote:Originally posted by markfeldman עוד אחד עם הטריק ?? לא הבנתי מה ניסית להגיד...
quote:Originally posted by markfeldman עוד אחד עם הטריק ?? לא יודע אם זה היה בציניות אבל לא