|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004
|
|
|
בחמש השנים האחרונות אני זוכר באמת מספר פעמים דיי ספורים ששילמתי כסף על כרטיס ואם כבר שילמתי זה היה בהנחה, זה שאני לא אוהב אלכוהול רק עוזר לי לשמור את הכסף לדברים אחרים
אז איך אני עושה את זה? לא, לא ליקקתי לאף אחד, אני גם לא מאמין בזה, פשוט התחברתי לאנשים נכונים במהלך השנים, כמו דיג'ייס, יוצרים למינהם, אנשי התעשיה, כך גם הגעתי לרדיו שם במשך 4 שנים הייתי אחראי על רוב המוזיקה בתוכנית ועל פינת הבילויים וחדשות הסצנה, כך גם זכיתי להיות במסיבות הכי טובות בארץ, הכל עניין של תן וקח, נתתי לבעלי המועדונים/יחצנים מודעות והם נתנו לי הזמנות חינם
את רועי טוכנר לדוגמא הכרתי ממש טוב לפני 4 שנים אחרי גיג שלו באילת, הייתי שם עם חבר שלי ורועי סידר לנו חינם למסיבה ההיא, אחרי המסיבה אני וחבר שלי עזרנו לו לסחוב את התקליטים למלון ומאז, אנחנו מכירים טוב מאד, הוא סיפק לי לרדיו סטים שלו ושל סם פאנקי פיש ואני הגעתי למסיבות שלהם בלי בעיה
מה שאני מנסה להגיד זה שצריך הרבה סבלנות והעזה, לא לקק לאף אחד כי אף אחד לא שווה את זה, תיהיו ישרים ועם ביטחון עצמי ותראו שבסוף זה יסתדר, אגב נקסט הפקות מוכרים בתור חברה שאוהבת להשתמש בתן וקח, הרבה בזכות הקשרים הטובים שלי עם רוני ויוסי הצלחתי לראיין לרדיו את ארמין ואת פרי קורסטן
העיקר שתיהו מי שאתם
|
|
Oct-06-2004 18:38
|
|
|
 |
 |
|
 |
 |
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004
|
|
|
כמה הבהרות, את תוכנית הרדיו הזאת הגישה ריי הראל מאז הקמת הרדיו, לאחר מכן הצטרף אליה זיו יונס ולפני כמעט שנתיים זיו עזב וסלי פטל החלייף אותו
ב4 השנים האחרונות אני תיפקדתי מאחורי הקלעים בעיקר בתור זה שאחראי שם על רוב הריליסים החדשים ו80 אחוז מהסטים שנוגנו בתוכנית מחצות ועד שתיים לפנות בוקר היו סטים שהשגתי מדיג'ייס שונים וכד', התוכנית היוותה פריצת דרך חשובה בתחום מוזיקת ההאוס והקלאב בדרום, ידוע שאיזור זה מתחבר יותר לטראנס הפסיכודאלי ולפסיי, אצלנו בתוכנית לא היה שום דבר שהזכיר את זה, הרבה טק האוס, טקנו, האוס, ברייק ביט וקצת קלאב טראנס, בעיקר בתוכניות של סלי, פעמיים שידרנו סט של 80 דקות שאני הכנתי במיוחד עבור התוכנית והתארחו אצלנו דיג'ייס מוכרים מהתעשיה
השיא מבחינתי היה הראיון שעשיתי עם פרי קורסטן ודייב סימן בביקורם בארץ, מתוצרת הארץ אני גאה בראיון שעשיתי עם מושיק שלומי והבלעדיות שהייתה לנו בשידור האלבום שלו עוד לפני שהוא שוחרר לחנויות
לצערי, מנכ"ל הרדיו בשיתוף מנהלת התחנה, החליטו לשים וף לתוכנית, זה התחיל בזה שהם רצו שננגן יותר מוזיקת
MTV
וקומראשל, ריי עזבה בגלל זה, אני פרשתי מהעסק ואחרי מספר חודשים כאמור, התוכנית ירדה, עצוב שאין לדרום ייצוג של מוזיקת מועדונים
|
|
Oct-07-2004 20:09
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 19:37.
Forum Rules: