Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מדהים מה שקורא בסיצנה שלנו
Pages (8): « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by Dr.SuS
1. בן כמה אתה?
2. אם זה מה שהמוסיקה עושה לך עכשיו, אני בטוח שהייתה גומר במקום בטיאסטו בחוות היען למשל, אז בקיצור קיפ דה דרים און זה תמיד עוזר
3. באיביזה מכניסים גם בני 10 אם אני זוכר נכון, כסף זה הבעיה שם...
4. את רוב הפרוטקציות לא מקבלים מליקוקים, מקבלים מלהסתובב ולהכיר אנשים, ההפך הוא האמת לפי דעתי, יחצנים בעלי מועדון וסלקטורים שונאים ליקוקים בטרוף.

1>>> 19.5

2>>> מה שנכון נכון - ותאמת כבר הספקתי להרגיש מה זה לגמור במקום במיסבה עם אמרין בפארק הירקון (תאכלס אחד החלומות יתגשםבאמת אבל זה רק אחד מאלף )

3>>> אז זהו פה הבעיה היא אחרת שהינה מחסור במשאבים... יחד עם זאת איביזה נחשבת נופש יקר מאוד יחסית לסתם לנסוע לחול וכאלה...

4>>> אני מבין מה שאתה אומר אבל אני למשל לא מסתובב לי כל היום ומבלה יש לי לימודים על ראש ככה שמבחינת זה אני באמת באותו מצב כמו חייל רגיל שיכול לצאת רק ביום שישי... ומה אתה רוצה שאעשה? אבוא לכניסה של מועדון ואתחיל לזרוק מבטים לסלקטורים וכזה להתחיל להכיר אותם? זה נשמע לי קצת נאיבי ולא ממש הגיוני ומה שבטוח יגרום לצחוק מצד של אותם סלקטורים...
אם אתה אומר שזה מה שצריך לעשות וזה מה שנקרא לבוא ולהכיר אנשים אז זה בדיוק מה שנקרא לבוא ולהתחיל ללקק להם...
אני מבין שהרבה תלוי במזל של להיות חבר שיש לו ידיד שהוא מכיר את מישהו והוא גם מכיר עוד מישהו מאנשי ההפקות...

נגיד מסיבות של נקסט מי שמכיר יש תמיד 3 אנשים (בגיל 20 לחייהם ) שבאים ונכנסים חופשי בלי שום בעיה ואני הכרתי אותם ב"ארמין בפארק" אבל הם לא ממש רצו לספר לי איך הם השיגו את האפשרות הזאת של להיכנס בלי שום בעיה ( כן רועי אם אתה תראה את זה - אז התכוונתי אליכם ואני עדיין לא גיליתי את הסוד שלך אחי) אבל עזוב כי הדבר כבר נקרא להתחנף וזה ממש לא נעים ולא מנומס לדעתי...

תגידו שאני פראייר - אולי אבל זה המצב...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Oct-06-2004 10:50  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
MasterP
/\$$ /\/\a$T3R

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by taltul
1>>> 19.5

2>>> מה שנכון נכון - ותאמת כבר הספקתי להרגיש מה זה לגמור במקום במיסבה עם אמרין בפארק הירקון (תאכלס אחד החלומות יתגשםבאמת אבל זה רק אחד מאלף )

3>>> אז זהו פה הבעיה היא אחרת שהינה מחסור במשאבים... יחד עם זאת איביזה נחשבת נופש יקר מאוד יחסית לסתם לנסוע לחול וכאלה...

4>>> אני מבין מה שאתה אומר אבל אני למשל לא מסתובב לי כל היום ומבלה יש לי לימודים על ראש ככה שמבחינת זה אני באמת באותו מצב כמו חייל רגיל שיכול לצאת רק ביום שישי... ומה אתה רוצה שאעשה? אבוא לכניסה של מועדון ואתחיל לזרוק מבטים לסלקטורים וכזה להתחיל להכיר אותם? זה נשמע לי קצת נאיבי ולא ממש הגיוני ומה שבטוח יגרום לצחוק מצד של אותם סלקטורים...
אם אתה אומר שזה מה שצריך לעשות וזה מה שנקרא לבוא ולהכיר אנשים אז זה בדיוק מה שנקרא לבוא ולהתחיל ללקק להם...
אני מבין שהרבה תלוי במזל של להיות חבר שיש לו ידיד שהוא מכיר את מישהו והוא גם מכיר עוד מישהו מאנשי ההפקות...

נגיד מסיבות של נקסט מי שמכיר יש תמיד 3 אנשים (בגיל 20 לחייהם ) שבאים ונכנסים חופשי בלי שום בעיה ואני הכרתי אותם ב"ארמין בפארק" אבל הם לא ממש רצו לספר לי איך הם השיגו את האפשרות הזאת של להיכנס בלי שום בעיה ( כן רועי אם אתה תראה את זה - אז התכוונתי אליכם ואני עדיין לא גיליתי את הסוד שלך אחי) אבל עזוב כי הדבר כבר נקרא להתחנף וזה ממש לא נעים ולא מנומס לדעתי...

תגידו שאני פראייר - אולי אבל זה המצב...

על מזל אנחנו לא שולטים
על עצמנו כן.
תכיר את הסלקטורים, זה לא כזה מפחיד, וגם אם זה קצת לקקני, על הזין שלך
אתה זה שיכנס חינם למסיבות עוד חודש, כשזה שקרא לך לקקן ילקק לך שתעזור לו בכניסה.
ככה זה החיים.
אל תתבייש מכלום ותשים זין על הכל

די גיי אלי אוחנה הגיע הישר מהלייבל הנחשב "טדי" לתת סט איכותי.. יש לי חלק מהטראקליסט

1. avi nimni - the new prince
2. the crowd - maor maor maor melixon
3. dj eli ohana - clean head
4. amir turgeman - searching the target (unable to score mix)
5. david amsalem - blind horse (never cross straight mix)
6. dj indio ferreira - move out of my way (3 mistakes per game mix)

Old Post Oct-06-2004 11:02  Israel
Click Here to See the Profile for MasterP Click here to Send MasterP a Private Message Add MasterP to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by MasterP
על מזל אנחנו לא שולטים
על עצמנו כן.
תכיר את הסלקטורים, זה לא כזה מפחיד, וגם אם זה קצת לקקני, על הזין שלך
אתה זה שיכנס חינם למסיבות עוד חודש, כשזה שקרא לך לקקן ילקק לך שתעזור לו בכניסה.
ככה זה החיים.
אל תתבייש מכלום ותשים זין על הכל

יש מצב אתה מעביר לי קורס ב"ללקק נכון לסלקטור" או תביא לי איזה "מדריך הליקוקים המקובלים היום" בימינו הקשים...

כי אני פשוט לא ממש "למדתי" את החלק הזה של החיים...ככה נראה לי...

...נ''ב: אין פה שמץ של ציניות הכל ברצינות

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Oct-06-2004 14:46  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004

בחמש השנים האחרונות אני זוכר באמת מספר פעמים דיי ספורים ששילמתי כסף על כרטיס ואם כבר שילמתי זה היה בהנחה, זה שאני לא אוהב אלכוהול רק עוזר לי לשמור את הכסף לדברים אחרים

אז איך אני עושה את זה? לא, לא ליקקתי לאף אחד, אני גם לא מאמין בזה, פשוט התחברתי לאנשים נכונים במהלך השנים, כמו דיג'ייס, יוצרים למינהם, אנשי התעשיה, כך גם הגעתי לרדיו שם במשך 4 שנים הייתי אחראי על רוב המוזיקה בתוכנית ועל פינת הבילויים וחדשות הסצנה, כך גם זכיתי להיות במסיבות הכי טובות בארץ, הכל עניין של תן וקח, נתתי לבעלי המועדונים/יחצנים מודעות והם נתנו לי הזמנות חינם

את רועי טוכנר לדוגמא הכרתי ממש טוב לפני 4 שנים אחרי גיג שלו באילת, הייתי שם עם חבר שלי ורועי סידר לנו חינם למסיבה ההיא, אחרי המסיבה אני וחבר שלי עזרנו לו לסחוב את התקליטים למלון ומאז, אנחנו מכירים טוב מאד, הוא סיפק לי לרדיו סטים שלו ושל סם פאנקי פיש ואני הגעתי למסיבות שלהם בלי בעיה

מה שאני מנסה להגיד זה שצריך הרבה סבלנות והעזה, לא לקק לאף אחד כי אף אחד לא שווה את זה, תיהיו ישרים ועם ביטחון עצמי ותראו שבסוף זה יסתדר, אגב נקסט הפקות מוכרים בתור חברה שאוהבת להשתמש בתן וקח, הרבה בזכות הקשרים הטובים שלי עם רוני ויוסי הצלחתי לראיין לרדיו את ארמין ואת פרי קורסטן

העיקר שתיהו מי שאתם

Old Post Oct-06-2004 18:38  Israel
Click Here to See the Profile for YO-I Click here to Send YO-I a Private Message Visit YO-I's homepage! Add YO-I to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

איזה כיף שאני אישה!
אף פע לא ליקקתי לאפ'חד ולא הכרתי אפ'חד ותמיד נכנסתי לאן שרציתי
גם כשהייתי ממש קטינה
מיינד יו כשהייתי רווקה גם נכנסתי למסיבות חינם וגם שתיתי בחינם...
עושים קצת עיניים לסלקטור/ברמן והופ... את בפנים...
ברוך שעשני אישה!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post Oct-06-2004 18:46  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

quote:
כך גם הגעתי לרדיו שם במשך 4 שנים הייתי אחראי על רוב המוזיקה בתוכנית ועל פינת הבילויים וחדשות הסצנה

איזו תחנת רדיו ?

Mr. Sam feat. Claud9 - Cygnes
David Forbes feat. Antonia Lucas - Because of You
Harry Lemon vs Interstate - I Found Tiga
Motorcycle - Around You
RR Workshop - Electrolux w/ Ridgewalkers featuring EL - Find (Acappella)
Miller & Divini – Many Years

Old Post Oct-06-2004 20:26  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YO-I
Supreme tranceaddict

הרדיו האיזורי רדיו דרום, כל ערב שישי בתכנית "בדרך למסיבה" היום זה כבר היסטוריה

Old Post Oct-07-2004 14:16  Israel
Click Here to See the Profile for YO-I Click here to Send YO-I a Private Message Visit YO-I's homepage! Add YO-I to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

quote:
הרדיו האיזורי רדיו דרום, כל ערב שישי בתכנית "בדרך למסיבה" היום זה כבר היסטוריה

ואללה, הייתי מקשיב לזה פעם, עם "יורם 2000" לא ?

Mr. Sam feat. Claud9 - Cygnes
David Forbes feat. Antonia Lucas - Because of You
Harry Lemon vs Interstate - I Found Tiga
Motorcycle - Around You
RR Workshop - Electrolux w/ Ridgewalkers featuring EL - Find (Acappella)
Miller & Divini – Many Years

Old Post Oct-07-2004 14:22  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Huge-A
Dj / Producer

Registered: Jul 2004
מארק התוכנית "בדרך למסיבה" הייתה כל שישי בערב..
השדרנים בתוכנית היו :
סאלי פטל , וריי הראל ...
התוכנית הייתה 4 שעות שבשעתיים הראשונות היו מנגנים כל מיני קטעים חדשים ועקיצות למינהם.. כמובן היו גם דיווחים של מה קורא במסיבות במרכזז
ושעתיים שאחרי היו מוקדשות לסטים של יוצרים בארץ ובחו"ל ..
זהו.

Old Post Oct-07-2004 16:28  United States
Click Here to See the Profile for Huge-A Click here to Send Huge-A a Private Message Visit Huge-A's homepage! Add Huge-A to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by Huge-A
מארק התוכנית "בדרך למסיבה" הייתה כל שישי בערב..
השדרנים בתוכנית היו :
סאלי פטל , וריי הראל ...
התוכנית הייתה 4 שעות שבשעתיים הראשונות היו מנגנים כל מיני קטעים חדשים ועקיצות למינהם.. כמובן היו גם דיווחים של מה קורא במסיבות במרכזז
ושעתיים שאחרי היו מוקדשות לסטים של יוצרים בארץ ובחו"ל ..
זהו.

השאלות שלי הן כאלה
א. מי המטומטם שהוריד תתוכנית הזאת?

ב. המטומטם הזה שהוריד תתוכנית מה הוא שם במקום זה ב-4 שעות האלה שהתפנו לו?

Old Post Oct-07-2004 16:35 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YO-I
Supreme tranceaddict

כמה הבהרות, את תוכנית הרדיו הזאת הגישה ריי הראל מאז הקמת הרדיו, לאחר מכן הצטרף אליה זיו יונס ולפני כמעט שנתיים זיו עזב וסלי פטל החלייף אותו

ב4 השנים האחרונות אני תיפקדתי מאחורי הקלעים בעיקר בתור זה שאחראי שם על רוב הריליסים החדשים ו80 אחוז מהסטים שנוגנו בתוכנית מחצות ועד שתיים לפנות בוקר היו סטים שהשגתי מדיג'ייס שונים וכד', התוכנית היוותה פריצת דרך חשובה בתחום מוזיקת ההאוס והקלאב בדרום, ידוע שאיזור זה מתחבר יותר לטראנס הפסיכודאלי ולפסיי, אצלנו בתוכנית לא היה שום דבר שהזכיר את זה, הרבה טק האוס, טקנו, האוס, ברייק ביט וקצת קלאב טראנס, בעיקר בתוכניות של סלי, פעמיים שידרנו סט של 80 דקות שאני הכנתי במיוחד עבור התוכנית והתארחו אצלנו דיג'ייס מוכרים מהתעשיה

השיא מבחינתי היה הראיון שעשיתי עם פרי קורסטן ודייב סימן בביקורם בארץ, מתוצרת הארץ אני גאה בראיון שעשיתי עם מושיק שלומי והבלעדיות שהייתה לנו בשידור האלבום שלו עוד לפני שהוא שוחרר לחנויות

לצערי, מנכ"ל הרדיו בשיתוף מנהלת התחנה, החליטו לשים וף לתוכנית, זה התחיל בזה שהם רצו שננגן יותר מוזיקת
MTV
וקומראשל, ריי עזבה בגלל זה, אני פרשתי מהעסק ואחרי מספר חודשים כאמור, התוכנית ירדה, עצוב שאין לדרום ייצוג של מוזיקת מועדונים

Old Post Oct-07-2004 20:09  Israel
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

עצוב יותר שהתוכנית היחידה הנורמאלית ברדיו דרום ירדה!
ראסמי תחנת הרדיו הכי דפוקה שקיימת!
התוכנית של יהורם מ-2001 "בחצי היורם"יאקקקקקקקקקקקקקק
בכלל אין שם תוכנית אחת סבירה...
חבל...

Old Post Oct-07-2004 23:00  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מדהים מה שקורא בסיצנה שלנו
Post New Thread    Post A Reply

Pages (8): « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackWould Like this dance clip song ID`d [2004] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackGary D. - "D.Trance Anthem 2002" (Mat Silver's Rocking Drums Remix) [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 19:37.

Forum Rules: