Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > טראקים טובים ואיכותיים מתמסחרים בלי שנשים לב!
Pages (7): « 1 2 3 4 [5] 6 7 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001

quote:
Originally posted by DJ Alex E.
אתה לא חייב להגיב להכל אבל אתה גם לא חייב להיתפס ולעשות פיל מכל מילה קטנה

יודע מה?אני שונא ערסים כי הם אנשים מפגרים
לא דיברתי על אנשים שמשתגעים בכללי במסיבות
אם אני נהנה במסיבה ושומע משהו שאני ממש אוהב גם אני אשתגע מזה.לא אמרתי שיש משהו פסול בזה
אמרתי פשוט שאני שונא ערסים
ובגלל השנאה שלי אליהם,יעצבן אותי לראות את הקופים האלה רוקדים לצלילי משהו איכותי כאילו שזה היה עוד איזה קטע מסחרי מסריח כי הם טמבלים והם האחרונים שיוכלו(אני לא מדבר על יעשו,אני מדבר על יוכלו) לעשות את ההבדלה בין משהו באמת יפה למשהו מסריח

יודע מה? הגעתי למסקנה שאתה בכלל לא תופס את הראש שלי ולא מבין למה אני מתכוון אז עזוב,פשוט רד מזה

אז רגע, מה שאתה אומר בעצם.....
זה שמוסיקה אלקטרונית איכותית צריכה להתנגן אך ורק ע"י די ג'ייז תותחים ברמה עולמית, אך ורק במועדונים גדולים בעולם, וירקדו אליה אך ורק אשכנזים יפים עם תואר ראשון במוסיקה אלקטרונית איכותית?
והם חייבים לדעת להבדיל בין טראק איכותי לבין מסחרה?

אז לפי מה שאתה אומר, בעצם, כמעט לאף אחד בארץ אין בכלל את הזכות ללכת למועדון, וכמעט לאף די ג'יי בארץ אין את הזכות לנגן מוסיקה נורמלית...

אז מה הפיתרון? שכל הדי ג'ייז ימשיכו לנגן רק מסחרה, ולא ינגנו מוסיקה איכותית בכלל?
ובכל כניסה למועדון להציב כיתה שבה כל מי שרוצה להיכנס למועדון יצתרך לעבור מבחן פסיכוטכני, ומבחן במוסיקה אלקטרונית??
מה זה השטויות האלה???

תפסיקו להיות כאלה פלצפניים!!! מאיפה קיבלתם את הגישה הזאת שאתם כל כך תופסים מעצמכם???
נכון, אנחנו שומעים דברים יותר איכותיים מאחרים, ואנחנו לועגים לאנשים ששומעים מסחרה וזבל, אבל להגיד שזה לא בסדר שמישהו ששומע מסחרה ירקוד למוסיקה איכותית, וזה לא בסדר שדי ג'יי שמנגן מסחרה ינגן גם מוסיקה איכותית!?!?!? זה כבר ממש מוגזם!

כמו ששגיא אמר, אהבה למוסיקה זה רגש. לא צריך להבין במוסיקה טובה כדי ליהנות ממנה. צריך פשוט להרגיש.....
וחבל שאתם עושים כזאת סלקציה לגבי לאיזה טראק לרקוד ולאיזה לא לרקוד, ולמי מותר לרקוד ולמי לא, ולמי מותר לנגן ולמי לא..... כי זה סתם משבית לכם את השמחה ואת ההנאה.....

פשוט לכו, ותיהנו! מה אתם שמים זין!?!?!?!!?

Old Post Oct-29-2004 12:28  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

גם כן עוד אחד עם הגישה המפגרת הזאת של לנפח כל מילה
כן נעשה פסיכוטכני בכניסה נו בטח מה חשבת
ואלה בדרן אתה
ואין לי כוח עוד פעם להיכנס לזה כי זה חסר תועלת להסביר לאנשים שאוטמים את האוזניים אז עזוב שזה יהיה הפוסט האחרון בנושא הזה אין לי כוח לזה

Old Post Oct-29-2004 13:29  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

quote:
ואלה בדרן אתה
ואין לי כוח עוד פעם להיכנס לזה כי זה חסר תועלת להסביר לאנשים שאוטמים את האוזניים אז עזוב שזה יהיה הפוסט האחרון בנושא הזה אין לי כוח לזה

אני לא אנפח כלום,

אתה פשוט גזען, והוכחת את זה כבר הרבה פעמים

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post Oct-29-2004 13:32  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001

quote:
ואלה בדרן אתה

תאמין לי אחי, אני לא התייחסתי למשפט אחד וגם לא למילה אחד בפוסט שלך
אני התייחסתי לכל הפוסטים שלך בנושא, ולרעיון הכללי שלהם.

אז יופי, אז לא נעשה פסיכוטכני בכניסה.
אז מה אתה מציע בדיוק? במקום להתלונן ולדבר שטויות באוויר, תהיה קצת פרודוקטיבי! מה אתה חושב שצריך לעשות???

ותאמין לי, אנחנו ממש לא אטומים בנושא.
להיפך, לפי הגישה שלך, אתה האטום פה.....

Old Post Oct-29-2004 14:06  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yaman
בעל מידות טובות

Registered: Sep 2003

הטרד הזה נהפך לטרד ריבים

תעזבו שטויות וחלאס לריב

Old Post Oct-29-2004 14:08  Israel
Click Here to See the Profile for yaman Click here to Send yaman a Private Message Add yaman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
סעמקקק אלכס עערסים אנשים כמוך וכמו כולם מה אתה עושה פוזות
נותנים כבוד למי שנותן להם וזהו
מה קשור ערסים בכלל לטרד

וסיסי זה מעצבן אחושרמוטה שפתאום בין בריטני ספירס מכניסים לך טייסטו זה מוריד תערך של הטראק
זה מה שכתנוונתי מההתחלה...

Old Post Oct-29-2004 14:15 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by Vortex_SA
סליחה מראש אבל הגישה הזאת פלצנית ממש... זה כמו שרשמתי בפוסט הראשון בטרד הזה, הדחייה שלך מהרעיון של לנגן טראקים טובים בין גרועים הוא פסיכולוגי, זה לא באמת פוגע בכבוד או בערך של הטראק, להפך, זה מוסיף, ומצדי שפרחות יזמזמו אותו כל היום, אני רואה אותם ממטר? לא... כי אני שומע את זה כל היום ומכיר הרבה יותר קטעים ומכיר את הסצינה הזאת ממזמן...

ועוד משהו שבאמת עצבן אותי בפוסט שלך זה המשפט
"ערסים חסרי אינטיליגנציה וחסרי הבנה מינימלית במוזיקה"
ואח"כ תיארת קטע לא טוב כמשהו מטונף... קודם כל אני בחיים לא יבין איזה הבנה במוזיקה צריך כדי לשמוע אותה ולהנות ממנה, גם ילד בן חמש ישמע מוזיקה ויגיד לך איזה מוזיקה הוא אוהב ואיזה לא, מוזיקה זה רגש, ולא משנה כמה תנסה לנתח אותה או לשים עליה תוויות, וללמוד מוצרט או לנגן לא הופך אותך ליותר "מבין"... חוץ מזה לא יודע מה ערסים עשו לך אבל יש ערסים שהם דווקא אחלה חבר'ה...

מסכים איתך ב-100 אחוז!

quote:
Originally posted by Vortex_SA
גם אני רקדתי בלי הכרה בטייסטו למשל והגבתי במונחים מפגרים כמו חזק, בן זונה וכאלה ואני לא ערס, או שכן??... בכלל להגדיר מוזיקה זה דבר דבילי, כל אחד רואה את זה אחרת... וקשה לך לתאר ממה התרגשת כל כך או משהו כזה, לך תסביר למישהו שהטראק ממש טוב כי הסאונד שהאפקט החדש שיש בטראק בשילוב עם המלודיה המלנכולית (למדתי את המלה הזאת לפני חודש ) עושה ניגוד עם הקצב המונוטוני בטראק... לא עדיף פשוט להגיד "קטע חזק..." ?

אני דוגל בשיטה שלהגיד לקטע שהוא חזק ובן זונה...
זאת הגדולה במוזיקה.. וזה אפילו כיף.. ותאכלס מי שמתאר לי קטע כמו בחלק האחרון של הפוסט שלך אני שולח לו שפריץ לפנים..

Old Post Oct-29-2004 14:42  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by Rising
ותאכלס מי שמתאר לי קטע כמו בחלק האחרון של הפוסט שלך אני שולח לו שפריץ לפנים..

עופר ניסים כבר בדרך אליך כדי לתאר לך קטע חדש שהוא עשה באותה צורה ששגיא תיאר פה..

Old Post Oct-29-2004 14:51 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

quote:
Originally posted by KosmiK-G8
עופר ניסים כבר בדרך אליך כדי לתאר לך קטע חדש שהוא עשה באותה צורה ששגיא תיאר פה..

אילן.. אתה לא מעודכן בסלנג של ימינו...

שפריץ = כאפה!

Old Post Oct-29-2004 16:17  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
אילן.. אתה לא מעודכן בסלנג של ימינו...

שפריץ = כאפה!

אורן זה לא אני שלא מעודכן
זה עופר ניסים...

הוא כבר הגיע אליך תגיד?

Old Post Oct-29-2004 16:20 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

quote:
Originally posted by KosmiK-G8
אורן זה לא אני שלא מעודכן
זה עופר ניסים...

הוא כבר הגיע אליך תגיד?

עוד לא....שהוא יגיע אני יוכל לשלוח אותו אלייך?

Old Post Oct-29-2004 16:23  Israel
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
עוד לא....שהוא יגיע אני יוכל לשלוח אותו אלייך?

שלח אותו לבני יאמאן לא חבל שיחזור מירושלים לרמלה?

Old Post Oct-29-2004 16:37 

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > טראקים טובים ואיכותיים מתמסחרים בלי שנשים לב!
Post New Thread    Post A Reply

Pages (7): « 1 2 3 4 [5] 6 7 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbacktrancy & old breaks-track ch00n! :/ [2007] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackBreakage - Fighting Fire (feat. Jess Mills) [2012]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 06:43.

Forum Rules: