|
| quote: | Originally posted by Sniper
וואי שחר אתה מה זה תקוע על הנושא של הכל יום בבית..
תאמין לי שאתה לא תקבל יומיות בשעה 2 או שעות זנותיות, אם תצא כל יום הבייתה זה בד"כ יהיה לקראת 5 וחצי, ולפמעים המפקד שלך ירצה שתשאר עוד כי סתם מתחשק לו להשאיר אותך כמה שעות.. לפעמים אין אוטובוסים או תחבורה פקקים וכו'... בסיס קרוב לבית כמו שצח אמר 100 ק"מ אווירי, אתה יכול לשרת בבאר שבע ויגידו לך שזה קל"ב!! אף אחד לא אמר לך להיות לוחם ולחזור פעם בשבועיים הביתה, אגב ללוחמים עם הזמן שהם יותר בצבא היציאות משתפרות ואתה בסופו של דבר חי כמו מלך, יש לי חברים שטחנו כ"כ הרבה 21 ועכשיו הם עושים 9 בבסיס 5 בבית
חבר אחר שטחן המון עושה עכשיו 14 7
זה הכל תלוי, לפתוח עסק בצבא זה ממש לא... תאמין לי שחר אתה תגיע הביתה ואתה תיהיה כ"כ גמור שתרצה רק להתקלח וללכת לישון עד הבוקר.. אפילו אם יש לך כ"כ הרבה דברים שאתה רוצה לעשות.. יומיות זה סבבה, זה כיף אולי הזמן ממש לא עובר, אני כבר שבועיים בערך עושה יומיות והזמן לא הכי זז לי.. ויותר מזה הבסיס שלי זה בדיוק 10 דקות בלי פקקים באוטובוס, ולצאת מהבסיס ב5 ולחכות לאטובוס איזה חצי שעה ולפעמים גם יותר זה ממש לא כיף, יש מיקרים שיצאתי ב4 וחצי מהבסיס והגעתי אחרי שעה!!! כן כן שעה!!
ואם היה לי רכב אז הייתי מגיע טוב 7 דקות הביתה. אני הסתדרתי כי המפקדת שלי אחת המקומבנות בנח"ל והיא מקבלת מה שהיא רוצה ככה שאין לי מסדרים\רס"ר\מטבחים\שמירות וכל תורנות אחרת. אני ב 5 וחצי מסיים את העבודה שלרב אין לי, והולך הביתה אני מגיע הביתה הפוך מוות.. עצם העניין שאני צריך לקום כל יום ב6 וחצי ולפעמים גם יותר מוקדם מתישה אותך! אם אתה לא מסתפק בחמשושים ובד"כ בבסיסים סגורים יש גם איזה אפטרון ככה באמצע השבוע, זה לא חובה לקבל את זה אבל רוב הבסיסים הסגורים וחשוב לציין לא של לוחמים יש אפטר באמצע השבוע ככה, וואללה זה סבבה..
וצח - רשמת משהו על עובדי רס"ר, אצלנו בבסיס העבודי רס"ר טוחנים את החיים שלהם!!! כי תחשוב שכל מבצע אז המפקדה גם קופצת לאיזור והעובדי רס"ר צריכים להקים שם הכל, החל מאוהלים ועד לנקות את השטח.. שמירות הם לא עושים כי הם מקומבנים מהרס"ר אבל זו עבודה קשה, הם יוצאים בשעות לא נורמליות כ"כ... כמו לפעמים ב7 ולפעמים ב10 בלילה הם יוצאים הביתה..
אילן- אתה צודק, אם שחר מגיע עם יחס כזה הוא בטוח לא סוגר שלוש שנים..
בקיצור שחר, תנסה להסתדר על רבועשים, או חמשושים ואפטר..
כי הזמן בפתוח לא יעבור לך כ"כ
אני לא נותן לך דוגמא של חברים שלי
אני מסתכל על עצמי, אני עושה יומיות והזמן שלי לא הכי עובר..
תחשוב על זה קצת. |
אחי מעריך תהסבר שלך אבל אני רואה את חברים שלי חוזרים יומיות ולא מתים כמו שאמרת
אולי זה תלוי בבנאדם.....
בקשר לזמן שלא עובר
אם הביצפר עבר גם זה יעבור
ורבעושים נשמע סבבה אבל זה עוד יותר קשה לקבל מיומיות לא?
ושמע אני רוצה לעשות צבא 3 שנים הם לא יפטרו ממני כל כך מהר....
ואחי אני מהקריה טיקטק מגיע הבית פקקים לא פקקים
זה קרוב...
בקשר לעייפות וזה אחי אנלא מאלה שבוכים
אני יכול בכיף לעבור לילה בלי לישון אם לא הספקתי ולהמשיך ליום הבאה
| quote: | Originally posted by markfeldman
חברים, גם אם יוצאים כל יום הביתה וזה ב-21:00 זה עדיין שווה !
אין מחיר למיטת בית ! |
סוףסוף אחד שלא הולך לחפש פתרונות מתחת לאדמה......
צודק אחי אין מה להגיד
להתקלח בבית לאכול בבית לישון בבית ליגה
Last edited by Shahar on Jan-02-2005 at 05:28
|