|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Meltdown
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2004
|
|
|
ירון סמוקינג מאשין כל כך צודק, אכן אין חברים אמיתים בקרב הג'ובניקים, לא יודע כמה מכם זוכרים איך סיפרתי כאן שבנאדם ששירת איתי הוציא גימלים פחות מ 24 שעות לפני שהיה אמור לצאת לאבט"ש, ואני יצאתי במקומו, לא קשור כרגע המוצא שלו, ושחר תאמין לי, שאצלנו במחלקה, כולנו ניסו לדפוק את כולם בלי קשר למוצא או לפז"ם, ככה שזה ממש לא משנה אם אתה אשכנזי או לא, מי שינסה לדפוק אותך, כדי שתעשה שמירה במקומו, או תעשה תורנות במקומו, יעשה את זה בשמחה, כדי שהוא ייצא הביתה ואתה תשאר במקומו בבסיס.
השרות הצבאי שלי היה אולי המקום הכי טוב שבו למדתי, איך לקרוא אנשים, מי בא לחרטט אותי, ומי בא באמת לבקש ממני טובה שאני אעשה תורנות במקומו.
תאמין לי, שהיו מספיק מקרים, שעזרתי לאנשים בצבא, בלי קשר לכך שאני אשכנזי, והם היו ממוצא מזרחי, מי שהיה איתי ביחסים טובים, הייתי מנסה לעזור לו עד כמה שאפשר, ומי שניסה לזיין אותי, ניסיתי לזיין אותו בחזרה.
לסיכום - אם או בלי קשר לגזענות או הכללות בכל מוצא/עדה יש את האנשים הטובים ויש את האנשים החארות, צריך לדעת איך להסתדר עם אלה ועם אלה.
ועוד משהו קטן, שחר, רק חבל שאני מציע לך דרך הידברות מחוץ לגבולות האתר, כדי להבין בדיוק על סמך מה ולמה כל אחד מאיתנו חושב שהשני גזען, ואתה לא רוצה לקבל אותה, אבל זאת החלטה שלך, אני לא מתכנן להציע את זה עוד פעם, פעמיים-שלוש נראות לי מספיק
|
|
Nov-15-2005 06:29
|
|
|
 |
 |
yaman
בעל מידות טובות

Registered: Sep 2003
|
|
|
| quote: | Originally posted by Meltdown
תאמין לי, שהיו מספיק מקרים, שעזרתי לאנשים בצבא, בלי קשר לכך שאני אשכנזי, והם היו ממוצא מזרחי, מי שהיה איתי ביחסים טובים, הייתי מנסה לעזור לו עד כמה שאפשר, ומי שניסה לזיין אותי, ניסיתי לזיין אותו בחזרה.
לסיכום - אם או בלי קשר לגזענות או הכללות בכל מוצא/עדה יש את האנשים הטובים ויש את האנשים החארות, צריך לדעת איך להסתדר עם אלה ועם אלה.
|
אמרת יפה..
ת'כלס אני חושב שמה שמעצב את התרבות של הבן אדם זה אך ורק הסביבה
יש לי חבר אחד רוסי שהיה בפנימייה בנתניה שמה היום כולם תימנים
והוא פשוט נהפך להיות כמוהם יענו גם באופי גם בהתנהגות
קיצר הוא הכי ערס אשכנזי שיש
כמו שאני יימצא תימיני או מרוקאי עם אופי חושילנננג אשכנזי
זה הכל בסיבבה
Nov-15-2005 14:15
|
|
|
 |
 |
omergunr
Supreme tranceaddict

Registered: May 2005
|
|
Nov-15-2005 17:59
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 02:19.
Forum Rules: