|
|
|
|
 |
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001
|
|
|
| quote: | Originally posted by DjNumShum
בקיצור התכוונתי לכל מה שכתבת ואני חייב להגיד שאם אתה באמת מכוון למה שרשמת אתה סתום רצח. בדרך כלל אני לא מגיב בכלל פה לפוסטים אבל עכשיו הייתי חייב. תגיד לי אתה באמת חושב שמה שקורה בצרפת עכשיו זה רק בגלל שהם מוסלמים? זה בכלל לא קשור אנשים עושים מעשים נואשים כתוצאה ממרמור ומייאוש, המחבלים פה בארץ, אתה באמת חושב שהם רוצים למות? אתה באמת חושב שהם מאמינים שהם מקבלים 70 בתולות ויהיה להם אחלה בגן עדן? מעטים הם אלה שחושבים ככה.
תבין שכל מחבל כזה זה מחבל שחי בפחון עם 9 האחים שלו ו2 ההורים ואין להם כסף לאכול ואין להם כלום. אז מה יש לו להפסיד?! בטח שהוא יתאבד מציעים לו שידאגו למשפחה שלו ויהיה להם טוב. זה אנשים נואשים אתה לא מבין, מה הקשר בכלל שהם מוסלמים.
ואותו דבר בצרפת המוסלמים סובלים כבר הרבה שנים מגזענות מצד השלטונות ומצד הצפרתים בכלל ובגלל זה יש את המהומות עכשיו.
הסיבה היחידה שברוב הארוים מעורבים מסולמים זה בגלל שהם חיים במדינות לא מפותחות עם שלטון מושחט וכלכלה חלשה וזה מה שגורם לייאוש שלהם. |
זה דווקא כן קשור לזה שהם מוסלמים,
ותתפלא אבל המחבלים המתאבדים באמת מאמינים שהם יגיעו לגן-עדן ויפשגו 70 בתולות ועושים מצווה
(ראיתי על זה כמה תוכניות בערוץ 8 ובעוד מקומות)
לך זה פשוט לא מסתדר בראש, כמו שלפני 70 שנה לא הסתדר בראש של היהודים שהגרמנים מסוגלים להרוג אותם בתאי גזים.
ומה שמניע את הטרור היום זה לא רק העוני, זה בעיקר האידאולגיה והאיסלאם הפונדמנטליסטי.
קח לדוגמא את כל המדינות האלה הסופר עניות באפריקה,
שאי אפשר בכלל להשוות את המצב בשטחים לסבל שלהם
אנשים שמה לא הולכים לעושת פיגועים, ולא חולמים לפוצץ את בניני התאומים,
בקיצור מה שאני מנסה להגיד,
זה לא נכון להגיד שה"ערבים" חיות, כי השואה זה הדוגמא הכי טובה שכל עם יכול להגיע לשפל, בלי קשר לגזע שלו או לצבע,
אבל כן צריך להאשים את האיסלאם, זה מה שמניע את הטרור ולא רק הייאוש
נראה לנו שאנחנו שולטים במה שאנחנו עושים,
אבל אם נהיה בהשפעה של אדם כמו היטלר או בן-לאדן, אי אפשר לדעת למה נהפוך

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire
|
|
Nov-16-2005 06:43
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 00:31.
Forum Rules: