Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland > Twoj #1 DJ
Pages (7): « 1 2 3 4 [5] 6 7 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Stereoid
tranceaddict

Registered: Nov 2006
jaką wixą?? co ty, człowieku mówisz? tiesto to mimo wszystko jeden z najlepszych dj'i na świecie (spójrz na jakikolwiek ranking i wszystko jasne), a jeśli mam wybrać jednego, to to będzie właśnie on. A Nitrous robi coś na większą skalę niż Polska. I za to powinien być doceniony... (po co ta złość )

Old Post Nov-20-2006 18:37  Poland
Click Here to See the Profile for Stereoid Click here to Send Stereoid a Private Message Visit Stereoid's homepage! Add Stereoid to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
4dri4n
tranceaddict in training

Registered: Sep 2005

rankingi, komercja, itd itd dajcie spokoj..
Dj'a okresla sie nie za to kim jest, ale za to co tworzy.
Moim nr1 jest Armin Van Buuren i bedzie dlugo na tej pozycji
Poo

Old Post Nov-23-2006 12:28  Poland
Click Here to See the Profile for 4dri4n Click here to Send 4dri4n a Private Message Visit 4dri4n's homepage! Add 4dri4n to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
GiB01
Senior tranceaddict

Registered: Oct 2006

quote:
Originally posted by 4dri4n
rankingi, komercja, itd itd dajcie spokoj..
Dj'a okresla sie nie za to kim jest, ale za to co tworzy.
Moim nr1 jest Armin Van Buuren i bedzie dlugo na tej pozycji
Poo

troche mnie rozbawila twoja wypowiedz, chyba oszukujesz sam siebie bo piszesz ze artyste ocenia sie po tym co tworzy w danym momencie a nizej napisales ze Armin to twoj no.1 to powiedz mi co on w przeci±gu tego roku takiego wspanialego stworzyl ze jest no. 1 co?

Old Post Dec-02-2006 09:45  Poland
Click Here to See the Profile for GiB01 Click here to Send GiB01 a Private Message Visit GiB01's homepage! Add GiB01 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
BTL
tranceaddict

Registered: Sep 2006

Judge Jules bez wyjatkow nr 1

Old Post Dec-07-2006 17:22  Poland
Click Here to See the Profile for BTL Click here to Send BTL a Private Message Visit BTL's homepage! Add BTL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
4dri4n
tranceaddict in training

Smiech to zdrowie nie bronie Ci tego przywileju.

Aha, czyli dla Ciebie ktos jest No jesli jest na topie?
No to gratuluje podejscia, ja uwazam go za No 1 za caloksztalt.

Old Post Dec-08-2006 10:39  Poland
Click Here to See the Profile for 4dri4n Click here to Send 4dri4n a Private Message Visit 4dri4n's homepage! Add 4dri4n to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
AJo
tranceaddict in training

Registered: Dec 2006
Love Poundin' Sensation

Jak dla mnie Armin van Buuren na pierwszym miejscu ze względu na to co robi(i jak) + styl życia + ludzie, którzy go otaczaj±. Każdy ma inny gust więc wypada tolerancyjnie podejsc do tego tematu.

//

Old Post Dec-08-2006 12:34  Poland
Click Here to See the Profile for AJo Click here to Send AJo a Private Message Visit AJo's homepage! Add AJo to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
GiB01
Senior tranceaddict

Registered: Oct 2006

quote:
Originally posted by 4dri4n
Smiech to zdrowie nie bronie Ci tego przywileju.

Aha, czyli dla Ciebie ktos jest No jesli jest na topie?
No to gratuluje podejscia, ja uwazam go za No 1 za caloksztalt.

to wg. twojego podejscia co roku wybieralbym paul van dyk'a, tiesto, armina i innych za caloksztal bo kiedys tam wczesniej oni byli jakby prekursorami i wiele znacz± w tej muzyce, wg. mnie najlepszego artyste ocenia sie po tym co tworzy, jak gra na imprezach, kontakt z ludzmi itp. w danym momencie !! nie bede ciagle rozpamiętywal ze arminem, paulem kazdy przeciętniak sie jara, bo non stop o nich slychac, wszędzie ich chc± ... pare lat temu rzadzili ale dzis nastala inna era, poprostu chce wam przekazać ze ARMIN, TIESTO i inni tego pokroju juz sie wypalili

Old Post Dec-16-2006 17:45  Poland
Click Here to See the Profile for GiB01 Click here to Send GiB01 a Private Message Visit GiB01's homepage! Add GiB01 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
4dri4n
tranceaddict in training

Szanuje Twoje zdanie, odmienne, ale co zrobic
Armin nie wypalil sie jeszcze i szybko to nie nastanie.
Ok, ale patrz kontakt z ludzmi to co piran van dijk czy jak mu tam, ma podobniez bardzo dobry kontakt z ludzmi, i to ma swiadczyc miedzy innymi o jego tworczosci? Sory ale nie sadze, armin ma wedlug mnie dobry kontakt z ludzmi, w audycjach co czwartek zawsze cos powie, i sprawia dobre wrazenie. Mysl sobie co chcesz, ja swoje wiem i przy tym zostane. Wiem tez sa inni swietni dje. Ale mam chyba prawo do takiej oceny, nie sadzisz?

Old Post Dec-17-2006 18:50  Poland
Stereoid
tranceaddict

Registered: Nov 2006
moim zdaniem każdy ma prawo do swojego zdania, obojętnia jakie ono jest. Armin to wciąż młody dj i raczej tak szybko nie skończy swojej kariery. Chociaż z drugiej strony osiągnął już właściwie wszystko...
z wyjątkiem 1. miejsca w dj mag
A co do tiesto, to faktycznie powoli nam schodzi ze sceny. Ale wydaje mi się, że jeszcze zdąży nas czymś zaskoczyć...

Old Post Dec-18-2006 19:57  Poland
Click Here to See the Profile for Stereoid Click here to Send Stereoid a Private Message Visit Stereoid's homepage! Add Stereoid to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
arhibald
tranceaddict in training

dla mnie ostatnimi czasy najlepsi sa sean tyas i john o'callaghan nie wiem jak fraj± wiec nie oceniam ich jako dj ale jako producentów a raczej jako remixerów wypuszczaja moim zdaniem najlepsze najbardizje kozackie wersje kawałków

niedługo trance connection i obu panów usłysze i będe mógl powiedizeć co¶ więcej na temat ich djowania

Muzyka uspokaja umysł, ułatwia wzlot my¶li, a gdy trzeba, pobudza do walki. Heinrich Cornelius (1486-1535)

Old Post Jan-07-2007 14:21  Poland
Click Here to See the Profile for arhibald Click here to Send arhibald a Private Message Add arhibald to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
MaRvX
Junior tranceaddict

quote:
Originally posted by Zielak
Witam ; )

To mĂłj pierwszy poscik na tym forum

Jak dla mnie zdecydowanym numerem 1 jest oczywiscie Armin, co czwartkowe asoty słucham zawsze, on zaraził mnie muzyką trance i będę go słuchał cały czas

Zielak ziooooomie no Ty jeden :P wreszcie ktos znajomy zgadnij kim jestem :LOL: hehe

wracajac do tematu hmm... sean tyas ma wporzo muzyczke ale jak to mozna zauwazyc robi caly czas na to samo kopyto chociaz mi to tam zbytnio nie przeszkadza :P ostatnio bardzo mi sie podobaja utworki kamila polnera a daren tate? ajjj ten to ma muzik oczywiscie pominalem wielu inych wspanialych producentow itp itd[/b][/color]

Old Post Jan-08-2007 20:28  Poland
Click Here to See the Profile for MaRvX Click here to Send MaRvX a Private Message Visit MaRvX's homepage! Add MaRvX to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
kleszcz
tranceaddict in training

Registered: Feb 2007

Powiem krótko, konkretnie i na temat Dwa słowa:
Randy Katana

A dlaczego numer 1 ?
- za wszystkie tech, tribale które wychodzą spod jego ręki
- za to co prezentuje podczas kaĹĽdego koncertu
- za numer ktĂłry nie rĂłwna siÄ™ z ĹĽadnym innym - Fancy Fair !
- za to że w tak krótkim czasie osiągnął ogormny sukces i dzięki temu jest przykładem dla wielu początkujących Dj's
- za to że każdy jego numer czy też remix który się ukazje, pobudza ciekawość czym tym razem nas zaskoczy
- i na sam koniec za to, ĹĽe Katana jeszcze nie raz nas zaskoczy czymĹ› naprawde "wielkim"

Natomiast w drugiej kolejności, ostatnio naprawde zafascynowały mnie jego numery, przez co staram się poznawać osobę tego pana coraz bardziej, i za każdym razem naprawde mnie zaskakuje bardzo pozytywnie - mowa o:
Krzysztof Chochlow

Wbrew temu co powiedzą inni na temat tego Pana, zajmuje u mnie miejsce w czołówce tabeli za:

- za każdy numer który wychodzi spod jego ręki (również rmx)
- za Reserved Midnight który pokazuje iż "Polak naprawde potrafi" i dzięki temu KC chce udowodnić każdemu, że on również liczy się na światowej scenie muzyki trance !
- i na koniec bardzo cenię go za to i czuję do niego wielki respekt za jego metamorfoze ! ! ! Strzał w 10 ! ! ! Aż strach pomyśleć co by było jakby się taki talent zmarnował.

Old Post Feb-11-2007 22:22  Poland
Click Here to See the Profile for kleszcz Click here to Send kleszcz a Private Message Visit kleszcz's homepage! Add kleszcz to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Poland > Twoj #1 DJ
Post New Thread    Post A Reply

Pages (7): « 1 2 3 4 [5] 6 7 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackhelp with this track name, artist or anything!! [2009] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackF & W - "You Will Understand" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 09:32.

Forum Rules: