|
טוב , זה לקח חצי שעה אבל קראתי את כל הטופיק הזה מההתחלה עד הסוף
( לאלה שאומרים מי זה בכלל הבנאדם הזה , ההגדרה הכי טובה שלי זה מעין חבר מוסתר בפורום הזה )
אני חייב להודות שהרעיון שלכם נשמע מאוד מאוד מאוד מעניין , ואישית , אני לא חושב שתהייה כל כך בעייה לארגן 200 איש למסיבה כזו , לפחות לראשונה , וכן , כן , אני מדבר על אוהבי טראנס , ולא מסחרה .
אני אישית מוכן לתרום קצת , ובנוסף להבטיח לכם שאני אתייצב בפתיחה של המסיבה + 3 - 5 חברים אוהבי טראנס איכותי , שמניסיון אישי ( יותר נכון מסע ארוך של החדרת הטראנס לורידים שלהם ) אין להם שום בעיה לתפקד במסיבה כזו עד השעות הקטנות של הלילה .
בנוגע לשמות , כל דיגיי ממעמד הביניים יתקבל על הדעת , שזה כולל גם את רונסקי וגם את JOC .
כולכם זורקים פה רעיונות לאוויר , צריך מישהו עם ביצים שפשוט יקום ויוציא את זה לפועל ( לפי מה שאני רואה יוראי ובלאק דראגון מאוד רציניים בעניין , לא יודע לגבי מצב הביצים שלהם ) .
אני אישית לא יוצא למסיבות כבר למעלה מ שנתיים , לא בגלל שנמאס לי , אלא אך ורק בגלל המוזיקה , למעט הפקות גדולות מחו"ל ( וכן אני יודע שכבר טחנתם לעומק את הנושא של המסחרה בפורום ) .
3-4 הפקות כאלה בשנה , הם בגדר חלום בשבילי , אז תהיו בטוחים , שאני יכול להבטיח לכם תמיכה ממני אם תרצו , והלוואי שזה באמת יצא לפועל
|