|
|
|
|
 |
mitre
Senior tranceaddict

Registered: Sep 2006
|
|
|
| quote: | Originally posted by uzi
אילן, ארמין מעולה אבל האומן 17 מנובלים!
זה לא הפקה, זה תא גזים!
אין מקום, אין אוויר והכרטיס יחסית יקר, כן!
אילן, תודה שיש פה הרבה מגעילות, זה לא פייר! |
נכון זה לא פייר, יש אפשרויות? ולוותר לא בא בחשבון.
אני שם כי אין משהו אחר! ללא קשר למחיר אני שם, ואני עדיין חייל חובה והורים שלי לא רוטשילד. זה לא באמת עניין של כסף. נכון צפוף, מגעיל וחנוק, אולי הפעם מי שלא באמת בא לראות את ארמין יילך לרקוד החוצה ואז יהיה טיפה יותר מרווח בפנים.
שאלת אופטופיק קטנה אבל קצת קשור לנושא - היה פעם שרשור של מי מוכן להשקיע בשביל להרים איזה אירוע והוא מת בלי לצאת לפועל. בשביל לאומן נכנסים אנשים עד שאי-אפשר לנשום ולכל דבר אחר באים רק ילדים (עם כל הכבוד לאוהבי טראנס הצעירים)? איפה הבעיה? אשמח להסבר קצר אפילו בפרטי.
Apr-25-2007 21:34
|
|
|
 |
 |
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004
|
|
|
-------------- זהירות, מי שהולך לארמין שלא יקרא --------------
אילן, אני מבין את הטיעונים שלך ועכשיו אני אסביר בכמה משפטים את עצמי.
אז מה אם הם מביאים את ארמין בקושי איזה פעמיים בשנה, זה אומר שאני צריך לסבול בשביל לראות אותו? למה אין כבוד לאוויר, לאוזניים ולמקום שהלקוח צריך? אילן, זה בושה, אין כבוד ללקוח. אני לא מפונק כי בעתיד אני אלך לארועים בחול וזה יעלה לי פי עשר או עשרים יותר. למה אנשים צריכים להיות חזירים ולמכור כמות כזו של כריטיסים שמסקנת את הקהל? כן, אחרי 7 הופעות שראיתי את ארמין, זה ממש הספיק לי! אני חוזר הבייתה עם כאבים בריאות, מסריח ומלוכלך כמו פח אשפה ועם כאבי אוזניים למרות שאני שם אטמים. אולי משהו דפוק פה, אילן? ככה היחס וככה התעשיה נראת. יסלח לי ארמין, שממש ברגע זה אני מקשיב לתוכנית היפה שלו, אבל המסיבות בארץ לא מכבדות את מעמדו ואת המעריצים שלו. אני מקווה שאתה יודע שאים היו מזמינים משטרה למועדון אז היו סוגרים להם את הארוע, והיו דברים מעולם...
אם כל כך הרבה אנשים מרגישים ככה אז אולי משהו פה מסריח? אולי יש פה באמת סכנת נפשות? אתה ראית את האסון שהיה בפסטיבל ארד לפני כ 10 שנים? אז ככה קורים דברים כאלה. מסקנים האומן 17, הם מביאים את ארמין אז מגיע להם לעשות מהקהל זבל? אני לא מאמין בשום חצר של האומן 17, אם האומן רוצה אותי בתור לקוח הוא צריך ממש ללקק לי (ואני לא סתם מגזים). חוץ מזה מאי זה חודש לא ממש קייצי שאפשר לסמוך על מזג אוויר נוח לחצר. עם כל הכבוד למר לובלין, אתה שוכח שיש לו רומן סוער עם מערכת החוק בישראל, אז אל תצייר פה דמות הגונה - בחייך! אילן, הצפיפות אצל ארמין תמיד הייתה נוראה, אנחנו מבחינים פה בין גרוע לנוראי. אם התופעה הזו גם קורת בחול אז זה לא אומר שגם לנו מותר. אם כולם יקפצו מהגג גם אתה צריך? לסיום אילן, אם הנוכחות במועדון כל כך מלאה שאין אוויר לנשום אז למה הם לא מביאים אותו יותר פעמים?
אילן, דיי, כל הויכוח הזה ממש דבילי, ברור לך שמה שהולך שם זה נורא.
אני מצטער על כל הטיעונים המבאסים שלי אבל זה לא חדש ולא גיליתי לכם את אמריקה.
-------------- זהירות, מי שהולך לארמין שלא יקרא --------------
Last edited by uzi on Apr-26-2007 at 18:45
|
|
Apr-26-2007 18:38
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 07:38.
Forum Rules: