Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אתם יודעים מה אני שונא
Pages (8): « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
DjNumShum
Kusiot Addict

Registered: Sep 2001

quote:
Originally posted by clubber@work
מזדיינות זה חוכמה להשיג
חברה שנראית טוב ומתלבשת יפב
וחמודה
כן קשה להשיג
ומה זה להשקיע? לא בדיוק כמו בבורסה - אלא אם אתה בכיתה יא' אל תשים על השכבה שלך אלא לך ישר לשכבה או שתיים מתחתיך
תכיר שם את הבנות ידידות וכאלה
ואז יהיה לך יותר קל למצוא מישהי כשתהיה ביב' ובצבא
כי בד"כ בנות ביא' יב' כבר מחוברות עם חיילים...

ומזדיינות זה כבר משהו אחר...

רות.

Old Post Mar-14-2003 20:33  Israel
Click Here to See the Profile for DjNumShum Click here to Send DjNumShum a Private Message Add DjNumShum to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

Registered: Sep 2000

quote:
Originally posted by clubber@work
מזדיינות זה חוכמה להשיג
חברה שנראית טוב ומתלבשת יפב
וחמודה
כן קשה להשיג
ומה זה להשקיע? לא בדיוק כמו בבורסה - אלא אם אתה בכיתה יא' אל תשים על השכבה שלך אלא לך ישר לשכבה או שתיים מתחתיך
תכיר שם את הבנות ידידות וכאלה
ואז יהיה לך יותר קל למצוא מישהי כשתהיה ביב' ובצבא
כי בד"כ בנות ביא' יב' כבר מחוברות עם חיילים...

ומזדיינות זה כבר משהו אחר...

כל בת מכיתה יא ומעלה שתהיה איתה ביחד איזה חודשיים כבר תתחילו לעשות את זה, זה ברור..
ויובל, אם אתה רוצה להתקדם חברתית - אני מצטער מאוד להגיד לך את זה אבל צריך להתחיל להתלבש להיות עם פוזה וככה בנות יסתכלו עליך..ככה זה בחיים - ובמיוחד בתיכון או בחטיבה!

הבגדים עושים את הבןאדם זה משפט חכם מאוד..

*EDIT*

כמובן שלא יותר מידי פוזה - כי אז תהיה ערס!
והבנות האיכותיות באמת לא אוהבות ערסים!

Old Post Mar-14-2003 20:36 
Click Here to See the Profile for Sm0keMachine Click here to Send Sm0keMachine a Private Message Add Sm0keMachine to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
clubber@work
Supreme tranceaddict

Registered: Mar 2002

quote:
Originally posted by Trance man
כל בת מכיתה יא ומעלה שתהיה איתה ביחד איזה חודשיים כבר תתחילו לעשות את זה, זה ברור..
ויובל, אם אתה רוצה להתקדם חברתית - אני מצטער מאוד להגיד לך את זה אבל צריך להתחיל להתלבש להיות עם פוזה וככה בנות יסתכלו עליך..ככה זה בחיים - ובמיוחד בתיכון או בחטיבה!

אשכרה
אל תבוא כאילו אתה הולך למסיבה אבל לא עם תרנינגים או משהו מעפן
תשקיע בבגדים בשיער ותתחבר עם כמה שיותר בנות
אפילו אם הם יהיו ידידות שלך רק - תמיד יש להם חברות פנויות

נ.ב
וואלה הפכנו את הטרד הזה לטרד עצות!

נ.ב 2
אני עדיין רוצה צפונית!!!!
איזה מין שירות יש במקום הזה כבר שעה שאני מבקש ולא מקבל כלום!

Old Post Mar-14-2003 20:39  Israel
Click Here to See the Profile for clubber@work Click here to Send clubber@work a Private Message Add clubber@work to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjNumShum
Kusiot Addict

Registered: Sep 2001

תכלס להתחבר עם בנות זה הכי טוב

אבל עזוב אותך תהיה עצמך תלבש מה שאתה חושב שיפה וזהו אל תשים זין על מה שאומרים ותקרין בטחון
זה מה שבנות אוהבות!

Old Post Mar-14-2003 20:43  Israel
Click Here to See the Profile for DjNumShum Click here to Send DjNumShum a Private Message Add DjNumShum to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

quote:
אל תבוא כאילו אתה הולך למסיבה אבל לא עם תרנינגים או משהו מעפן

וגם לא הג'ינסים המשופשפים האלה שקונים ב70 שקל בשוק!!!
זה אפילו יותר גרוע מטרנינגים...

Old Post Mar-14-2003 20:43 
Click Here to See the Profile for Sm0keMachine Click here to Send Sm0keMachine a Private Message Add Sm0keMachine to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by YuVaL
חחחח
כמו שעודד
Once Said..
Screw U Hipi!

בונאאאא יא מוזרר

quote:

*EDIT*

כמובן שלא יותר מידי פוזה - כי אז תהיה ערס!
והבנות האיכותיות באמת לא אוהבות ערסים!

ראסמי אחי!

Old Post Mar-14-2003 21:46  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
TranceGiant
randomly disappoints

Registered: Jun 2001

HAHAHAHHAAHAHAHHAHAHHA
Another Killer Thread in that great forum
I learned about dresscode and all that Poza shit when I arrived in Israel being 15. Freinds of mine were like "hey, u look okay, but dress like a fucking man u austrian mother******!!" Well it kinda worked..ever since Im addicted to Gel and black shining "Chaos" shirts. (if they're still in the moda..)

Anyway bout what Numshum wrote..had that too, wiht the hottest girl in town..shit happens, i cam home, wanked for an hour and then was able to sleep again

Old Post Mar-14-2003 21:57  United States
Click Here to See the Profile for TranceGiant Click here to Send TranceGiant a Private Message Visit TranceGiant's homepage! Add TranceGiant to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

ג'ל זה דבר ידוע אצל הישראלים....
באיה נאפה השומרים של המועדונים היו מזהים את הישראלים לפי הג'ל בשיער

יש עכשיו דבר חדש שהולך אצל הסטייליסטים אני לא יודע אם שמתם לב..זה הסגנון ה"צבאי" הזה..אנשים הולכים הרבה עם מכנסיים,חגורה צבאית ומכניסים את המכנסיים לתוך הנעליים..
וזה לדעתי הדבר הכי דוחה בעולם..
כאילו, אני פתוח לדברים והכל אבל בחיים לא תראו אותי מכניס את המכנסיים לתוך הנעליים..

jesus christ..:P

Old Post Mar-14-2003 22:25 
Sniper
Markus Schulz Addict

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה טרד מצחיק גאד!!! חהחהחה
שמעו ח'ברה הקטע שיש הרבה ידידות זה סבבה וזה אבל זה לא הכי הולך כבר.. אני יש לי ידידות בכל הגילאים, כאילו עד גיל מסוים יענתו יש לי ידידה שהיא כמו אחות שלי בכיתה ט' יענתו היא אחות של ידידה שלי מהשיכבה ואין אני מת עליה שהיא תיהיה ביב אני חותם שחצי נתניה תרדוף אחריה.. היא מדהימה וגם מכיתה י' יש הרבה ידידות יא וכו'..:]
יש גם כמה בצבא
בכל אופן זה לא תמיד עוזר כי יש תקטע שהן תופסות ממך ידיד ואם תמנסה לעשות משו ישר זה ריב וכו'.. ממ בקשר לבגדים יש צדק בדברים שלכם אבל עוד פעם לא צריך ללבוש תקטע הזה עם המכנסיים בנעליים זה ממש דוחה!!! יאקקק
צריך ללבוש בגדים יפים אבל שגם יהיה נוח מין הסתם.. שמע לי יובל
קח טיפ מניסיון

תפוס לך אחת תיהיה ידיד שלה ואל תתן לזה להיתפתח לקשר של שיחות נפש יענתו לאט לאט תתחיל ליתקוף אותה היא תיהיה יזיזה שלך ואז לאט לאט היא תשתחרר ותתחיל לתת לך יותר ויותר ככה תקבל בסופו של דבר ותאמין לי שאחרי קשר כזה יקפוצו עוד המון קשרים כאלה..:P

Old Post Mar-15-2003 02:34 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

quote:
Originally posted by Sniper
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה טרד מצחיק גאד!!! חהחהחה
שמעו ח'ברה הקטע שיש הרבה ידידות זה סבבה וזה אבל זה לא הכי הולך כבר.. אני יש לי ידידות בכל הגילאים, כאילו עד גיל מסוים יענתו יש לי ידידה שהיא כמו אחות שלי בכיתה ט' יענתו היא אחות של ידידה שלי מהשיכבה ואין אני מת עליה שהיא תיהיה ביב אני חותם שחצי נתניה תרדוף אחריה.. היא מדהימה וגם מכיתה י' יש הרבה ידידות יא וכו'..:]
יש גם כמה בצבא
בכל אופן זה לא תמיד עוזר כי יש תקטע שהן תופסות ממך ידיד ואם תמנסה לעשות משו ישר זה ריב וכו'.. ממ בקשר לבגדים יש צדק בדברים שלכם אבל עוד פעם לא צריך ללבוש תקטע הזה עם המכנסיים בנעליים זה ממש דוחה!!! יאקקק
צריך ללבוש בגדים יפים אבל שגם יהיה נוח מין הסתם.. שמע לי יובל
קח טיפ מניסיון

תפוס לך אחת תיהיה ידיד שלה ואל תתן לזה להיתפתח לקשר של שיחות נפש יענתו לאט לאט תתחיל ליתקוף אותה היא תיהיה יזיזה שלך ואז לאט לאט היא תשתחרר ותתחיל לתת לך יותר ויותר ככה תקבל בסופו של דבר ותאמין לי שאחרי קשר כזה יקפוצו עוד המון קשרים כאלה..:P

חחחחחח...
תראו איך מהזה שאמרתי שאני לא אוהב סטלייסטים הגענו ליעוץ....

anyway
תודה על הטיפים...

Old Post Mar-15-2003 09:09 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sniper
Markus Schulz Addict

quote:
Originally posted by YuVaL
תודה על הטיפים...

np

Old Post Mar-15-2003 11:11 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
clubber@work
Supreme tranceaddict

quote:
ג'ל זה דבר ידוע אצל הישראלים....
באיה נאפה השומרים של המועדונים היו מזהים את הישראלים לפי הג'ל בשיער

יש עכשיו דבר חדש שהולך אצל הסטייליסטים אני לא יודע אם שמתם לב..זה הסגנון ה"צבאי" הזה..אנשים הולכים הרבה עם מכנסיים,חגורה צבאית ומכניסים את המכנסיים לתוך הנעליים..
וזה לדעתי הדבר הכי דוחה בעולם..
כאילו, אני פתוח לדברים והכל אבל בחיים לא תראו אותי מכניס את המכנסיים לתוך הנעליים..

jesus christ..:P

תשמע אם אני אלך בלי ג'ל ברחוב - יעצרו אותי אז לא ממולץ...

ובקשר לסטייליסטים - זאת תמיד היתה הבעיה שלהם..
אפילו אם הם מתלבשים יפה פתאום נכנס איזה שיגעון חדש וזועתי והם כולם עוברים אליו

וTRANCE GIANT - אההה
אני לא יודע איך להגיד לך את זה בעדינות..
אבל החולצות שדיברת עליהם..
לא מומלץ!

Old Post Mar-15-2003 13:36  Israel
Click Here to See the Profile for clubber@work Click here to Send clubber@work a Private Message Add clubber@work to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אתם יודעים מה אני שונא
Post New Thread    Post A Reply

Pages (8): « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackNeed to ID this track [2007] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackMyth - "Millionfold" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 05:12.

Forum Rules: