quote:Originally posted by TinkerbeL אורן, תן לו מכות איתמר חכה חכה מחר בבית ספר היי חבר'ה יש מכות!!!!! אני גם רוצה להצטרף!!!! עולים על איתמר?! מתאים לי!!
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter עולים על איתמר?! מתאים לי!! אם אתה כל כך רוצה לעלות על איתמר אפשר לסדר משהו
כשחושבים על זה יש הרבה מכות בטרד הזה בין הרבה אנשים..... מממ מוזר כמו שרועי אומר הנוער של היום......
quote:Originally posted by TinkerbeL יאללה מכות רועי ואורן מי מהמר ועל מי? אני מהמר על עצמי בסכום שיש למורן בחשבון שלו בערך מוחלט!! הרי אני לא יהמר על מינוס.....
איזה אנשים אלימים ולא מתורבתים אתם.... יאללה רועי ואורן בחוטיני.... חחחחחחחחחחח
quote:Originally posted by Tarantula איזה אנשים אלימים ולא מתורבתים אתם.... יאללה רועי ואורן בחוטיני.... חחחחחחחחחחח לכי תראי איזה תוכנית של הומואים, מה את ערה בשעה כזאת?!? רק לי מותר להיות ער בשעה כזאת!!! אני מתחיל בעשר ואתם לא
___________________ Music----is----universaL Pay a visit good fella: Xetro's MySpace Xetro's Facebook page
quote:Originally posted by Vortex_SA לכי תראי איזה תוכנית של הומואים, מה את ערה בשעה כזאת?!? רק לי מותר להיות ער בשעה כזאת!!! אני מתחיל בעשר ואתם לא ואני לא מתחילה בכלללל@#$$!@ חחחחחחח... ננאאאא לךך תוכנית הומאים... ממממ.. אין ... וגם לא רוצה הומאים#$# רוצה פייט קלאב של חברי הפורום וכווללםםם בלבוש מינימלי חחחחחח.... לא לשים לב לדברי אלונה הנכתבים לאחר השעה 2 בלילה*
quote:Originally posted by Tarantula ואני לא מתחילה בכלללל@#$$!@ חחחחחחח... ננאאאא לךך תוכנית הומאים... ממממ.. אין ... וגם לא רוצה הומאים#$# רוצה פייט קלאב של חברי הפורום וכווללםםם בלבוש מינימלי חחחחחח.... אני בעד!!!! פייט קלאב זה הדבר!!!!!!!!! אלונה יא חרמנית לכי תראי אגו!! ושגיא... מה אתה מתלהב... אני לא לומד יותר... על הזין שלי שאתה מתחיל ב 10
טוב דיברתי עם מי שמארגן את כל העסק המסיבה היא לגיל 16-18..... יעני תיכונים אני כנראה יעלה בין האחרונים או אחרון....... יש למישהו עוד שאלות??? מישהו בא?