Originally posted by infinity HiGH
nie ma sprawy dla ciebie wszytko nie jestem na 100% pewny czy pojde na kadza impreze bo mam egzaminy, ale w sobote napewno ide bo nie moge przegapic Steve Lawler'a. Potem to nie wiem; z wielkim bulem bede musial odmowic reszte.
a wlasnie, Sara, bylas na PvD w Miami? Slyszalem ze bylo zajebiscie. Sluchalem troche jego setu na necie.
Wszytko la mnie?
Nie, nie bylam no PvD w Miami. Myalam isz, ale mi nie poszlo. Arturo plakal ze nie bylam! Nastempnem razem...
ktos juz to mowil ze powinismy dostac wlasny miejsce na forum i sie z tym zgadzam, ale trzeba bylo jakiegos moderatora zeby sie burdel nie zrobil zaraz bo nie wiem czy Swamps po polsku czytac albo pisac umie, eh, a tak apropo kto bedzie negocjowac warunki, bo ja moge kupic np wyborowa, hehe, jako prezent
Nov-25-2003 00:09
infinity HiGH
groovin
Registered: Oct 2001
Nastepnym razem jak bedzie jakas imprezie i spotkam Swamper'a to postawie mu piwo i pogadamy
Co do moderatora, to tak jak kazdy inny forum, ktos z tamtad jest mod'em; wiec chyba ten obowiazek spadnie na VMC bo on najdluzej tu jest i najczesciej tu bywa.
Nov-25-2003 00:41
Projekt4.o
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2002
tzn VMC, master nabijania, ja bym mu tego moda nie dawal, moze sie wkurzyc i wszystkich wyrabac, tak jak drewno z lasu.
Musimy sie wkoncu spotkac eh Inifity , kurde mieszkamy no prawie w tym samym miescie a jakos nie spotkalem cie
Nov-25-2003 00:44
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
Mozemy miec normalnego mod, i po prostu mi bedgeme mu powjedic jak cos jest zle. Ale, na prawde nie miszle ze cos by bilo? Bo my sie jusz zname, i nie miszle ze ktos bil zrobil jakisz probleme?
Originally posted by Projekt4.o
tzn VMC, master nabijania, ja bym mu tego moda nie dawal, moze sie wkurzyc i wszystkich wyrabac, tak jak drewno z lasu.
Musimy sie wkoncu spotkac eh Inifity , kurde mieszkamy no prawie w tym samym miescie a jakos nie spotkalem cie
no...czemu ciebie kurna nie ma na zadnych imprezach??
I jezeli VMC nie pasuje, to ja moge byc, haha!! nie zle jaja by byly. Jestem malo tolerancijny do glupoty, wiec wszystko by sie trzymalo w porzadku.
Nov-25-2003 02:12
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
quote:
Originally posted by infinity HiGH
no...czemu ciebie kurna nie ma na zadnych imprezach??
I jezeli VMC nie pasuje, to ja moge byc, haha!! nie zle jaja by byly. Jestem malo tolerancijny do glupoty, wiec wszystko by sie trzymalo w porzadku.
Originally posted by Projekt4.o
z PvD Planet jakos jak dotad nikogo nie wywalilem jak drewno z lasu...