|
Re: הודעה חשובה לכל חובבי ההאוס והטרייבל
| quote: | Originally posted by DJRELIVE
חברים אני חושש שהטרד הופך ונעשה לטרד של הטראנס וההארד טראנס ורק מעט המלצות נעשות כאן בנוגע להאוס או טרייבל או פרוגרסיב
אני יודע שהרוב פה חובבי טראנס וגם אני אך אני קורא שכל האנשים שמבינים בהאוס טרייבל ופרוגרסיב איכותי בכל הסגנונות ומשיגם דברים חדשים , שיחלקו את זה וימליצו יותר מאשר המליצו מקודם אני בעצמי משתדל להמליץ על כל דבר חדש שמגיע לי לידיים אם זה תקליטים אן הריליסים הכי חדשים מהסייטים הכי טובים , אז לכל האנשים שאוהבים ומכירים דברים חדשים ואפילו קצת פחות בתחום היותר עדין של הסצנה האלקטרונית (האוס סטייל שלומי זידן וסהר סנגילביץ או טרייבל האוס סטייל רובי ריברה , עופר ניסים , אנגלו קורטז , או אסי קוזאק וגם פרוגרסיב כמו מושיק נואל סגנר , רוי דה סילבה וכדומה)
בנוסף אני אשתדל לחלוק סטים חדשים שאני משחרר בקבוצה שלה אני משתייך שהם בדרך כלל סטים מהצלחת שיש לי על הגג שדי קולטת הכל למזלי ...
וביחד נוכל להרכיב גם טרקליסטים לסטים של די גייז ישראלים (מה רע בקצת פטריוטיות?)
אז לכל מביני העיניין , ההודעה הזו בשבילכם
DJRELIVE |
מה זאת אומרת נהפך לכזה?? הוא תמיד היה כזה, זה טראנסאדיקט אחי,אז סבבה ממליצים על האוס גם,אבל בדוגרי אם היינו צריכים למלא את הטרד בהאוס היינו מצליחים אבל האיכות הייתה יורדת, ככה גם בכל סגנון אחר, ממליצים אמנם קצת ביותר תדירות על אפליפטינג והארד דווקא דיי נדיר פה... זה תלוי מאיזה כיוון מסתכלים על זה... טוב אני מוסיף אותך לאייזיק בלי קשר...
Xetro's Facebook page
|