פיי אלעד לבדיחה שך יש זקן כמו לסבתא של מוש.. קבלו תמונה שלה
למה הייתי צריך לראות את זה לפני הקידוש למה ?!
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook למה הייתי צריך לראות את זה לפני הקידוש למה ?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי!!!!! זה מה שנקרא פורנו למבוגרים בלבד.............
quote:Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי!!!!! זה מה שנקרא פורנו למבוגרים בלבד............. חחח אצלי זה ניקרא סיוטים בלילה!!! בעע
quote:Originally posted by Rising edit: תודה שערכת תהודעה זה הייתי אני זה לא לבעלי לב חלש בכל מקרה...
לא יודע מה איתכם אבל לפי דעתי היא נראית סוף
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
quote:Originally posted by Scorchio לא יודע מה איתכם אבל לפי דעתי היא נראית סוף זה מה שיקרה גם לכם אם תלכו לאף אף אף ווווווווווווווווווווווווווווווווווו
___________________ Check My Music
quote:Originally posted by oDrori זה מה שיקרה גם לכם אם תלכו לאף אף אף ווווווווווווווווווווווווווווווווווו לא... זה רק צח ככה
חההההההההההההה איך אני אוהב תיציאות האלה של צחחח
http://www31.brinkster.com/shas1/ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמר אותי האתר הזה