Originally posted by Japan_4
StereoPrincess -dziekuje
piotrek -bicz
uwazaj bo ci nie wysle plyt
dobra...spadam do roboty
siema nara dzieci
Nov-27-2003 20:46
Outsider
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
quote:
Originally posted by infinity HiGH uwazaj bo ci nie wysle plyt
dobra...spadam do roboty
siema nara dzieci
love you w usta stary -jakby to igor powiedzial. milej pracy. ja w sumie siedze teraz na uczelni. mam informatyke ale wykladowca nie interesuje sie za bardzo co robimy.
yo zioom!
Nov-27-2003 20:48
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
Napisalam PM do Swampera, i spitalam ci mozeme miec Polski Forum... Powjedzal, ze muszimi postowac nowy threada, I muszimi miec 30 osobe ze Polski powjedic ze oni chsa (want) Polski forum, i 40 osobe ktury NIE sa z polski, ktury powjedza ze to jest dobre idea.
Originally posted by anuneventrade
Napisalam PM do Swampera, i spitalam ci mozeme miec Polski Forum... Powjedzal, ze muszimi postowac nowy threada, I muszimi miec 30 osobe ze Polski powjedic ze oni chsa (want) Polski forum, i 40 osobe ktury NIE sa z polski, ktury powjedza ze to jest dobre idea.
I'm in
Nov-28-2003 02:28
Projekt4.o
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2002
oka duzo tych ludzi trza na ta nasze wlasne miejsce, cholera, no ale moze sie jakos uda, VMC musisz udawac za 39 , bo innaczej to lipa.
Nasza Wiara Niezachwiana, ale sie dzisiaj wkurwilem, zeby taki mecze przejebac, Wisla z tymi wikingami i to jeszcze w karnych, ach szkoda gadac.
Zawsze i wszedzie Wiselka najlepsza bedzie!!!!!
Nov-28-2003 02:41
Projekt4.o
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2002
oka zrobilem nowy sig, a tak apropo mozna miec flash sigs tutaj, cos w tym stylu, http://www.flutlicht.com/ pozniej isc na flabby na tej stronie, spoko wiem, kurde musze sie nauczyc jak takie cos robic