quote:Originally posted by TTman KMC_feat._Sandy_-_Get_Better_(Sfaction_Mix) הרמיקס של גיטלמן וירון לזה ענננננק איזה ווקאל ! טראק מטורף !
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
01-analogic_disturbance_-_wait_a_second_(rave_mix)-udc חזקקקקקקק
quote:Originally posted by Rising פעם ראשוהנ ששמעתי אצל ארמין בתוכנית חשבתי זה משהו של steve helstrip = thrillseekers = rapid eye כן הסגנון דומה אחושרמוטה quote:Originally posted by luckystrike הרמיקס של גיטלמן וירון לזה ענננננק איזה ווקאל ! טראק מטורף ! זה שוחרר ? או יש ריפ או משהו?
Last edited by Shahar on Jun-26-2003 at 16:13
שחר, זה ריפ ועכשיו להמלצה The_Roc_Project-Never__Robbie_Rivera_Mix-Promo-CDR-2003-NVS ענקקקקקקקקקק אולי בגלל שאני חולה על השיר, ולא חשוב איזה מיקס יעשו לזה, אני יאהב או שאולי גם אתם חושבים שזה יפה אין על המיקס של טייסטו
quote:Originally posted by MaMaMiA 01-analogic_disturbance_-_wait_a_second_(rave_mix)-udc חזקקקקקקק אחי זה השתחחרר כבר?????
quote:Originally posted by TTman שחר, זה ריפ ועכשיו להמלצה The_Roc_Project-Never__Robbie_Rivera_Mix-Promo-CDR-2003-NVS ענקקקקקקקקקק אולי בגלל שאני חולה על השיר, ולא חשוב איזה מיקס יעשו לזה, אני יאהב או שאולי גם אתם חושבים שזה יפה אין על המיקס של טייסטו פשוט ע-נ-ק!!! רובי שיחקתה חבל על הזמן הסטייל הישן והטוב שלו והוואקלים פייי אין אני פשוט מת על הטראק הזה
Udi_-_I_Dont_Want_A_Child-Vinyl-IL-2003-PO חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בסגנון של המתיחות בטלפון, חמוד לאללה גרם לי לחייך מי שעשה את זה שיעשה עוד...............
___________________ מש"ק כיבוי תעופתי, אחד התפקידים החזקים "כבאי טוב זה כבאי מעשן"
The_Mystery-Feel_4_You__Incl_Dave_202_And_Phil_Green_Remix-Vinyl-2003-SND הרימיקסים הרגילים.. מעולים כרגיל ו.. הרימיקס של דייב 202 ופיל גרין מעולהההההההההההה כל רימיקס של הבן אדם זו יצירת אומנות !!
quote:Originally posted by itamarsan אחי זה השתחחרר כבר????? כן אחי ב-25 פצצה של טראק!!! תוסיפו גם את 03-youre_free_(frank_t.r.a.x._vs_o.r.g.a.n._remix)-etlmp3.mp3 ענקקקקקקקקקקקקקקק!!!1
Last edited by MaMaMiA on Jun-27-2003 at 07:21
Rusch_And_Murray-Epic__Incl_Above_And_Beyond_Mix-Promo_Vinyl-2003 Rusch And Murray - Epic (Above And Beyond Mix) Rusch And Murray - Epic (Original Mix) אהבתי... התמכרתי לטיפה המרה 2_Unlimited-No_Limit 2 Unlimited - No Limit (DJ Digress Hamburg Style Remix) 2 Unlimited - No Limit (DJ Sputnik Remix) 2 Unlimited - No Limit (Master Blaster Radio Edit) 2 Unlimited - No Limit (Master Blaster Remix) 2 Unlimited - No Limit (Original Extended Mix) חידוש לשיר משנות התשעים... שוב... לא נורא כל עוד זה מוצלח אין לי תלונות
quote:Originally posted by BlueHawk 2 Unlimited - No Limit (DJ Digress Hamburg Style Remix) חידוש לשיר משנות התשעים... שוב... לא נורא כל עוד זה מוצלח אין לי תלונות הגירסה הכי טובה לדעתי...
אני פשוט לא מספיק לשמוע את Haddaway_-_What_Is_Love_(Reloaded) ד"א הרמיקס של רובי החדש באמת בן זונהההה