quote:Originally posted by Hell_Copter a1-kmc_feat_sandy-get_better__vision_extended_mix-ute זה פשוט טראק ענק!!! אכן כן גם אני אהבתי לאללה !
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
Haak - Frenzy FUUUUUCCCCCKKKKKKK!!!!! מזכיר את פוש במלודיה שלו...וואי איזה קצב תותח!!
quote:Originally posted by nargila-man 01-arome_-_visions_of_paradise(dj_scot_project_remix)-nbd יו איזה מפציץ!!!!!!!!!!1 אני מת רק פעם אחת לשמוע טראק כזה במסיבה הלוואי!!!! FUUCKKKK חזק ביותררררר !!!!!@#$@#%
quote:Originally posted by Hell_Copter 01_sharkboy_vs_the_chilli_freaks-chase_the_dragon-usf בוטלג מצוין ומביא בראש!!! ממש אהבתי!!! כבר המלצתי עליו...טראק מעולה וגם אחלה ווקאל
מעלה זכרונות משנה שעברה... Riva - Time Is The Healer (Armin Van Buuren Mix) מתגעגע לצליל... ------- 01-ronald_van_gelderen-proceed_(its_calling)_(vocal_mix)-mip אמממ...בשביל מה הווקאל המזדיין הזה??!!
02-d-wave-ill_be_the_one_(dub_2_club_mix)-mip ברגע שמעיפים את הווקאל של הטראק הזה הוא פשוט אדיר!!!! זה בנזונה של טראק!!!
___________________ .
quote:Originally posted by Rising Haak - Frenzy FUUUUUCCCCCKKKKKKK!!!!! מזכיר את פוש במלודיה שלו...וואי איזה קצב תותח!! לא סתם הוא M.I.K.E. Addict
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
Major League - Wonder (Transa remix) התקופה הטובה יותר של טראנסה
___________________ Check My Music
quote:Originally posted by Hell_Copter 02-d-wave-ill_be_the_one_(dub_2_club_mix)-mip ברגע שמעיפים את הווקאל של הטראק הזה הוא פשוט אדיר!!!! זה בנזונה של טראק!!! לא יודע למה אבל זה מזכיר לי את השיר של קירה I'll be your angel
VA-Sensation_White-The_Worlds_Leading_Dance_Event-2CD-2003-MiM פשש יצא מהר ..מישהו יכול לשלוח לשרת של חן? אמור להיות אחלה דיסק
quote:Originally posted by MaMaMiA כבר המלצתי עליו...טראק מעולה וגם אחלה ווקאל וואי..עכשיו שאני שומע תטראק הזה שוב, אני רק נזכר מאיפה הווקאלים האלו מ planet funk - chase the sun או משו כזה איזה שיר ענק... אני זוכר שכל הזמן הייתי מחכה שיראו אותו ב MTV לפני איזה שנתיים
?!!?! מי רוצה לנבור בעבר Iio - Rapture (Armin Vann Buuren remix) כל פעם שאני שומע אותו יש לי צמרמורת בכל הגוף הפיטמות מזדקרות והשיער שלי סומר (אם היו לי רעידות באזור האגן זו היתה אורגזמה)