|
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
a ja sie z wami nie zgodze wogole, i tyle, nie robcie zadnych reklam na stronach co nie tycza sie muzyki trance albo techno , bo innaczej to burdel bedzie a ludzie i tak nie bede sie znac na tej muzyce, bo nie sadze ze muzyka klubowa co jest zazwyczaj grana w polsce to ten prawdziwy trance.
tak na marginesie, ludzie dobrze wiedza o tej stronie itp, az tacy polacy ciemni to nie sa, ale nie bede sie wpisywac tutaj bo nie wszyscy tutaj tak ja VueMCetka umia inglish, a wiec jak cos to pomiedzy ludzmi trzeba i trzeba sie spytac Swampa czy nie zrobi dla nas roznicy, bo jak widze ten post to coraz sie wiekszy robi a tylko nas jest pare osob co normalnie tutaj pisza, a ci co inni czytaja to KURWA pisac, pisac i jeszcze raz pisac tutaj, napewno macie cos ciekawego do powiedzenia itd, kazdy ma mojim zdaniem, a wiec to sa moje trzy grosiki |
w sumie to masz racje, ale z drugiej strony ludzie zainteresowani takimi imprezami jak creamfields maja juz jakies pojecie o trance a przynajmniej o prog. To jest naszym zadaniem zeby im zmienic poglad na ta muze hehe. Klimatyczny transik zamiast tego durnego umca-umca ktore jest tak popularne w polsce. Powoli scena sie zaczyna zmieniac, przejawem tego jest wyzej wspomnainy creamfields. Na creamfields.pl nie da sie jak pogadac z ludzmi bo nie ma zadnego forum. Za to na czatach jest duzo ludzi spragnionych dobrej muzyki. A co do pisania tutaj to sie nie martw. Ja bede pisal az padne hehe wkoncu i tak nie mam nic lepszego do roboty w tej durnej pracy.