|
| quote: | Originally posted by -CosmicFire-
התקבלת גם בגלל בקשרים
כי בעקרון סידרו לך את זה
כל אחד שמסדרים לו ויש לו כישרון יכול להתקדם בעסק
אבל אני מדבר על כאלה שמתקבלים בגלל שיש להם קשרים ליש להם כישרון אבל לא כמו הרבה אנשים שיש להם הרבה הרבה כישרון והם לא מכירים אף אחד אז אין מי שישמע אותם ואין להם בכלל איך להגיע למישהו שיעזור להם..
|
לא אחי אתה לא מקשיב...
הדבר היחיד שסידרו לי זה את ההזדמנות.... חבר שלי רק נתן לי לדבר 5 דקות עם מנהל של חברת הפקות.... יכולתי באותה מידה לשלוח לו דיסק שאני מיקססתי והוא היה מקבל אותי. אבל הוא החליט שהוא רוצה לשמוע אותי במועדון...
העובדה שקיבלו אותי זה כבר לא קשור לחבר שלי. ממש לא קשור. החבר שלי כבר ממזמן מחוץ לתמונה...
ככה מתקבלים בעזרת כישרון ולא בעזרת קשרים. שוב, חבר שלי רק הפגיש ביני לבין המנהל של חברת ההפקות. אמרתי לו שאני די ג'יי ואני מחפש עבודה, והוא אמר "טוב, אני רוצה לראות מה אתה שווה. תבוא לתקלט בלילינבלום 45 דקות ואז אני אחליט אם לקבל אותך"... באתי, תיקלטתי, הם אהבו, הם קיבלו אותי
לא סידרו לי כלום אחי...........
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
תקלטת עם סי די ג'יי 10? 
קשה מאוד לתקלט... אבל קח בחשבון שזאת הגירסה המתקדמת של ה 1 
מצטער שלא הלך הכי הכי... יהיה טוב אח שלי |
אחי דווקא היה שם ציוד בן זונה.... זוג פיוניר סי די 100, ומיקסר פיוניר 600
הסי די היו קצת גמורים אבל חפיף....
| quote: | Originally posted by -CosmicFire-
טוב עכשיו נחזור בחזרה
אחי מצטער שלא הלך הכי טוב
לא נורא תפרט מה היה... |
אחי בכמה מילים, המועדון היה כמעט ריק!!!!!!!!!!!! 90% מהאנשים שבאו נשארו בחוץ כי הם התקמצנו לשלם 50 שקל כניסה, ושתבין.... זה היה יום הולדת של מישהו והם היו חברים שלו שבאו בשבילו למסיבה
קיצר, היו בפנים 20 איש!!! אתם קולטים את התסכול?
גם גררתי ידידה שלי לברנר והבטיחו לי כניסה חינם, ולא הסכימו להכניס אותה הבני זונות!!!!
קיצר, בסוף בגלל כל הנפילה המגעילה הזאת, כשאני באתי לעלות היו איזה 5 אנשים שרקדו....... אני ועוד די ג'יי שהיה שם החלטנו לעשות באק טו באק כדי שלפחות נהנה קצת.......
דווקא חבל שלא היו אנשים כי דפקנו סט פסיי עצבני ביותר
בכל מקרה, בגלל שהיה ריק, החליטו לסגור את המסיבה ב-3.... ואז לא הייתה לי דרך לחזור הביתה כי לא יצאה הסעה מיבנה....
אז העלו אותי על מונית למרמורק, ושמו אותי בדרך ברחוב הרצל ברחובות..... ששם נפגשתי עם האנשים של ההפקה, ושעה וחצי ניסינו לארגן לי דרך לחזור הביתה...........
Last edited by HyPeRSoNiC on Aug-05-2003 at 09:48
|