Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > What the fuck?
Pages (6): « 1 2 3 4 5 [6]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Ariels
!Con La Nueva York!

Registered: Oct 2001

וואי שנים שלא נתקלתי בערס, האחרון היה איזה אחד שהגיע לבסיס והיה צריך להפלט לבקו"מ על פרופיל 21 נפשי
"עכשיו כולו משחק אותה מסטול נכנס אלי לחדר העיר אותי "תן לי צו לבקו"מ

חחחחח, אמרתי לו שיחכה למטה בשלישות ובסוף ההפסקה שלי אני בא, הבן זונה הרים את הקול, ולי אין בעיה שיצעקו עלי אבל לא בחדר שלי שאני ישן, קיצור הדבקתי את הבן זונה לקיר חצי מטר מעל הרצפה עד שהחימושניקים הפרידו ביננו והעיפו אותו מהמגורים כולו מקופל

לא יודע לא מתעסקים איתי בכלל אין לי מושג למה, אולי כי אני כולי נראה כמו ניגר

לפחות מזל שאני מקבל רישיון לאקדח בקרוב, נראה מי יתעסק איתי, חחחח

ולגבי התקרית עם השומר, בצבא שמנסים לגנוב לך נשק
יש אישור לירות כדי להרוג אז לכל הילדים המפגרים
שמנסים לגנוב נשקים וחוטפים מכות שיגידו
תודה שלא קיבלו כדור ויסתמו את הפה

Old Post Nov-21-2003 03:52  United States
Click Here to See the Profile for Ariels Click here to Send Ariels a Private Message Visit Ariels's homepage! Add Ariels to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001

quote:
Originally posted by Hell_Copter
כמה נזק כבר יכול להיות מבעיטה מסכנה לפנים?!
אתה אשכרה חשבת שמהמכה הוא התאשפז? זה בלתי אפשרי...
לא בעיטה שבאה מתוך אינסטינקט!
לא משנה...

תשמע, אומרים לי שהוא נתן את המכה והילד התאשפז..... מה בדיוק אני אמור להבין מזה חוץ מזה שהילד התאשפז כנראה מהמכה????

quote:
Originally posted by Ariels
ולגבי התקרית עם השומר, בצבא שמנסים לגנוב לך נשק
יש אישור לירות כדי להרוג אז לכל הילדים המפגרים
שמנסים לגנוב נשקים וחוטפים מכות שיגידו
תודה שלא קיבלו כדור ויסתמו את הפה

בית ספר זה לא צבא...... בטח שלא חטיבת ביניים........
ואני רוצה לראות את השומר שיעיז לירות בילד..... לא משנה מה הסיבה ומה הנסיבות..... הוא יואשם ברצח!!

וכנ"ל לגבי חיילים שיורים באנשים......
עם ערבי מנסה לגנוב לחייל את הרובה אז נראה לי שזה הגיוני שהוא ירה... אבל אזרח ישראלי!? לא נראה לי שחייל ישראלי יהיה מטומטם מספיק כדי לירות בישראלי אחר......

Old Post Nov-21-2003 11:26  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
עם ערבי מנסה לגנוב לחייל את הרובה אז נראה לי שזה הגיוני שהוא ירה... אבל אזרח ישראלי!? לא נראה לי שחייל ישראלי יהיה מטומטם מספיק כדי לירות בישראלי אחר......

קח לדוגמה את הנוהל של הצבא בקשר להזדהות של אנשים
אתה צועק לבנאדם להזדהות... אם הוא ממשיך לכיוון שלך יש לך אישור לירות לו ברגליים, אחר כך בבטן ואחר כך בראש
משהו כזה פחות או יותר

ואף אחד לא יאשים אותך ברצח... זה בעיה של מי שלא הזדהה שהוא קיבל את הכדורים האלה.. אותו עקרון... תעקוב אחרי החוקים ולא תזדיין על זה

Old Post Nov-21-2003 13:19 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

ואללה?
לא ידעתי שיש נוהל כזה
אני באמת צריך להתעניין יותר

Old Post Nov-21-2003 14:51  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter

יש לי הרגשה שבגלל מה שאריאל סיפר קודם איזה מישהו מסוים פה יספר איזה סיפור שעדיין אף אחד לא שמע שקרה אצל חן...

Old Post Nov-21-2003 17:07 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

quote:
Originally posted by Hell_Copter
יש לי הרגשה שבגלל מה שאריאל סיפר קודם איזה מישהו מסוים פה יספר איזה סיפור שעדיין אף אחד לא שמע שקרה אצל חן...

תעשה שהמישהו הזה יהיה אתה
מה קרה?

Old Post Nov-21-2003 17:09  Israel
Hell_Copter

quote:
תעשה שהמישהו הזה יהיה אתה
מה קרה?

אין מצב אני הורס...
זה סיפור ייחודי אך ורק לצח...

Old Post Nov-21-2003 17:17 
Ariels
!Con La Nueva York!

Registered: Oct 2001

quote:
בית ספר זה לא צבא...... בטח שלא חטיבת ביניים........
ואני רוצה לראות את השומר שיעיז לירות בילד..... לא משנה מה הסיבה ומה הנסיבות..... הוא יואשם ברצח!!

תקנות פתיחה באש שונות מהמגזר האזרחי לצבאי אך ורק לגבי תקנות פתיחה ואש בשטחי איי ובי כל השאר אותן תקנות בדיוק, כולל גניבת נשק

שלוש הסיבות שבגללן ניתן לפתוח באש ע"מ להרוג
א. תקיפה בנשק קר או חם, באופן שיש בו סיכון חיים
ב. נסיון או חטיפה בפועל של אזרח או חייל
ניתן לפתוח באש לעבר הרכב גם במידה שתסכן את הנחטף
מכוון שהמדינה מעדיפה אזרח/חייל מת על אזרח/חייל חטוף
ג. נסיון לחטיפה או חטיפת נשק

ומכאן נובע שאף אחד לא יואשם ברצח על מילוי הפקודות כדין
נשק זה לא אוטו, מתמשים בו ע"מ להרוג ולכן
מי שמנסה לגנוב נשק צריך לדעת שהוא יכול לההרג בעקבות זאת
על אחת כמה וכמה שהוא גונב נשק טעון שדי שהוא מחזיק בו להוות סכנת חיים ברורה ומיידית

quote:

החוק לא מבדיל בין יהודי לערבי, בין אזרח לתושב, בין זכר לאשה, מזרחי או אשכנזי או משהו בסגנון הזה

אדם באשר הוא אדם ולא יורים באדם על סמך הלאום שלו
ובאדם אחר לא יורים ע"ס הלאום שלו

וביום שזה יקרה כנראה שגם נניף את היד ונצעק הייל היטלר

Old Post Nov-24-2003 18:13  United States
Click Here to See the Profile for Ariels Click here to Send Ariels a Private Message Visit Ariels's homepage! Add Ariels to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > What the fuck?
Post New Thread    Post A Reply

Pages (6): « 1 2 3 4 5 [6]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackpush - universal nation - george acosta? what remix is this called? [2010] [3]

Click here to listen to the sample!Pause playbackTRiBeCa - Horizons [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 22:28.

Forum Rules: