Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > ט'רד חוקי שחר
Pages (6): « 1 2 3 4 5 [6]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

זה הדבר האחרון שאני יעשה

רק במצב של חיים או מוות
ככה חונכתי וככה זה ישאר

James Holden is my only GOD!

Old Post Nov-15-2005 19:34 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by m0sh
זה הדבר האחרון שאני יעשה

רק במצב של חיים או מוות
ככה חונכתי וככה זה ישאר

לא צריך להגזים רק במצב של חיים או מוות.....

במצב שתוקפים אותך ותרואה איום על עצמך מבחינה שתקבל מכה רצינית או משו...תגיב ...

ככה אני עושה....

Old Post Nov-15-2005 20:24  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by yaman
בואנה מוש

אני רואה אותך ברחוב אני מפוצץ אותך

אפשר לדעת מאיפה שלפת את זה עכשיו באמצע החיים?
מה קשור?

שחר רק שתדע אני חושב שאתה יוצא ממש מעפן בתגובות שלך לגל (טיטימאן)
תאמין לי שהוא היה מסתדר בגף שלך
אתה הופך את זה לאיזה משימה לאומית בלתי ניתנת להשגה...ועל רקע הויכוח שלכם בכלל בנושא אחר אתה מכניס את זה...עצה ידידותית כשאין לך מה להגיד למרות שנורא בא לך להגיד...פשוט אל תגיד...

לגבי הויכוח עם מוש אני יכול להבין את ההשקפה שלך כי למוש היתה פה התבטאות שאני לא הייתי גאה בה במקומו (אותו דיאלוג בטירונות עם מזרחיים)

Old Post Nov-15-2005 22:13 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

Registered: Sep 2000

חיה ותן לחיות.

Old Post Nov-16-2005 00:04 
Click Here to See the Profile for Sm0keMachine Click here to Send Sm0keMachine a Private Message Add Sm0keMachine to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

כן מה שאמרתי אני לא לוקח חזרה
לעולם לא הכללתי ואף לא אמרתי מזרחיים
שילכו להזדיין הערסים האלו

Old Post Nov-16-2005 06:12 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

quote:
Originally posted by YoraY
לא צריך להגזים רק במצב של חיים או מוות.....

במצב שתוקפים אותך ותרואה איום על עצמך מבחינה שתקבל מכה רצינית או משו...תגיב ...

ככה אני עושה....

שמע זה לא קורה לי אף פעם וגם לא יקרה לי
אני לא מסותבב במקומות כאלה ועם אנשים כאלה ובטח לא מחפש את זה
עברנו את הגיל אתה יודע...

Old Post Nov-16-2005 06:23 
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by m0sh
שמע זה לא קורה לי אף פעם וגם לא יקרה לי
אני לא מסותבב במקומות כאלה ועם אנשים כאלה ובטח לא מחפש את זה
עברנו את הגיל אתה יודע...

סבבה לגמרי פשוט לא הסתדר לי הקטע של רק "חיים או מוות"

Old Post Nov-16-2005 12:46  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אפשר לדעת מאיפה שלפת את זה עכשיו באמצע החיים?
מה קשור?

שחר רק שתדע אני חושב שאתה יוצא ממש מעפן בתגובות שלך לגל (טיטימאן)
תאמין לי שהוא היה מסתדר בגף שלך
אתה הופך את זה לאיזה משימה לאומית בלתי ניתנת להשגה...ועל רקע הויכוח שלכם בכלל בנושא אחר אתה מכניס את זה...עצה ידידותית כשאין לך מה להגיד למרות שנורא בא לך להגיד...פשוט אל תגיד...

לגבי הויכוח עם מוש אני יכול להבין את ההשקפה שלך כי למוש היתה פה התבטאות שאני לא הייתי גאה בה במקומו (אותו דיאלוג בטירונות עם מזרחיים)

שם איתך כסף שהוא לא יסתדר
הוא היה מאלה שיושבים בצד ומדברים מאחורי הגב על כולם ובסוף היו מתהפכים עליו

Old Post Nov-16-2005 18:11 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj Alex (ISR)
Trance-O-Holic

Registered: Mar 2005
quote:
Originally posted by Sm0keMachine
חיה ותן לחיות.

+1

Old Post Nov-16-2005 20:59  Israel
Click Here to See the Profile for Dj Alex (ISR) Click here to Send Dj Alex (ISR) a Private Message Add Dj Alex (ISR) to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by Shahar
שם איתך כסף שהוא לא יסתדר
הוא היה מאלה שיושבים בצד ומדברים מאחורי הגב על כולם ובסוף היו מתהפכים עליו

לא מסכים בכלל...
תשמע בסופו של דבר היה לי חבר שהיה בגף שלך
והוא הסתדר שם בערך כמוך יציאות מעולות ועדיין כשהיה צריך לעשות משהו הוא היה עושה כמו גדול כדי לא לדפוק אחרים
ואם הוא כבר היה דופק מישהו הוא היה אומר לו תשמע ופה ושם וקיצר היה מסתדר מעולה ועד היום נשארו לו חברים משם שנה אחרי השחרור

אני לא חושב שגל הוא איזה עבם שונא מזרחיים או שטינקר או מלכלך מאחורי הגב כמו שאתה חושב שהוא
אתה פשוט שופט מהר מאוד אנשים שמגיבים פה על דברים שאתה אומר שבחלקם הם שטויות...ולכן הם מגיבים

Old Post Nov-16-2005 22:06 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
לא מסכים בכלל...
תשמע בסופו של דבר היה לי חבר שהיה בגף שלך
והוא הסתדר שם בערך כמוך יציאות מעולות ועדיין כשהיה צריך לעשות משהו הוא היה עושה כמו גדול כדי לא לדפוק אחרים
ואם הוא כבר היה דופק מישהו הוא היה אומר לו תשמע ופה ושם וקיצר היה מסתדר מעולה ועד היום נשארו לו חברים משם שנה אחרי השחרור

אני לא חושב שגל הוא איזה עבם שונא מזרחיים או שטינקר או מלכלך מאחורי הגב כמו שאתה חושב שהוא
אתה פשוט שופט מהר מאוד אנשים שמגיבים פה על דברים שאתה אומר שבחלקם הם שטויות...ולכן הם מגיבים

לא יודע אם חבר שלך היה בגף שלי
זה שהוא היה בלוגיסטיקה לא אומר כלום
וכשחבר שלך היה הכל היה שונה
היה מפקד אחר חיילים אחרים..(רוב החיילים הגיעו בחצי שנה שנה האחרונות..) אין בגף שלי מישהו שהתחיל שם ומסיים שם

וסבבה אם הוא היה ככה הייתי תופס ממנו...קח דוגמא
היום סיימתי תעבודה ב 9 וכל היום הסתובבתי..ב 3 אחרי שהיה שתיה לחבר רציתי ללכת הבית אבל חבר שלי היה צריך ללכת לאימון וזה שאיתו במחסן רצה לצאת הבית למה הוא גר רחוק אז הלכתי למחסן שלהם להשלים תעבודה שנשארה להם

תמבין על מה אני מדבר?
שני החברים שנשארתי במקומם יעריכו את זה ותכלס אני יודע שהם יעזרו לי חופשי
וזה מה שצריך בגף שלנו
לא איזה זין שינסה לזרוק על האחרים תעבודה

מיזה חבר שלך ד"א?
ושמע וואלה תלוי בדיבור שלו
אם הוא יביא דיבור מסריח כמו פה החיילים יעיפו אותו מהגף
אנחנו אוהבים אנשים עם דיבור יפה
מי שאין לו דיבור לא ישרוד בגף יותר מחודש

Old Post Nov-17-2005 20:34 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > ט'רד חוקי שחר
Post New Thread    Post A Reply

Pages (6): « 1 2 3 4 5 [6]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackshould be relatively easy [2004] [5]

Click here to listen to the sample!Pause playbackDynamic - The Answer [2003]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 11:38.

Forum Rules: