אחים שלי ראיתי עכשיו את will i (ian van dahl) באמטיוי ב DANCE FLOOR CHART הם משתפרים...
___________________ Never again.
אחי... זה לא שהם משתפרים גם הם שמו את ian van dahl - castles in the sky זה הסגנון של התכנית הזאת וזה לא הרמיקסים שאתה מכיר אלא האורגינלים ה"שקטים" יותר
___________________ .
באמת זה לא שיפור... הם תמיד שידרו דברים כאלה... לא סתם קוראים לזה "דאנס פלור צ'ארטס" כי זה דאנס!!!
שאחד מכם יחליף כבר AVATAT זה מרגיזזז בכל מקרה נראה לי שהוא דיבר על החתימות של אקסטיק ונזכר באמצע החיים לרשום את זה מה שאלכוהול עושה לבן אדם...
quote:Originally posted by DjChook שאחד מכם יחליף כבר AVATAT זה מרגיזזז בכל מקרה נראה לי שהוא דיבר על החתימות של אקסטיק ונזכר באמצע החיים לרשום את זה מה שאלכוהול עושה לבן אדם... מצאתי משהו (הלוגו של הגלשן שלי) אבל זה יותר מידי גדול
quote:Originally posted by Dj Moriano מצאתי משהו (הלוגו של הגלשן שלי) אבל זה יותר מידי גדול אז מקטינים
quote:Originally posted by DjChook אז מקטינים אי אפשר זה נראה כמו קקה אבל מצאתי משהו אני עכשיו שם את זה
אני לא מבין מה כואב לכם אנשים לי יש חתימה ולו אין אתם מתחילים לעצבן אותי שנראה לי שאני יקח את האבטר שלו וישים את זה כשלי שיהיה לשנינו אותו דבר עוד פעם חלאס כבר...
אחווווש... הוא בטח היה מסטול רצח... חזרה לנושא שלנו... מממ... אני ימצא זמן לערוך את המכתב מחדש, אבל שיהיה לי זמן... אתם מוזמנים גם... אני ממש עייף...