|
אוף, הטרד שהכי אהבתי ירד לטמיון :\ אני ינסה להחזיר אותו קצת למעלה 
איזה אחד עם עין אחת, ראש מגולח עד האמצע, רגל אחת ופה עקום יוצא באמצע סרט לשירותים. הוא עובר ליד הסדרן ושואל: "אני יוצא רגע לשירותים, אתה תזכור אותי?"
שני חברים שלא התראו שנים נפגשו במקרה עם הכלבים בפארק, לשניהם יש פינצ'ר. ההם מחליטים ללכת לאיזה מסעדה ולדבר. מגיעים למסעדה ולא נותנים להם להכנס עם הכלבים, אז אחד עושה לשני "שים משקפי שמש ותעשה כמוני". ההם מתקרבים אז המארחת עוצרת את הראשון ואומרת לו "אני מצטערת, אבל אסור להכניס כלבים" אז החבר ממשיך להסתכל קדימה ואומר "איזה כלבים, זה הכלב נחייה שלי". אז המארחת שואלת "פניצ'ר כלב נחייה?" אז הוא עונה "בטח, את צריכה לראות איך מאלפים אותם, הם נחשבים הכי טובים בשוק". טוב ההיא משתכנעת והוא נכנס. החבר השני רואה שזה עובד ונכנס גם הוא. המארחת עוצרת אותו ואומרת "אני מצטערת, אין כניסה לכלבים" אז הוא עונה "זה הכלב נחייה שלי", המאחרת שואלת "פינצ'ר, כלב נחייה?" אז ההוא עונה בפליאה "מה, נתנו לי פינצ'ר?"
חייל בקורס צניחה מתקשר לאבא שלו הבייתה ואומר "היום היתה הצניחה הראשונה שלנו" אז האב שואל: "נו וקפצת?" אז החייל עונה "זה לא היה כ"כ פשוט], בהתחלה נפתחה הדלת והמדיך ביקש עשרה מתנדבים" אז האב שואל "נו וקפצת?" אז הבן ממשיך " זה לא היה כ"כ פשוט, אחרי העשרה האלה קפצו כל השאר ונשארתי אחרון במטוס" אז האב שואל "נו, ואז קפצת?" אז הבן עונה "לא בדיוק, המדריך התעצבן עלי, הוציא את הזין שלו ואמר שאם אני לא קופץ עכשיו הוא מביא לי בתחת" אז האב "נו, וקפצת?" אז הבן "קצת בהתחלה" 
|