|
| quote: | Originally posted by Dj-sh
טוב , זה לקח חצי שעה אבל קראתי את כל הטופיק הזה מההתחלה עד הסוף
( לאלה שאומרים מי זה בכלל הבנאדם הזה , ההגדרה הכי טובה שלי זה מעין חבר מוסתר בפורום הזה )
אני חייב להודות שהרעיון שלכם נשמע מאוד מאוד מאוד מעניין , ואישית , אני לא חושב שתהייה כל כך בעייה לארגן 200 איש למסיבה כזו , לפחות לראשונה , וכן , כן , אני מדבר על אוהבי טראנס , ולא מסחרה .
אני אישית מוכן לתרום קצת , ובנוסף להבטיח לכם שאני אתייצב בפתיחה של המסיבה + 3 - 5 חברים אוהבי טראנס איכותי , שמניסיון אישי ( יותר נכון מסע ארוך של החדרת הטראנס לורידים שלהם ) אין להם שום בעיה לתפקד במסיבה כזו עד השעות הקטנות של הלילה .
בנוגע לשמות , כל דיגיי ממעמד הביניים יתקבל על הדעת , שזה כולל גם את רונסקי וגם את JOC .
כולכם זורקים פה רעיונות לאוויר , צריך מישהו עם ביצים שפשוט יקום ויוציא את זה לפועל ( לפי מה שאני רואה יוראי ובלאק דראגון מאוד רציניים בעניין , לא יודע לגבי מצב הביצים שלהם ) .
אני אישית לא יוצא למסיבות כבר למעלה מ שנתיים , לא בגלל שנמאס לי , אלא אך ורק בגלל המוזיקה , למעט הפקות גדולות מחו"ל ( וכן אני יודע שכבר טחנתם לעומק את הנושא של המסחרה בפורום ) .
3-4 הפקות כאלה בשנה , הם בגדר חלום בשבילי , אז תהיו בטוחים , שאני יכול להבטיח לכם תמיכה ממני אם תרצו , והלוואי שזה באמת יצא לפועל |
הביצים של יוראי קצת שבורות עכשיו.. הן בתהליכי שיקום 
בכל אופן.. אני תורם את הידע שרכשתי ברוב הנושאים ו... מקווה לטוב
אני כבר רואה תמסיבה הבאה יהיה משו פגזי משו חזק....
אם תהיה הגבלת גילאים נורמאלית והרבה שתיה אני גם אגרור חברים