Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Armin Van Buuren @ Ha-Oman Tel Aviv 10-05-2007
Pages (15): « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

אין טעם לויכוח
קראתי משכתבת ובמשפט אחד משיש לי להגיד זה שחבל על הכסף שתבזבז באירועים בחול....תאמין לי ששם לא באים ומוודאים אישית שיש לך מקום, שאף אחד לא מעשן סביבך ושבטעות חס וחלילה לא יקרה מצב שבו מישהו בטעות יהיה ברדיוס של פחות ממטר ממך...
אתה מאמין שזה שונה...חבל שאני יהרוס לך את האשליה...

ושוב אני אומר...אתה מתאר מצב קטסטרופלי...המצב לא מושלם אבל הוא בהחלט לא משאתה מתאר אותו

Old Post Apr-26-2007 20:25 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJMIKE
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2003

שם בכל הכוח

Old Post Apr-26-2007 20:53  Israel
Click Here to See the Profile for DJMIKE Click here to Send DJMIKE a Private Message Add DJMIKE to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

Registered: Sep 2004

נכון אילן, הופעה בחול לא מבטיחה לי איכות.
לעומת זאת יותר מדי אנשים שאני מכיר אישית, היו בחול ואומרים שהתרבות מועדונים שם היא לא זוועתית כמו בארץ. יש הוכחות וצילומים וזה לא סתם באוויר.
אז תתפלא לשמוע שמרחק טיסה של שעה-שעתיים מכאן יש רמה הרבה יותר טובה, נקיה, נעימה ובריאה יותר ממה שאנחנו נקבל בארץ איי פעם.

וביננו... זה נכון.

Old Post Apr-26-2007 21:51  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

אני לא מבין למה כל כך מלא שם אבל...?
מובטח מכות לאחר הסט של ארמין?
?מביאים אנשים מחו"ל שאוהבים טראנס באוטובוסים בשביל האירוע
האם מדובר במתחזים?

במי מדובר? מי אלו "אוהבי הטראנס" הרבים האלו שצצים כל מסיבה של ארמין ומה הם מתכננים?

Old Post Apr-26-2007 22:30 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
THE_BLUE_DRAGON
NATURE ONE 2008

Registered: Oct 2003
חח איזה אוהבי טראנס חחחח
סתם אנשים שאומרים להם מסיבה חלומית בהאומן ים פוזה ים סלב דיגיי מאמסטרדם הטוב בעולם
וברמניות לוהטות
הם בכלל לא יודעים מתי הוא עולה לנגן כל מה שהם עושים זה להתעסק בסופר מגניביות שלהם
לעשן עוד סיגרייה עם דרינק על הבר עם האף למעלה ולהסתכל על התיקרה ועל סלבס סופר מגניבים על

בקיצור קהל מדהיייייםםםםםםםםםםםםםם

Old Post Apr-26-2007 22:39  Israel
Click Here to See the Profile for THE_BLUE_DRAGON Click here to Send THE_BLUE_DRAGON a Private Message Visit THE_BLUE_DRAGON's homepage! Add THE_BLUE_DRAGON to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004

אתם יודעים מה, עזבו צפיפות, סאונד נוראי ומסוממים שייפלו לכם על הרגליים

מה הסיכוי שייתנו לארמין לנגן כמה שעות טובות ולא סט קצר שאפילו התוכנית שלו כבר יותר ארוכה? 0

גם יובל זך וגם מיילי במסיבה אחת עם ארמין, זה יותר מידי
למה שלא ייתנו לארמין לסגור את האירוע כמו שצריך עם מוזיקת זריחה, קלאסיקות ומלודיות שיעיפו אותנו לשמיים

איי, התעוררתי, זה כנראה רק יהיה חלום

Old Post Apr-27-2007 10:00  Israel
Click Here to See the Profile for YO-I Click here to Send YO-I a Private Message Visit YO-I's homepage! Add YO-I to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
THE_BLUE_DRAGON
NATURE ONE 2008

Registered: Oct 2003
מפני שהקהל המדהים זה שדיברתי עליו בהודעה אחת למעלה
הוא ישתעמם מעצמו אחרי כמה שעות
ואז הוא ילך הביתה ולא יהיה מי שיכניס כסף מהשתייה בבר
אז הם חייבים לעשות שינוי בשביל שהקהל הקסום לא ישתעמם מעצמו
ואז הוא יגיד אה הנה יש עוד איזה שעה להיות בפוזה על הבר

Old Post Apr-27-2007 10:40  Israel
Click Here to See the Profile for THE_BLUE_DRAGON Click here to Send THE_BLUE_DRAGON a Private Message Visit THE_BLUE_DRAGON's homepage! Add THE_BLUE_DRAGON to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by YO-I
אתם יודעים מה, עזבו צפיפות, סאונד נוראי ומסוממים שייפלו לכם על הרגליים

מה הסיכוי שייתנו לארמין לנגן כמה שעות טובות ולא סט קצר שאפילו התוכנית שלו כבר יותר ארוכה? 0

גם יובל זך וגם מיילי במסיבה אחת עם ארמין, זה יותר מידי
למה שלא ייתנו לארמין לסגור את האירוע כמו שצריך עם מוזיקת זריחה, קלאסיקות ומלודיות שיעיפו אותנו לשמיים

איי, התעוררתי, זה כנראה רק יהיה חלום

או עכשיו אנחנו מדברים
בניגוד לתלונות של עוזי (עוזי הייתי בחול ואני יודע מה זה שם...אני שוב אומר...אתה מצייר לך פנטזיה שבחול הכל מדהים....כשתהיה שם תבין אולי שזה לא משדמיינת)
אם יוחאי אני יכול להסכים...זו הפעם השלישית של ארמין באומן
ובפעמיים הקודמות הוא ניגן בקושי 3 שעות...
אני מאוד מקווה שיובל זך יחמם אותו בצורה מעניינת. ללא מוזיקת להיטים ובלי יותר מדי שמאלץ אלקטרואי שיתן לארמין תתחושה שזה משעובד בארץ

Old Post Apr-27-2007 10:43 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

אילן, יותר מעניין אותי לראות ולשמוע אותך ב"מקסים" מאשר ארמין באומן 17.
איך זה יכול להיות? איך אתה מסביר את זה?

Old Post Apr-27-2007 10:49  Israel
Click Here to See the Profile for uzi Click here to Send uzi a Private Message Add uzi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
uzi
mellomaniac

quote:
Originally posted by Viber
אני לא מבין למה כל כך מלא שם אבל...?
מובטח מכות לאחר הסט של ארמין?
?מביאים אנשים מחו"ל שאוהבים טראנס באוטובוסים בשביל האירוע
האם מדובר במתחזים?

במי מדובר? מי אלו "אוהבי הטראנס" הרבים האלו שצצים כל מסיבה של ארמין ומה הם מתכננים?

תתפלא, כל כך מפוצץ שאי אפשר לנשום או לעמוד ואני רציני.
בקשר למכות אחרי הסט של ארמין... תסביר למה אתה מתכוון.
כמות האנשים המטורפת-מוגזמת-מופרזת הזו מגיעה פשוט בגלל הפרסום של ארמין, של האומן ושל ההפקה. אין מתחזים ואין בלופים, זה קהל שרוצה לבוא כי סוף-סוף יש מסיבה מושקעת. הם לא אוהבי טראנס והם לא יודעים מי זה ארמין ומה הוא מנגן, הם פשוט רוצים להנות ולהשתולל. רק חבל שהזוועה שהולכת שם הורסת הכל! גם את המוניטין והפוטנציאל של טראנס!

הכי מצחיק שפתאום באמצע ההופעה אחד כמו סבלימינל והצל באים עד לבמה כדי להתרועע עם ארמין... צבועים!
הם באים לשבריר שניה רק בשביל הפרסום איתו ואז עפים מהמועדון כמו טיל!
מעריצים עלק!!!

Old Post Apr-27-2007 11:00  Israel
.::UnusTheos::.
tranceaddict

Registered: Jan 2007
אילן דבר איתי במסנגר אחי יש לי כמה שאלות אליך בקשר למסיבה
!!!!

Old Post Apr-27-2007 12:40  Israel
Click Here to See the Profile for .::UnusTheos::. Click here to Send .::UnusTheos::. a Private Message Add .::UnusTheos::. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by .::UnusTheos::.
אילן דבר איתי במסנגר אחי יש לי כמה שאלות אליך בקשר למסיבה
!!!!

[email protected]

נדמה לי שיאן לנו אחד את השני במסנג'ר אז תוסיף

Old Post Apr-27-2007 13:17 

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Armin Van Buuren @ Ha-Oman Tel Aviv 10-05-2007
Post New Thread    Post A Reply

Pages (15): « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackYahel ID [2006] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackOzgur Can and Rouzbeh Delavari - Eternity [2005]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 07:37.

Forum Rules: