|
| quote: | Originally posted by Flotser
בואנה אנשים זה טוב!!!!!
אני לא מבין מה כל כך מצחיק פה אבל היא כוסית סוף הדרך
למה אין תמונה מלאה?
|
למה אצלי לא רואים כלום???
ואם כבר כולם מביאים דברים מביפ:
---------------------------------------------------------------------
אתה מוזמן לארוחת ערב אצל הורי החברה ויש לך משום מה צורך להפוך את הערב לטרגדיה יוונית? הנה 20 דרכים לעצבן את ההורים ולהיות בטוח שמעכשיו הם יתנגדו לקשר:
1. התנהג כחתן פוטנציאלי למופת. התלבש יפה, דבר בנימוס, הבא מתנות ושוקולדות להורים ולכל האחים. במהלך הארוחה פתח בדיון אינטלקטואלי על המצב. כשתעזוב הרושם יהיה חיובי מאוד, אבל לאחר חמש דקות חזור לשם עם פרצוף סמוק ועצבני, בעט בדלת וקלל את ה"בני זונות המזדיינים" שחסמו אותך בחנייה.
2. התלבש באופן מוזנח ביותר, דבר על המצב הכספי הקשה בבית כל הערב, ולקראת העזיבה בקש מהאבא קצת כסף למונית.
3. ספר להם על סבתך שמאושפזת בבית החולים, וכמה שאתה רוצה להיות איתה וכמה שאתה לא מרגיש בנוח לאכול כאן כשהיא שם עם האוכל של בית חולים, גוססת. ושבאת רק בגלל שקבעתם לפני שבועיים.
4. התלונן על האוכל ומלמל בכל כמה דקות: "אין כמו האוכל של אמא שלי" או "אמא שלי מכינה את זה הרבה יותר טוב".
5. פלרטט עם בת הזוג.
6. פלרטט עם אחותה של בת הזוג.
7. פלרטט עם אביה של בת הזוג.
8. ספר בהרחבה על העבודה האחרונה שעשית במסגרת לימודי הספרות, על "פו הדוב".
9. דבר על החברה לייצור נייר טואלט בבעלות אביך. פרט את יתרונות הנייר.
10. נצל כל אפשרות להחמיא לבת הזוג, בכפיתיות.
11. דבר על הרעשים ששמעת מחדרם של הוריך אמש.
12. בוא עם האופנוע.
13. הצע סיבוב לאחיה בן השבע של בת זוגתך, בלי קסדה.
14. היזכר בכל מיני קטעים שהיו בינך לבין חברתך בקול רם ("מאמי, את זוכרת מה היה בחדר במלון?") והוסף קריצה בולטת להורים, שיבינו.
15. הבא מנה חמה מהבית, ובקש מים חמים מזוקקים.
16. חטט באף כל הערב.
17. התנועע בכיסאך בחוסר נוחות. השתדל לעשות זאת בכמה שיותר רעש.
18. כל פעם שמישהו ידבר בעברית קלוקלת תקן אותו, והסבר את הפילוסופיה שלך בכל הנוגע לעברית תקינה.
19. אכול בידיים, בסיום האוכל תקע גרעפס בריא ונגב ידייך במפה הלבנה.
20. עשן מבלי לשאול אם מותר. רצוי גראס.
|