אממ יש שיר ש בי יו חורשים עליו.. יורם ואזאנא שם אותו הרבה הוא עם מפוחית כזאת ברקע bla bla bla to make u love me bla bla bla משהו איטי כזה...... למישהו יש מושג?
quote:Originally posted by Shahar אממ יש שיר ש בי יו חורשים עליו.. יורם ואזאנא שם אותו הרבה הוא עם מפוחית כזאת ברקע bla bla bla to make u love me bla bla bla משהו איטי כזה...... למישהו יש מושג? אם זה מה שאני חושב אז Blue & Elton John - Sorry Is The Hardest Word משהו כזה
___________________ .
היייי מה המצב? שומעים יש טראק שאני מחפש בנרות זה הולך ככה זה פרוגרסיב חזק מקיץ כזה ובסוף הטראק חוזר על עצמו המשפט הזה מבחורה i know it או i know משהו ... מישהו מזהה?
אתה מתכוון ל Res - They Say Vision (Robbie Rivera's Tribal Sessions Mix) אחד השירים מומלץ
quote:Originally posted by Hell_Copter אם זה מה שאני חושב אז Blue & Elton John - Sorry Is The Hardest Word משהו כזה למה לעזאזל אתהשומע מוזיקה כזאת ??? וזה Blue & Elton John - Sorry seem's to be the hardest word
___________________ -=Trance isn't Just Music - It's a Way of LIFE=- *fav producer:Alphazone *fav. football club:Inter FC ! ! !
quote:Originally posted by yahel222 אתה מתכוון ל Res - They Say Vision (Robbie Rivera's Tribal Sessions Mix) אחד השירים מומלץ אין את זה בHUB חיפשתי את זה פעם כי חשבתי שזה השיר הזה אבל אני לא מוצא את זה בHUB רק את הגרסה הרגילה של ROBBIE RIVERA יענו לא TRIBAL אולי מישהו יכול לעזור?
תחפש res - They-Say Vision (Robbie Rivera's Tribal Session Dub) בקאזה יש שם בטוח בדקתי... רק תחכה עד שהוא יסיים לחפש וזה ימצא לך..
...יש איזה שיר סלסה שהוא לא הכי חדש ...שחורשים עליו במסיבות :יש בו את המילים Latinos
Projecto Uno - Latinos נראה לי זה השם
ואללה אחי תודה... זה השם...
Sylvia Feat. ToyBoy - Playing around in the W.C. ?
___________________ Never again.
quote:Originally posted by guetag מחפש שיר שהפזמון שלו הולך כך baby baby please..... The Rezidents - Baby Baby 2003 ?