אמרתם מקום אחלה וידידה שמתלהבת רצח זה לא מספיק אני רוצה מחירים, אנשים , מוזיקה וגם אם מישהו יכול לסדר אותה שמה
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook אמרתם מקום אחלה וידידה שמתלהבת רצח זה לא מספיק אני רוצה מחירים, אנשים , מוזיקה וגם אם מישהו יכול לסדר אותה שמה בגלל שיובל לא נכנס לפה הרבה אז לך לאיי סי קיו ושאל אותו!!!!!! ומה כל כך קשה לך ללכת ללילה?
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter ומה כל כך קשה לך ללכת ללילה? לאתר יעני ? לא חשבתי על זה בכלל... תודה שאתה אומר הייתי בטוח שאתם מסתלבטים בקטע של יובל הוא באמת הולך לשם ?! איך עם זה 18 פלוס
quote:Originally posted by DjChook לאתר יעני ? לא חשבתי על זה בכלל... תודה שאתה אומר הייתי בטוח שאתם מסתלבטים בקטע של יובל הוא באמת הולך לשם ?! איך עם זה 18 פלוס כמו שיש מסיבות בטי אל וי לילדים בגיל 7 ולאנשים בגיל 22 פלוס אז ככה במטרוק יש אותו דבר רוב המסיבות אבל זה 18 פלוס... ויש מסיבות לילדים קטנים לפעמים
quote:יאללה אנשים, תחנוני, עדכנוני מה קורה בשישי הקרוב למה יצאתי ממב מבואס מהחופש - אחרי הפאקינג קיוג'ה לא הלכתי למסיבה כל החופש!!!! זעמק מתי היית בקיוג'ה??? ב-6?
___________________ -=Trance isn't Just Music - It's a Way of LIFE=- *fav producer:Alphazone *fav. football club:Inter FC ! ! !
קיצר אנשים, איפה שאתם רואים את רונן לביא או אורן קוק מנגנים, נא להודיע לי מראש... תודע רבע
___________________ Check My Music
oDrori היית בקיוג'ה יום שישי שעבר??? שהיתה מין מסיבת גיוס??
quote:Originally posted by clubber@work oDrori היית בקיוג'ה יום שישי שעבר??? שהיתה מין מסיבת גיוס?? נראה לי זה היה מלפני שבועיים... אפילו 3. כל מקרה, היה ששמייח... מוזיקה לא משהו אבל שמח
clubber@work המסיבת גיוס היתה של חבר שלי לפני שובעיים אבל אני לא הלכתי כי היה לי דברים אחרים לעשות (אם תמבין למה אני מיתכוון)
quote:Originally posted by guetag אחי אני בא מקווה שהפעם האוטו לא יתקע לי אני מת למסיבה אתם לא יודעים מה זה שבועיים בלי לראות כוסיות מכיר את התחושה קיצר תרים אליי טלפון בערב ! לי יש גם תלושים לשתייה חינם אני ינסה לארגן גם לך ולחברה שלך ...