המממ אתה חייב לחשוב אז על VOCALS שהיו
___________________ Never again.
הוא כבר מצא את זה הוא אמר לי שהוא התכוון לטרק הזה: The Sax Brothers - Careless Whisper (South East Players Mix) חידוש לשיר של ג'ורג מייקל
quote:Originally posted by guetag חייב שמישהו יעזור לי למצוא את השיר THE SPACE BROTHERS - ONE MORE CHANCE מה האיסקיו שלך אני אשלח? "baby, baby please" TUNE! ------------- מישהו יודע איך קוראים לשיר בפרסומת של פוקס?.. please?
quote:Originally posted by eXeTik איך קוראים לחידוש של השיר הזה משנות השמונים voyage voyage טראנס קצבי כזה שמשמיעים כל הזמן במועדונים? BASE UNIQUE - VOYAGE VOYAGE?
quote:Originally posted by eXeTik איך קוראים לחידוש של השיר הזה משנות השמונים voyage voyage טראנס קצבי כזה שמשמיעים כל הזמן במועדונים? Nightflyer - Voyage Voyage יש גם את זה
quote:Originally posted by eXeTik איך קוראים לחידוש של השיר הזה משנות השמונים voyage voyage טראנס קצבי כזה שמשמיעים כל הזמן במועדונים? Base Unique - Voyage Voyage (Pulsedriver Remix) זה מה שמשמיעים אחי
אוף!!! לאף אחד אין מושג מה הטראקליסט של גיא סלמה??? לפחות הטראק הראשון????
quote:Originally posted by TTman Base Unique - Voyage Voyage (Pulsedriver Remix) זה מה שמשמיעים אחי אני לא מוצא תמיקס של פולסדריבר בשום מקום!!!!! בעעע
מי יודע איפה אני יכול להשיג את המיקסים החדשים של dj albo בבקשה, במיוחד אני חייב את המיקס שלו ל 50 cent - in the club