quote:Originally posted by Origin ומה זה הקהל המגעיל הזה ??????כולם שם שניראים כמו הומואים או פנסיונרים מזה המוטנטים האלה ?????????? זה דיייייי איכסססססססס פיחסההההההה עיוור
חחח...איך אני מנשק אותו אם זה אני שצילמתי יא מצחיק הפיצול אישיות שלי לא כזה מפותח... וכן זה הקהל של האפטרים האנשים הכי מוזרים שיש הרבה זקנים,זונות,הומואים וסתם לא מוגדרים
___________________ NO NO NO FOR SINGING & ELECTRO IN TRANCE MUSIC!!! SAVE THE REAL TRANCE MUSIC!
אחחח איזה מטורף הארמין הזה.... איך הוא שם את binary finary ואחורי זה עוד העיז לשים את עוד פעם fixation אני מת על הטרק הזה!!! אבל בסה"כ לא היה כזה שוס הסאונד גרוע במיוחד הקטע של הסימפוני היה איום לפחות חסכתי איזה 200 שקל על שהבאתי ייגר מהבית אהה... ולשם שינוי לא שתיתי לארמין תקליט למה לא היה לי כוח להשאר עד הסוף... אחח הזיקנה...
שורה תחתונה... אני בן 21 עוד חודש וחצי... אם אני שולח מישהו שיקנה עבורי כרטיס במכירה המוקדמת... לא עובד.??? הקיצר מה עושים...? צריך להתחנן אליהם במשרדים שלהם.? תאמת אני לא הכי מת על מרקו וי... אבל ב-100 שקל אולי אני ינסה את מזלי... סתם שיהיה... 30 לחודש לא..? קיצר טיפים חברה בעיקר אתה בלו דרגון לא יודע איך קוראים לך אחי... אבל אתה בטוח תוכל לתת טיפ
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
סחטיין על ההיענות... נו טוב... העיקר שאנשים פה נהנים לספר חוויות מתוך רצון טוב "לשתף" אותנו... עלק רצון טוב
quote:Originally posted by THE_BLUE_DRAGON הנה סיימתי לקבל ולעלות קליפ של הסימפוני מאותו ערב. תודה לרושל על הצילום. http://www.members.lycos.co.uk/ahgd..._02.01.2004.AVI קצת משעמם אבל יאללה שיהיה חחח... לא משעמם בכלל אחי רק דבר אחד לא הבנתי... אנשים אשכרה עומדים ובוהים- ראיתי אולי רק כמה שרקדו