Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > I.L.T.A portrait
Pages (21): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
eXeTik
עד מתי פסיכומטרי 1.1

Registered: Aug 2001
Location: +++++---+-------Location: ---+-----+-+------Location: ---+----+-+-+-----Location: ---+---+------+---

quote:
Originally posted by markfeldman
אלכס בחור איכותי (מעלה שירים).

מעלה לאן...?!
יש פה משהו שפספסתי?!

Old Post Jun-02-2004 23:53  Israel
Click Here to See the Profile for eXeTik Click here to Send eXeTik a Private Message Visit eXeTik's homepage! Add eXeTik to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

quote:
Originally posted by eXeTik
מעלה לאן...?!
יש פה משהו שפספסתי?!

כנראה בפורום שם אפשר להוריד שירים...שמשתמשים מעלים..

ומארק, תעשה לי טובה..
זה הייתה הכוונה ?
לשמור בשושו, ואח"כ לבוא בטענות שאני מביא כתובת ושאני צריך להסיר אותה..

זה לשמור על פרופיל נמוך ?
אלכס יצא אפס בקטע הזה...

על הזין שלי..תהנו לכם שם...
רק אל תתנהגו כמו סנובים מסריחים

Old Post Jun-03-2004 11:02  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

Registered: Sep 2003

אוקיי חבר'ה ובעיקר KrazyDJs
כנראה לא הבנתם אותי נכון
אני בפורום ההוא כבר הרבה זמן
ואני גם משקיע בו ומעלה לשם שירים מדי פעם והכל כי זה פורום ממש טוב וגם אני משיג משם הרבה קטעים טובים והוא ממש עזר לי להיכנס לכל העניין של המוסיקה האלקטרונית ועזר לי להבין הרבה דברים ולהכיר סגנונות שונים.
לאחרונה המנהל של האתר קיבל הרבה תלונות מכל מיני אנשים קנאים שראו שמתפתחת קהילה איכותית שגם חולקת שירים,וזה לא מצא חן בעינהםכיוון שאני מעריך את הפורום הזה ואת כל מי שעובד עליו,אני מכבד את הבקשה של המנהל ולכן רוצה לשמור על האתר זה בשושו
לא בקטע של לפגוע במישהו,ובטח שלא בקטע של סנוביות,אלא פשוט כדי לא לפגוע ולהרוס את הפורום.
זה בדיוק כמו שהמנהלים פה מבקשים לא להביא כתובות של אתרי הורדות או שהם מבקשים לא להעלות לפה שירים וכולם מכבדים את זה,אותו כנ"ל בפורום ההוא.כמו שפה אנשים מכבדים בקשות של המנהלים,גם בפורום ההוא(שמה לעשות,אני חלק ממנו) מכבדים בקשות של מנהלים.
אין לכם מה להיפגע מזה
וזה שביקשתי שתסיר את הכתובת זה לא משהו אישי נגדך או נגד שאר חברי הפורום פה שהם אנשים טובים אחד אחד,אלא רק בגלל הרצון שלי לשמור על הפורום ההוא ולעשות מה שהמנהל ביקש.
אז אתה יכול להגיד אני שם זין,ומצד שני אתה יכול להתחשב קצת באחרים.
אז כבר קצת מאוחר מדי בשביל להסיר את הכתובת שפירסמת,אבל פשוט תחשוב על זה.
ראיתי איך חברי הפורום פה הגיבו כשמשתמש אחד פירסם את הכתובת של טרו אמפי3'ס. אז כמו שאתם (ואני) מנסים לשמור על האתר הזה ככה אני מנסה לשמור על האתר ההוא.שום דבר אישי.

איתן אני מקווה שאתה עדיין תופס ממני

Last edited by DJ Alex E. on Jun-03-2004 at 16:08

Old Post Jun-03-2004 13:22  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

וסנוביות?נו באמת
מה אנחנו ילדים קטנים?להתלהב בגלל שאתה נמצא באתר מסויים?
זה לא נשמע לך מגוחך?

Old Post Jun-03-2004 13:28  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

quote:
Originally posted by DJ Alex E.
וסנוביות?נו באמת
מה אנחנו ילדים קטנים?להתלהב בגלל שאתה נמצא באתר מסויים?
זה לא נשמע לך מגוחך?

נו באמת.
להסתיר אתר מסוים..
נו זה לא נשמע לך מגוחך ?

ת'יודע מה..
לא היה אכפת לי לערוך
אבל הגישה שלך של טלטול ושל מארק
ומה שעשיתם, שזה בעצם הדבר שאני הכי שונא בעולם שעושים לי את זה

שבאים מדברים על משהו
ושמישהו נגיד שואל או רוצה לדעת, אתם לא מספרים

וגם כל הקטע של לרשום "וואי אנחנו מגניבים שלושתנו ב UKTA"
והודעה אחרי "אבל בואו נשמור על זה בשקט "

אתם רציתם לכבד את בקשת המנהל ?
אז למה לאלף עזעזל אתם מתחילים לדבר על זה פה ?

Old Post Jun-03-2004 13:41  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

אתה יודע מה אתה צודק בכלל לא היינו אמורים להתחיל לדבר על זה
צודק
טעות שלי
ואתה צודק זה באמת מעצבן כשאנשים מדברים על משהו ואחרים לא יודעים מה זה.זה באמת מעצבן
אבל אתה צריך להבין שזה לא היה מתוך קטע של סנוביות

ובקשר לזה שדיברנו ביננו על הפורום זה היה סתם כי זה היה נחמד לגלות שיש ישראלים גם באתר ההוא.
ואני אשמח אם אנשים מהפורום שלנו(וגם אתה)ירשמו לאתר.כמה שיותר ישראלים יותר טוב
ולסיכום העניין הזה,אם מישהו נפגע ממני אז סליחה והכל היה מתוך רצון לשמור על הפורום ההוא ולא מתוך כוונה לפגוע חלילה במישהו

Old Post Jun-03-2004 14:44  Israel
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by KrazyDJs
נו באמת.
להסתיר אתר מסוים..
נו זה לא נשמע לך מגוחך ?

ת'יודע מה..
לא היה אכפת לי לערוך
אבל הגישה שלך של טלטול ושל מארק
ומה שעשיתם, שזה בעצם הדבר שאני הכי שונא בעולם שעושים לי את זה

שבאים מדברים על משהו
ושמישהו נגיד שואל או רוצה לדעת, אתם לא מספרים

וגם כל הקטע של לרשום "וואי אנחנו מגניבים שלושתנו ב UKTA"
והודעה אחרי "אבל בואו נשמור על זה בשקט "

אתם רציתם לכבד את בקשת המנהל ?
אז למה לאלף עזעזל אתם מתחילים לדבר על זה פה ?

וואי אחי....
אני לא מאמין שאתה חושב ככה...

ליכלכת!!!! ...ובגדול...

אתה חושב אני מתקמצן על משהו בישביל החבר'ה פה? הרי מתי תבין שאתם "ה"חבר'ה והקהילה הזאת היא לא סתם איזה פורום אלא הבית השני שלי...חוץ מזה בפוסט שרשמתי הוספתי בסוף שמישהו שלא מכיר את אותו פורום ומעוניין להצטרף שידבר איתי בפרטי...האם זה לא מספיק כדי להבין שאף אחד פה לא רצה להסתיר כלום בעצם...הרי תבין כל העניין של לשמור בשושו הוא בישביל שתתפתח שם קהילה איכותית כמו שלנו למשל ולא כדי שסתם יבואו כל מני אנשים ויורידו טראקים בלי להגיד אפילו תודה...
בן אדם שמתעניין תמיד יטרח וימצא את הפורום או אתר שהוא צריך בסופו של דבר...ולכן לא כדאי סתם לפרסם את שמו של אותו פורום בכל מקום...אתה מבין?

כמו שכבר אלכס אמר עשינו טעות שהתחלנו לדבר על זה בהתחלה כי זה היה מיותר...
אבל לא התלהבנו מזה או משהו...אם אתה פירשת את מה שנאמר קודם בדרך הזאת - זו כבר בעיה אחרת!!!!!

טוב אין לי מה להוסיף עוד חוץ מלבקש סליחה מכל אחד שהרגיש שמה שאמרתי לגבי הפורום של "אוקטה" פגע בו באיזושהי צורה...תדעו שלא התכוונתי לגרום לזה לאף אחד פה....

נ.ב: בסופו של דבר מי שיצא קטן זה קרייזי די ג'ייס - חבל אחי...חבל סתם לפתוח פה על שטויות....מעכשיו אני אסתכל על האווטאר שלך אחרת...מאוד חבל

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Jun-03-2004 15:02  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

אלכס, אתה עושה טעות....

שתבין שסוואמפר סורק את האתרים ומחפש דברים כאלה
ברגע שהוא ימצא שהעתקת את זה אתה תקבל משם באן מידי
אז אני מציע לך למחוק על זה ולהפסיק לדבר על דברים שהם לא אמורים להיות עניין של אפחד.... הוותיקים יודעים על מה אתה מדבר, השאר לא.. וככה זה צריך להשאר...
.

Old Post Jun-03-2004 15:10 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by YuVaL
אלכס, אתה עושה טעות....

שתבין שסוואמפר סורק את האתרים ומחפש דברים כאלה
ברגע שהוא ימצא שהעתקת את זה אתה תקבל משם באן מידי
אז אני מציע לך למחוק על זה ולהפסיק לדבר על דברים שהם לא אמורים להיות עניין של אפחד.... הוותיקים יודעים על מה אתה מדבר, השאר לא.. וככה זה צריך להשאר...
.

כן אחי...אלכס שכחתי להזכירך שזה שהתעקת את מה שנאמר באוקטה לפה כבר אומר שאתה מגלה את זה לכל העולם......

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Jun-03-2004 15:14  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

מחקתי
תודה על ההתראה
אבל מה זה סוואמפר???
ובאמת חלאס לדבר על זה יאלה תמשיכו להעלות תמונות שלכם אל תשכחו מה הנושא של התרד הזה

Old Post Jun-03-2004 16:12  Israel
Elior
Ad Matai?

quote:
Originally posted by taltul
נ.ב: בסופו של דבר מי שיצא קטן זה קרייזי די ג'ייס - חבל אחי...חבל סתם לפתוח פה על שטויות....מעכשיו אני אסתכל על האווטאר שלך אחרת...מאוד חבל

אני לא חושב שאני זה שיצאתי הקטן פה...,
אני לא פותח פה על שטויות, ממש לא..
אני פשוט לא יכול לסבול התנהגות כזאת
גם אם לדעתך פירשתי את זה לא נכון

וחופשי, תסתכל על האווטאר שלי איך שבא לך..

Old Post Jun-03-2004 16:45  Israel
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

די חלאס כבר עם הויכוח הזה
אני מאמין שכבר הבהרנו כל מה שצריך להבהיר
יאלה,עברנו נושא

Old Post Jun-03-2004 16:49  Israel

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > I.L.T.A portrait
Post New Thread    Post A Reply

Pages (21): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackAndy Moor - MOS, London ID#1 (04-2009) [2009] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackAnt & Nick Grater - Strontium 90 [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 15:53.

Forum Rules: