Originally posted by KosmiK-G8
כי הם מחלקים את כל הטראקים המועמדים לעשר קבוצות שבכל קבוצה אתה בחור שתיים
עכשיו מה שקרה לפעמים בשנים קודמות זה קבוצה אחת של 4 טראקים פצצתיים אחד אחד
וקבוצות לעתים עם ארבע טראקים בינוניים
כמובן שיש לשיטה גם יתרון בולט
לבחור 2 טראקים מתוך 5-6 הרבה יותר קל מאשר לעשות רשימה עכשיו של העשר של השנה שלך...
כן .....
תתחבר לאיסיקיו יש מחדל שלא ברור לי בקשר אלייך!
Oct-09-2004 22:04
oDrori
howdy
Registered: Dec 2001
מזה זמן מה כבר שאנלא בשיא הענייים אבל הנה זה בא... מקווה שאין סדר לחשיבות כי הסדר מבחינתי לא מחייב.
1) Above & Beyond
שתחת כל השמות הוציאו זהב כרגיל
2) Ferry Corsten
שנתן שינוי מרענן (האמנם?) ובלתי צפוי (האמנם?) בסטייל שלו מבלי לחסל את האלמנטים שאהבתי בו
3) Envio
שממשיך להתפתח ולענייןף אף כי לדעתי יצטרך להתאמץ יותר בקרוב
4) Agnelli & Nelson
שהתקמבקו ועוד בסטייל
5) Nu NRG
שלא מחדשים מדי אבל ממשיכים יציב ויפה
(Free Fall ששוחרר השנה הוא אחד המובילים!!!)
Originally posted by KosmiK-G8
כמו שכבר אמרתי לדעתי לגבי טראק השנה כבר יהיה לנו פה מצעד משלנו גם
בכל מקרה אני שמח לראות שאנשים משקיעים פה רק הערה קטנה לשגיא יש לי תחושה שהמצעד שלך הוא מצעד לא רק של השנה לפי התגובות שרשמת על כל בחירה
אחי הרעיון הוא לבחור את היוצר שהכי בלט השנה
ולא הכי בלט בכל הקריירה שלו...
ושחר..
יאללה שיהיה אולי אני יתרגל לשם החדש שלי..
מארק
תעשה משהו עם הפיצול ותצביע... הטעם שלך חשוב לנו
כנ"ל דודו
אממממ תראה... אני בחרתי את היוצרים הכי מוכשרים שמצאתי הבעיה היא שאני לא ממש עוקב אחרי תאריכי שחרורים, אני בערך יודע שנים אבל לא ממש עוקב... זה לא מעניין אותי כל כך אם אתה רוצה שאני ישנה אני ישנה ואבדוק תאריכים אין לי בעיה...
וווייט רום לדעתי זה הצלחה דיי חד פעמית לדעתי ויכול להיות שאני מאוד טועה... חוץ מזה הדעה שלי קצת לא משהו על הטראק הזה הוא נמאס עליי כל כך מהר... בעקרון אין בטראק הזה שום חידוש זה פשוט אלמנטים שקיימים מלא מלא זמן שהורכבו בצורה נפלאה, זה לא טראק שאני יישמע עוד שנה ויגיד וואי זה עדיין טראק טוב...
ולא זוכר מי אמר פה אבל מישהו אמר לי שהלוואי שאני יגיע לרמה של ווייט רום... קודם כל תודה... ודבר שני לא חייבים להתייחס לכל זלזול בטראק שאתה אוהב כירידה אישית, בסך הכל אמרתי דעה על טראק לא באתי וירדתי עליכם אישית או משו...
Originally posted by Vortex_SA
וווייט רום לדעתי זה הצלחה דיי חד פעמית לדעתי ויכול להיות שאני מאוד טועה... חוץ מזה הדעה שלי קצת לא משהו על הטראק הזה הוא נמאס עליי כל כך מהר... בעקרון אין בטראק הזה שום חידוש זה פשוט אלמנטים שקיימים מלא מלא זמן שהורכבו בצורה נפלאה, זה לא טראק שאני יישמע עוד שנה ויגיד וואי זה עדיין טראק טוב...
ולא זוכר מי אמר פה אבל מישהו אמר לי שהלוואי שאני יגיע לרמה של ווייט רום... קודם כל תודה... ודבר שני לא חייבים להתייחס לכל זלזול בטראק שאתה אוהב כירידה אישית, בסך הכל אמרתי דעה על טראק לא באתי וירדתי עליכם אישית או משו...
קודם כל זה לא הצלחה חד פעמית כי לאדם וויט ולאנדי מור יש יצירות משלהם ונתתי דוגמאות ליצירות שאי אפשר להפסיק לשמוע.....
ואם אני אשמע אותו עוד שנה אני אגיד וואי איזה טראק טוב
כי הוא באמת טוב...
ובקשר להמשך אתה לא הבנת מה אמרתי בכלל
אמרתי שאתה סתם מזלזל בדברים
כי וואלה מזה "רמיקס וחצי" הם יוצרים שיצרו מספיק יצירות כדי לבחון אותם...לא כהרכב אבל בנפרד...
ובגלל זה אמרתי שוואלה אני מאחל לך שתגיע לחצי מהרמה שלהם ואז תפתח תפה שך
Oct-10-2004 13:30
Vortex_SA
universal tranceaddict
Registered: Jul 2002
quote:
Originally posted by Shahar
קודם כל זה לא הצלחה חד פעמית כי לאדם וויט ולאנדי מור יש יצירות משלהם ונתתי דוגמאות ליצירות שאי אפשר להפסיק לשמוע.....
ואם אני אשמע אותו עוד שנה אני אגיד וואי איזה טראק טוב
כי הוא באמת טוב...
ובקשר להמשך אתה לא הבנת מה אמרתי בכלל
אמרתי שאתה סתם מזלזל בדברים
כי וואלה מזה "רמיקס וחצי" הם יוצרים שיצרו מספיק יצירות כדי לבחון אותם...לא כהרכב אבל בנפרד...
ובגלל זה אמרתי שוואלה אני מאחל לך שתגיע לחצי מהרמה שלהם ואז תפתח תפה שך
נודניק אתה... ואני לא סתם מזלזל בדברים, אני מדבר מתוך הבנה של היצירה מבחינת הפקה, בסדר?! ואני דיברתי על וויט רום כצוות לא בנפרד, אני משתעמם מהיצירות של אנדי מור מאוד... אדם ווייט אני לא מכיר כל כך... ובאמת שאין לי בעיה עם הדעה שלך... ואם תפסיק לזלזל במי שאתה כותב לו הודעה יהיה מזה יותר נעים לי לרשום פה דברים... ולא יודע מה איתך אבל אני "יפתח תפה שלי" מתי שבא לי, זה פורום אתה יודע, ויש במדינה שלנו זכות לבטא את עצמנו... תתבגר...
נודניק אתה... ואני לא סתם מזלזל בדברים, אני מדבר מתוך הבנה של היצירה מבחינת הפקה, בסדר?! ואני דיברתי על וויט רום כצוות לא בנפרד, אני משתעמם מהיצירות של אנדי מור מאוד... אדם ווייט אני לא מכיר כל כך... ובאמת שאין לי בעיה עם הדעה שלך... ואם תפסיק לזלזל במי שאתה כותב לו הודעה יהיה מזה יותר נעים לי לרשום פה דברים... ולא יודע מה איתך אבל אני "יפתח תפה שלי" מתי שבא לי, זה פורום אתה יודע, ויש במדינה שלנו זכות לבטא את עצמנו... תתבגר...
אחי אתה אחד הזייני שכל פה אולי
איזה הבנה של היצירה?
אתה חיי בסרט כנראה
הגיוני שאתה משתעמם מהיצירות שלהם סבבה אני מכבד את זה..
אני לא מזלזל באף אחד שאני כותב לו...ראית איזה וויכוח היה לי עם יגאל ואני בטוח שהוא לא חושב שזילזלתי בו
אותך אני לא אוהב כי זה לא הפעם הראשונה שאתה מזלזל בדברים...אם זה ביוצרים חדשים או בדיגיים חדשים או באנשים פה בפורום..(היה פה גם משהו לא מזמן עם אחד היוצרים בפורום אבל חבל לפתוח את זה) בכל מקרה אחי אתה עוד קטן בשביל לפתוח תפה אז תרגיע למה וואלה בקצב הזה לא יודע כמה יתיחסו לדעות שך אבל לא נראה לי יותר מדי...זכותך לבטא את עצמך נכון ותאמין לי שכל הודעה שלך אני קורא ומכבד אבל יש דרך לבטא תצמך...לא בזילזולים ולא בקטילות של אנשים שהתחילו תדרך שלהם...זה לא הדרך להעביר ביקורת
האף שך בשמיים ועל מה ? על כלום תעשה טובה תוריד אותו למה אחי בנינו אתה קטן
Oct-10-2004 14:20
Vortex_SA
universal tranceaddict
quote:
אחי אתה אחד הזייני שכל פה אולי
איזה הבנה של היצירה?
אתה חיי בסרט כנראה
הגיוני שאתה משתעמם מהיצירות שלהם סבבה אני מכבד את זה..
אני לא מזלזל באף אחד שאני כותב לו...ראית איזה וויכוח היה לי עם יגאל ואני בטוח שהוא לא חושב שזילזלתי בו
אותך אני לא אוהב כי זה לא הפעם הראשונה שאתה מזלזל בדברים...אם זה ביוצרים חדשים או בדיגיים חדשים או באנשים פה בפורום..(היה פה גם משהו לא מזמן עם אחד היוצרים בפורום אבל חבל לפתוח את זה) בכל מקרה אחי אתה עוד קטן בשביל לפתוח תפה אז תרגיע למה וואלה בקצב הזה לא יודע כמה יתיחסו לדעות שך אבל לא נראה לי יותר מדי...זכותך לבטא את עצמך נכון ותאמין לי שכל הודעה שלך אני קורא ומכבד אבל יש דרך לבטא תצמך...לא בזילזולים ולא בקטילות של אנשים שהתחילו תדרך שלהם...זה לא הדרך להעביר ביקורת
האף שך בשמיים ועל מה ? על כלום תעשה טובה תוריד אותו למה אחי בנינו אתה קטן
דיי הגזמת פה, לפחות לדעתי... אני לא רוצה להמשיך את ה"דיון" המפגר הזה... תודה על הדעות המרעננות שלך...
דיי הגזמת פה, לפחות לדעתי... אני לא רוצה להמשיך את ה"דיון" המפגר הזה... תודה על הדעות המרעננות שלך...
שמע אני מדבר בשיא הרצינות עכשיו...ראסמי אני מעריך את זה שלא באת בפוזה של ילד קטן להתווכח וזה
וראסמי אחרי הפוסט הזה אני תופס ממך יותר בוגר
ותדע שכל מה שכתבתי זה לא בקטע של לריב או להעליב...זה רק דעה שלי ממה שראיתי מפה
אם אני טועה סבבה יכול להיות אני לא כזה מכיר אותך
אבל זה צריך גם להדליק לך נורה...
כל מקרה מקווה שהבנת....
סליחה אם נפגעת..
Oct-10-2004 18:49
ronsh
Let The Music Guide You
Registered: Sep 2003
quote:
Originally posted by Rising
טוב על טעם ועל ריח....
thrilseekers aka steve helstrip aka en motion ..part of free radical, rapid eye etc..
בלה בלה
הוא לדעתי אכזבת השנה...
בואנה חוץ מכמה קטעים שהוא הפגיז
הבנאדם פשוט מיחזר את עצמו בקטעים ממלודיים פשוטים ומסחריים..
אורן אחי...
ללא ספק על טעם וריח אין על מה להתווכח...
אני יודע שאני חוזר מהצבא אני מתיישב על המחשב וישר שומע טראקים של
thrilseekers ... כי אני מתחבר לצליל ולמלודיה..גם אם כל שיר נשמע כמו הקודם...
אם נעשה בירור קטן...נוכל להגיע למסקנה שבהרבה מאוד מהתוכניות של ארמין היה קטעים שלו...
Oct-10-2004 19:25
Vortex_SA
universal tranceaddict
quote:
שמע אני מדבר בשיא הרצינות עכשיו...ראסמי אני מעריך את זה שלא באת בפוזה של ילד קטן להתווכח וזה
וראסמי אחרי הפוסט הזה אני תופס ממך יותר בוגר
ותדע שכל מה שכתבתי זה לא בקטע של לריב או להעליב...זה רק דעה שלי ממה שראיתי מפה
אם אני טועה סבבה יכול להיות אני לא כזה מכיר אותך
אבל זה צריך גם להדליק לך נורה...
כל מקרה מקווה שהבנת....
סליחה אם נפגעת..
תראה אין לי בעיה שתגיד מה שאתה חושב, אבל אתה באמת מזלזל סתם כי אתה לא מכיר אותי... בהפקה לפחות אני טיפה מבין וזה לא שאם אני לא מבין אני לא יכול להגיד שטראק הוא לא משהו... זה כמו שתגיד שאם אתה לא מבין במכוניות וכל היום מסתכל על מכוניות וכאלה אז אתה לא יכול להגיד על אוטו שהוא זבל... זה כמו שאני יגיד לך שפורד פוקוס אוטו קקי ותגיד לי שמה אני מבין בכלל וכשאני יגיע לרמה של פורד אני יוכל לדבר... ואני באמת רוצה שתראה לי קטילה שעשיתי פה למישהו כי אני לא זוכר שעשיתי משהו כזה במתכוון לפחות...
תראה אין לי בעיה שתגיד מה שאתה חושב, אבל אתה באמת מזלזל סתם כי אתה לא מכיר אותי... בהפקה לפחות אני טיפה מבין וזה לא שאם אני לא מבין אני לא יכול להגיד שטראק הוא לא משהו... זה כמו שתגיד שאם אתה לא מבין במכוניות וכל היום מסתכל על מכוניות וכאלה אז אתה לא יכול להגיד על אוטו שהוא זבל... זה כמו שאני יגיד לך שפורד פוקוס אוטו קקי ותגיד לי שמה אני מבין בכלל וכשאני יגיע לרמה של פורד אני יוכל לדבר... ואני באמת רוצה שתראה לי קטילה שעשיתי פה למישהו כי אני לא זוכר שעשיתי משהו כזה במתכוון לפחות...
קודם כל אמרתי כבר שאני לא מזלזל
אין לי סיבה לזלזל כי אני בעצמי לא יותר ברמה עד כדי כך גבוהה שאני יכול לזלזל באחרים...
ולא אמרתי כלום על זה שאמרת שטראק הוא לא משהו....זכותך...
אמרתי פשוט שאתה מזלזל ביוצרים חדשים ואיך שהתבטאת זה לא מתאים
ובקשר למקרה שדיברתי עליו זה היה משהו עם
origin
שזלזלת ביצירה שלו או משו והוא ואחרים או רק הוא אמרו שאתה לא בסדר...
לא יודע בדיוק וחבל לפתוח את זה לוויכוח אבל אם תרצה אפשר למצוא את הפוסט