|
התגובות כאן יחסית רגועות לעומת התגובות של הכותבים ביזראל אנדרגראונד
הבנתי שהדבר המזעזע היה חוסר ההתחשבות באנשים מבחינת איכלוס
אנשים התעלפו, בקושי נשמו והאומן חגג עם בוכטה של כסף
הנה בחור בשם טל שהוציא את כל זעמו על המסיבה אתמול
מבחינתי, זה היה הערב הכי מאכזב שחוויתי מאז שהצטרפתי לסצינה הזאת לפני חמש שנים...
זה פשוט לא חוכמה!!!!
אם הקיבולת של האומן הוא "איקס" אנשים, אז זה לא חוכמה להכניס למקום "איקס +1000" אנשים!!!!
זה לא חוכמה לבנות את המועדון הכי מתקדם בארץ - כשהוא לא מסוגל לאוורר אף אחד!!!!
זה לא חוכמה לשים זין על הקהל שלך!!!!
אני רוצה להודות לאומן על זה שאחרי המסיבה - אני יודע כיצד סבתא שלי הרגישה בקרונות המשא באירופה, בחצי הראשון של שנות ה-40, אתם דחסתם אותנו שם כמו בהמות!!!! העיקר להכניס כמה שיותר אנשים!!! העיקר למכור כמה שיותר כרטיסים
אני לא הצלחתי להנות, אבל אולי ככה זה יוצא כשלא מצליחים לנשום...
בכל זאת יש צד חיובי לעניין:
אני כבר לא מייחל לבואם של מגה די ג'ייז יותר
אני כבר לא מחכה שסאשה יגיע
אני כבר לא מצפה שדיפ דיש ישברו את החרם,
כי אני יודע כיצד תיראה המסיבה הבאה, הרי כל מה שייכתב פה לא יזיז לאיש - ובפעם הבאה זה היה בדיוק אותו הדבר - ידחסו מאות אנשים מעבר למה שאפשרי
אחרי שיצאתי מהמועדון ב-2:30, זה היה משעשע לראות כמויות של אנשים נשפכים החוצה, מתלוננים על מה שקורה בפנים. נרשמו שתי תקריות של גברים שסחבו את החברות שלהם לאוטו, כי הן היו חצי מעולפות
נכנסתי שוב ב-3:30, אך אחרי כל מה שקרה בהתחלה - לא הצלחתי להיכנס לאווירה שוב. מצטער שאני לא כותב על המוסיקה, פשוט לא הצלחתי לחוות כלום
פשוט חבל לי, עד שמביאים מישהו נורמאלי לארץ - חייבים להרוס
מאוכזב קשות,
טל
זאת הייתה התגובה שלי ביזראל אנדגראונד
טל, אני מצטער בשבילך אבל אחי ביננו? זה היה כל כך ברור שזה יקרה
אין מה לעשות, מסיבות כאלו הן מסיבות כסף ולא משנה באיזה מועדון המסיבה תתקיים, בטוח שלדן אין מה לבוא בטענות ולא שבאת אבל אלו היושבים למעלה ומנהלים את המקום באמת צריכים לחשוב על מה שקרה אתמול
אני תמיד אומר לעצמי מתי יקרה האסון הבא, אני זוכר מסיבה באומן בירושלים שטייסטו ניגן בה, הייתי אז כתב בניוזיק ובאתי לסקר את המסיבה למגזין והייתי בשוק ממה שהלך שם
אנשים נמחצו בחוץ עוד לפני שהם ניכנסו, מהפחד שחלילה יקרה לי משהו, הלכתי אחרי מישהו שידעתי שהוא בטוח ייכנס בדרך בטוחה, אז הלכתי אחריו, שמו טל מוסרי, בימים הוא מתעסק עם ילדים בערוץ הילדים ובלילות הוא מפזז ברחבת האומן, אחרי שהבהרתי לעדי טלמור מי אני, נכנסתי
בפנים המצב היה לא פחות גרוע, עמוס עד כדי כך שלא היה במקום חמצן, אם לא הייתי מתאורר אחת לחצי שעה, לא הייתי יוצא משם עם הרגליים על הקרקע
ואני אומר דרשני, דברים כאלו יכולים להרוס מסיבה שכולם מחכים לה המון זמן וזה נראה שהלקח לא נלמד וחבל, עדיף אלף איש חוגגים בסבבה מאשר אלף חמש מאת איש בלי חמצן ועם הכנסה קצת יותר גדולה ממה שבניתם עליו
מקווה שאולי הצוות המקסים של האמון ייקח את זה לתשומת ליבו כי המועדון צריך להיות ברמה האירופאית לא רק בגלל הדיג'ייס שהם מביאים
וחוץ מזה, איך פול היה? נתן בראש? 0
|