Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Paul Van Dyk @ Haoman 17 Tel-Aviv (04.08.05)
Pages (8): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

yet again pvd

בוא נקווה שהוא יהיה יותר טוב מבקרים

James Holden is my only GOD!

Old Post Aug-03-2005 17:53 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

טוב הדרכה לצעיר חלק ב

מי יכול להדריך אותי כמה שיותר מפורט איך אני מגיע לאומן דרך כביש החוף........?

Old Post Aug-04-2005 11:21  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

כביש החוף

עובר
מחלף חוף השרון
געש
שפיים
מחלף שמריהו רבין
מחלף הסירה

צומת גלילות לפנות שמאלה

כביש 5

ישר ישר וימינה - (יציאה לאילון דרום)

מחלף קרן - ממשיך קדימה

מחלף רוקח - קדימה!!!

מחלף ההלכה - קדימה

מחלף הרכבת - קדימה

מחלף השלום קדימה

מחלף לגרדיה לפנות ימינה ליציאה למחלף "לה גרדיה" ועכשיו אני ברחוב "ראש פינה"

עוברים צמת גדול עם רחובות כמו "הרכבת" "לבגדה" ממשיכים ישר עם ראש פינה

פונים ימינה ל"לוינסקי"

פונים שמאלה לשדרות הר ציון

ישר ישר עוברים את "מטלון "וולפסון" "הקונגרס" את הקופת חולים הלאומית
ואת שיבת ציון

ואז! ימינה בדרך שלמה

עוברים חזנוביץ'+אליקום (רחובות מפוצלים) את צ'לנוב את מולדת את העלייה+שוקן את הרצל
את הקישון אבולעפיה את חיים בן עטר את ויטל את הרא"ש

ואז! שמאלה באברבנאל ישר ישר ישר ובסוף הרחוב בפינה זה 88!

נכון ?:> :P

Old Post Aug-04-2005 17:44  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

נראה לי הכי פשוט לצאת בקיבוץ גלויות ימינה
ושוב ימינה לרחוב של הרכבת הישנה
אז אתה מגיע לקו וזה ליד שם איפשהו

Old Post Aug-04-2005 19:51 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

היה....בסדר

אהבתי את המקום

Old Post Aug-05-2005 03:48 
YoraY
Supreme tranceaddict

סיכומו של ערב:

נוסע נוסע נוסע... מסתבך בדרך לפחות 3 פעמים (טוב פעם ראשונה שלי על ההגה ועוד לאומן 17...)

מגיע באיחור של איזה רבע שעה -20 דקות
כבר חשבתי אכלתי אותה אבל מסתבר שעדיין לא הכניסו

נעמדתי בעמדת הכרטיסים ממכירה מוקדמת , אחרי איזה 15 דקות של בירבורי אנגלית מייגעים עם תיירים נכנסתי ראשון מבין האלה עם הכרטיס למכירה מוקדמת...

נכנס..... מקום יפה.... מתמקם למעלה מאחורי הפטיפון השמאלי של התקליטן... סהר זנגילביץ', מקרר בצ'יל אווט ועד תורו של פול זה רק
התחמם עם הרבה טק האוס מוזר מקורי ומעניין עד רמת הרטיחה!

אגב אורחים מעניינים היו צ'ופי, טל מוסרי והאחים פלאש - (בלי נוכחותו של שמואל מישומה...)

פול עולה.....ולכל מעריצי טראקטור חדשות טובות: גם פול השתמש בה על מנת לטעון שירים אל ה
C-1000
:|תקליטים לא היו שם..............
מיקסר מטורף אירגנו שם ..... 6 ערוצים והרבה כפתורים גדולים ומעניינים שפול אהב להשתעשע איתם בסט
עם תחילת הסט מיהרו האחים פלאש לשלשל לידייו של פול את ה
CDR
שהיה כתוב עליו
שמואל וצ'ופי - לוב דםשןכחש (משו שלא הצלחתי להבין... אבל זה עם די כמעט בטוח)
אם אני לא טועה ולא דמיינתי פול ניגן את הקטע הזה בסט
לגבי הסט שלו: אני לא אוהב פרוג.... זה לא הפול של פעם.....עכשיו כולו עם נטייה לפרוג, כך שהיה סבבה רק בגלל שזה היה חי באומן בוואליאום שוחק אוזניים...
היו קטעים שלא מוכרים לי בשיט.. (ותאמת אם קצת מאמץ הייתי יכול להביא פה טראקליסט שלם - הרי בסופו של דבר כל שמות השירים הועלו בטרקטור..)
ממ... הוא שם את
hello strings
בגרסאתם של האחים... וכמובן שאף אחד שם בקושי יודע שהטראק שמתנגן נעשה ע"י אנשים שנמצאים במועדון כרגע
רק אני השתגעתי בשבילהם בשמחה כשקלטתי את השם בטרקטור, הם כבר קלטו ע"פ הביטים.....
בסוף הטראק הקדשתי לאחים טיפת כבוד והשתחוותי בפניהם בפנאן... מה שמאוד בידר אותם :>
אההההה פשלה עצבנית של פול המסכן שהגיב באדישות מוחלטת למקרה הרשלני שהלך שם...
באמצע העליה של
Time of Our Lives
כל הקהל היה באקטזה!

ohhhhhhhhhhh this is the tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiime of our liiiiiiiiiiife ohhhhhhhhhhhh this is the
tiiiiiiiii@!$!@%!@#^#JOV@ פוק......פוק......פוק......פוק......פוק......

כןןן זה קרה לווו פשוט באמצע העליה הוא לחץ כנראה על כפתור שגוי במחשב - מה שהחזיר את נקודת הניגון לנקודת ההתחלה (קיו)ד

בקיצר פול הנבוך קצת התקשה בתפעול התקלה ונאלץ פשוט להעביר לטראק שהכין בצד השני

כל שיריו הידועים של פול מהשנתיים האחרונות היו שם...
סך הכל מיקסים טובים

אחרי שפול ירד ... הלכתי גם אני לדרכי...

כמובן שהיה צריך לפחות פעמיים להסתבך בדרך אבל לא נורא...........

אם אני אזכר בעוד מושו גד

Old Post Aug-05-2005 05:45  Israel
Major_X
Senior tranceaddict

Registered: Dec 2001

תגיד אחי, מה זה ה- C-1000?

הייתי שם אתמול. היה מפוצץ! אני על PVD!

אשמח לקצת TRACK LISTS של הקטעים הטובים שהיו שם... למרות שלא היה קשה לזהות את PAUL VAN DYK - FOR AN ANGEL!!!

מה ז"א שהוא עובד עם TRACKTOR? מה קרה לימים של ויניל? CDR?

עד מתי הוא היה שם?

תגידו, עכשיו שאלה בקטע הבריאותי... איך האוזניים שלו שורדות סט כל יום? וואלה לא הייתי אפילו קרוב לרמקולים שמקדימה ויצאתי עם זימזומים מטורפים.
האם האוזניות שלו אוטמות את האוזן לחלוטין? סתם מסקרן...

אייל.

Old Post Aug-05-2005 10:06  Israel
Click Here to See the Profile for Major_X Click here to Send Major_X a Private Message Add Major_X to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
THE_BLUE_DRAGON
NATURE ONE 2008

Registered: Oct 2003

אני עדיין מת!!!!!!!!!!!

נסכם בהמשך אם בכלל אצליח איך...

Old Post Aug-05-2005 10:26  Israel
Click Here to See the Profile for THE_BLUE_DRAGON Click here to Send THE_BLUE_DRAGON a Private Message Visit THE_BLUE_DRAGON's homepage! Add THE_BLUE_DRAGON to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
shmintz_mix
tranceaddict

Registered: Apr 2004
פול ואן דייק

אהלן הנה כמה קטעים שזהיתי אתמול:
Yellow Blackbird - Superfly (Andy Moor Remix)
Lolo - Who Are You (Original Mix)
Sander Van Dooren - Dark Roast (Original Mix)
Paul Van Dyk - For An Angel
Paul van Dyk - Nothing But You

מבחינתי היה חלש ביותר
נתחיל מזה שהיה צפוף ולא יכלו לזוז
צפוף ברמות מטורפות הרבה זמן לא ראיתי כזה דבר..פשוט דחסו ודחסו ודחסו בלי סוף.
המוסיקה הייתה חזקה מדי לטעמי.. יותר מדי טכנואית... בקיצור אכזבה...
נקווה שלפחות אתם נהנתם...:-)

Old Post Aug-05-2005 15:38  Israel
Click Here to See the Profile for shmintz_mix Click here to Send shmintz_mix a Private Message Add shmintz_mix to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

quote:
Originally posted by Major_X
תגיד אחי, מה זה ה- C-1000?

הייתי שם אתמול. היה מפוצץ! אני על PVD!

אשמח לקצת TRACK LISTS של הקטעים הטובים שהיו שם... למרות שלא היה קשה לזהות את PAUL VAN DYK - FOR AN ANGEL!!!

מה ז"א שהוא עובד עם TRACKTOR? מה קרה לימים של ויניל? CDR?

עד מתי הוא היה שם?

תגידו, עכשיו שאלה בקטע הבריאותי... איך האוזניים שלו שורדות סט כל יום? וואלה לא הייתי אפילו קרוב לרמקולים שמקדימה ויצאתי עם זימזומים מטורפים.
האם האוזניות שלו אוטמות את האוזן לחלוטין? סתם מסקרן...

אייל.

הסי 1000 זה אולי המכשיר היותר מהפכני בתולדות סי די ג'י לתקליטן בזכות הפונקציה המפורסמת של הגלגל שמחכה בצורה מושלמת תקליט ונותן לך את האפשרות לעשות סקראטץ' ומה שתרוצה...

תיכול לראות אותו ב
http://www.pioneerprodj.com/
פרודאקט-> דיגיטאל ויניל (טשוםכישם משו)ד

הוא עבד גם עם
CDR
וגם על טראקטור 2 - שדרך אגב למי שיש ספקות: "מה פול וואן דייק מתקלט מ
MP3?"
טעות מרה בפיו ושלא תופץ השמועה לרעתו של פול.....
הסתכלתי בעצמי על איכות ה
KBPS
של השירים, וכל השירים היו באיזה 1411, ולמי שזה לא אומר יותר מדי זאת אומרת שהם בפורמט
WAV
יענו שהכל ריפים של פול בעצמו. אני כמעט בטוח שהוא פשוט לקח איזה בוחטה של
CDR
שיש לו ופשוט העביר הכל למחשב.....

בקשר לאוזניים- זה די הזוי מה שהולך שם! למה לא אכפת להם מהאוזניים של האנשים שבאים..... זה פשוט נננננננזזזזזזזזזזזזזקקקקקקקקקקקק
נזק נזק נזק! בפירוש המילה! אנשים שמבלים במקום באופן קבוע ואפילו פעם בחודש מצידי..... בדוק!!! שהם יכולים לשכוח מהאוזניים שלהם בגיל 40-50
ללא ספק נזק לטווח ארוך ואני שמח מאד שאני מבקר שם פעם במילניום!

...
השתיה?.... אתם יודעים כמה עלה לי בקבוק מים עם כוס קרח?
12 שקל!@$
בושה בושה...

Old Post Aug-05-2005 17:21  Israel
YO-I
Supreme tranceaddict

Registered: Feb 2004

התגובות כאן יחסית רגועות לעומת התגובות של הכותבים ביזראל אנדרגראונד
הבנתי שהדבר המזעזע היה חוסר ההתחשבות באנשים מבחינת איכלוס
אנשים התעלפו, בקושי נשמו והאומן חגג עם בוכטה של כסף

הנה בחור בשם טל שהוציא את כל זעמו על המסיבה אתמול

מבחינתי, זה היה הערב הכי מאכזב שחוויתי מאז שהצטרפתי לסצינה הזאת לפני חמש שנים...

זה פשוט לא חוכמה!!!!

אם הקיבולת של האומן הוא "איקס" אנשים, אז זה לא חוכמה להכניס למקום "איקס +1000" אנשים!!!!

זה לא חוכמה לבנות את המועדון הכי מתקדם בארץ - כשהוא לא מסוגל לאוורר אף אחד!!!!

זה לא חוכמה לשים זין על הקהל שלך!!!!

אני רוצה להודות לאומן על זה שאחרי המסיבה - אני יודע כיצד סבתא שלי הרגישה בקרונות המשא באירופה, בחצי הראשון של שנות ה-40, אתם דחסתם אותנו שם כמו בהמות!!!! העיקר להכניס כמה שיותר אנשים!!! העיקר למכור כמה שיותר כרטיסים

אני לא הצלחתי להנות, אבל אולי ככה זה יוצא כשלא מצליחים לנשום...

בכל זאת יש צד חיובי לעניין:
אני כבר לא מייחל לבואם של מגה די ג'ייז יותר
אני כבר לא מחכה שסאשה יגיע
אני כבר לא מצפה שדיפ דיש ישברו את החרם,
כי אני יודע כיצד תיראה המסיבה הבאה, הרי כל מה שייכתב פה לא יזיז לאיש - ובפעם הבאה זה היה בדיוק אותו הדבר - ידחסו מאות אנשים מעבר למה שאפשרי

אחרי שיצאתי מהמועדון ב-2:30, זה היה משעשע לראות כמויות של אנשים נשפכים החוצה, מתלוננים על מה שקורה בפנים. נרשמו שתי תקריות של גברים שסחבו את החברות שלהם לאוטו, כי הן היו חצי מעולפות

נכנסתי שוב ב-3:30, אך אחרי כל מה שקרה בהתחלה - לא הצלחתי להיכנס לאווירה שוב. מצטער שאני לא כותב על המוסיקה, פשוט לא הצלחתי לחוות כלום

פשוט חבל לי, עד שמביאים מישהו נורמאלי לארץ - חייבים להרוס

מאוכזב קשות,
טל

זאת הייתה התגובה שלי ביזראל אנדגראונד

טל, אני מצטער בשבילך אבל אחי ביננו? זה היה כל כך ברור שזה יקרה
אין מה לעשות, מסיבות כאלו הן מסיבות כסף ולא משנה באיזה מועדון המסיבה תתקיים, בטוח שלדן אין מה לבוא בטענות ולא שבאת אבל אלו היושבים למעלה ומנהלים את המקום באמת צריכים לחשוב על מה שקרה אתמול

אני תמיד אומר לעצמי מתי יקרה האסון הבא, אני זוכר מסיבה באומן בירושלים שטייסטו ניגן בה, הייתי אז כתב בניוזיק ובאתי לסקר את המסיבה למגזין והייתי בשוק ממה שהלך שם

אנשים נמחצו בחוץ עוד לפני שהם ניכנסו, מהפחד שחלילה יקרה לי משהו, הלכתי אחרי מישהו שידעתי שהוא בטוח ייכנס בדרך בטוחה, אז הלכתי אחריו, שמו טל מוסרי, בימים הוא מתעסק עם ילדים בערוץ הילדים ובלילות הוא מפזז ברחבת האומן, אחרי שהבהרתי לעדי טלמור מי אני, נכנסתי

בפנים המצב היה לא פחות גרוע, עמוס עד כדי כך שלא היה במקום חמצן, אם לא הייתי מתאורר אחת לחצי שעה, לא הייתי יוצא משם עם הרגליים על הקרקע

ואני אומר דרשני, דברים כאלו יכולים להרוס מסיבה שכולם מחכים לה המון זמן וזה נראה שהלקח לא נלמד וחבל, עדיף אלף איש חוגגים בסבבה מאשר אלף חמש מאת איש בלי חמצן ועם הכנסה קצת יותר גדולה ממה שבניתם עליו

מקווה שאולי הצוות המקסים של האמון ייקח את זה לתשומת ליבו כי המועדון צריך להיות ברמה האירופאית לא רק בגלל הדיג'ייס שהם מביאים

וחוץ מזה, איך פול היה? נתן בראש? 0

Old Post Aug-05-2005 18:27  Israel
Click Here to See the Profile for YO-I Click here to Send YO-I a Private Message Visit YO-I's homepage! Add YO-I to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
כן היה מפוצץ וזה היה צפוי
הרבה לפני המסיבה ידענו שזה יקרה
זה לא היה קשה לחזות את זה
בטח לא למי שדיבר עם צח על המסיבה
כבר שבועיים צח אומר לי שהולך להיות דחוס אחושרמוטה
וזה היה צפוי אבל עדיין נהנתי רצח
אם היו פחות 500 איש היה יותר כיף...אבל מצד שני כשהמקום לא מלא אני לא מרגיש טוב זה משו פסיכולוגי
באמצע המסיבה אחת שם ביקשה שאני יעזור לה לעבור מקום מרוב הלחץ היא אמרה היא לא מבינה איך נתנו לכל כך הרבה אנשים להיכנס
נראה לי שגם אילן פלאש אמר לי משהו דומה
קיצור ההיא הייתה כוסית סוף לא זוכר אפילו מתי הלכתי ממנה אבל חבל

Old Post Aug-05-2005 18:55 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Paul Van Dyk @ Haoman 17 Tel-Aviv (04.08.05)
Post New Thread    Post A Reply

Pages (8): « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackSong ID? (Old song from 98) [2007] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackLady Tom - "L & T 2000" (Marc van Linden Mix) [2008]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 18:58.

Forum Rules: