Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אמנים אורחים בקיץ
Pages (7): « 1 2 3 4 5 6 [7]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Koby
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2005

quote:
Originally posted by DjChook
בקרוב השינוי

שמע אתה לא חייב לעשות משהו שאתה לא אוהב ולא רוצה..הייתי מצפה ממוד בפורום כזה שיפתח דיון על המסיבה הענקית בהאג למשל לציון 5 שנים של אסוט ולא כמה תותח סבלימינל..

Old Post Jun-18-2006 21:28  Israel
Click Here to See the Profile for Koby Click here to Send Koby a Private Message Add Koby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

סאבלימינאל זה חרא מהלך

הדג נחש החדש זה כבר רמה...ממש התקדמו

James Holden is my only GOD!

Old Post Jun-18-2006 21:35 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

אין לי ספק שהם התקדמו מאוד
הבעיה היא שהכל מתקדם רק הפורום הזה תקוע

כל האנשים שלא אוהבים כבר תסגנון נטשו
המצב מחפיר כי עושה רושם שעבור רבים הטראנס זה פשוט תחנת מעבר לאנשהו
וזה משהו שקיים בעיקר בארץ
קהילות טראנס בחול הן דבר יציב כמו בלם גרמני
אני באמת ובתמים לא מבין למה ואיך המצב פה תקוע

הבעיה אולי מספר אחת היא שהפורום הזה הוא מזמן בזבוז מיותר של משאבים ורצון טוב במקום שבו כבר הכל מת

פורום חדש ועצמאי היה יכול לשגשג טוב יותר

הכי מגוחך שיש פורום של אנדרגראונד שפורח פי כמה וכמה מפורום של משנחשב ה"מיינסטרים" של האלקטרוני -

זה אמור להיות הפוך...

Old Post Jun-18-2006 21:41 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
אין לי ספק שהם התקדמו מאוד
הבעיה היא שהכל מתקדם רק הפורום הזה תקוע

כל האנשים שלא אוהבים כבר תסגנון נטשו
המצב מחפיר כי עושה רושם שעבור רבים הטראנס זה פשוט תחנת מעבר לאנשהו
וזה משהו שקיים בעיקר בארץ
קהילות טראנס בחול הן דבר יציב כמו בלם גרמני
אני באמת ובתמים לא מבין למה ואיך המצב פה תקוע

הבעיה אולי מספר אחת היא שהפורום הזה הוא מזמן בזבוז מיותר של משאבים ורצון טוב במקום שבו כבר הכל מת

פורום חדש ועצמאי היה יכול לשגשג טוב יותר

הכי מגוחך שיש פורום של אנדרגראונד שפורח פי כמה וכמה מפורום של משנחשב ה"מיינסטרים" של האלקטרוני -

זה אמור להיות הפוך...

אילן, אני יודע שאתה אוהב את המוזיקה הזאת. באמת אוהב.
אני מעריך בתור אוהב מוזיקה אלקטרונית, ובתור אחד שהפורום הזה איכשהו נהיה חלק מחייו ב3 שנים האחרונות, אותך (מעריך אותך ז"א..) על הרצון לשנות, על הרצון שיהיה פה משהו טוב, על הנסיון לשקם...

אבל לדעתי אתה מגזים. אני עדיין אוהב את המוזיקה הזאת, אני עוד מקשיב לה...בזמן האחרון זה חוזר אלי, אבל הסיבה העיקרית שאין יותר מידי אינטראקציה כי אין הרבה אנשים שיהיה להמליץ להם, להיעזר בהם, לדבר איתם...
הסיבה היא לא בגלל שמי שכן כאן כבר לא אוהב את המוזיקה הזאת, אני בטוח שהוא אוהב, אבל בגלל חוסר היכולת לתקשר עם עוד אנשים בלי להתחיל להתאמץ יותר מידי, פוזלים לכיוונים אחרים...

באמת אני מעריך אותך, ואת הרצון שלך..
אבל לא צריך להיסחף...

Old Post Jun-18-2006 21:56  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by KrazyDJs
אילן, אני יודע שאתה אוהב את המוזיקה הזאת. באמת אוהב.
אני מעריך בתור אוהב מוזיקה אלקטרונית, ובתור אחד שהפורום הזה איכשהו נהיה חלק מחייו ב3 שנים האחרונות, אותך (מעריך אותך ז"א..) על הרצון לשנות, על הרצון שיהיה פה משהו טוב, על הנסיון לשקם...

אבל לדעתי אתה מגזים. אני עדיין אוהב את המוזיקה הזאת, אני עוד מקשיב לה...בזמן האחרון זה חוזר אלי, אבל הסיבה העיקרית שאין יותר מידי אינטראקציה כי אין הרבה אנשים שיהיה להמליץ להם, להיעזר בהם, לדבר איתם...
הסיבה היא לא בגלל שמי שכן כאן כבר לא אוהב את המוזיקה הזאת, אני בטוח שהוא אוהב, אבל בגלל חוסר היכולת לתקשר עם עוד אנשים בלי להתחיל להתאמץ יותר מידי, פוזלים לכיוונים אחרים...

באמת אני מעריך אותך, ואת הרצון שלך..
אבל לא צריך להיסחף...

זה לא הסחפות

זה בדיוק משקרה לסגנונות שהרבה פחות טריוויאלי שיגררו כמות גדולה של אוהבים מהארץ

פורום עצמאי ומישהו שידחוף את השם של הפורום ההוא בקרב אנשים יוכל להביא יותר אוהבים של המוזיקה לאותו מקום

למה עצמאי?
בעיקר כי שם יש הרבה יותר מקום לסדר תדברים מראש
כאן כל הטופיקים מבולגנים כי הפורומים של המדינות נבנו כאן כחלק מהפורום הכולל לא כפורום בפני עצמם

הבעיה היא שאני מאמין שכל משכאן כבר "עייף" אף אחד כבר לא יתאמץ לזור לזה לקרות

כדי שיהיו דיונים על מוזיקה צריך אנשים
כרגע כמעט ואין

Old Post Jun-18-2006 22:07 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

אילן מה אני יעשה זה לא מושך אותי
מה אתה רוצה שבכוח?

אני עדיין נהנה ממסיבות וימשיך ללכת לאיביזה
פשוט טראנס כבר הרבה מאד זמן אני לא אוהב כמעט וזה היה גם שהייתי פה חזק חזק

ותאמין לי שאני אשלם כסף לDJS
שאני ארצה לראות
מה לעשות ש
pvd/avb/ferry
לא מעניינים אותי אפילו קצת

Old Post Jun-18-2006 22:19 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

בוא נראה...
אני אשמח מאוד אם גיימס הולדן יגיע לפה
ואז לא יהיו לך תירוצים

Old Post Jun-19-2006 05:09 
m0sh
Ibiza 05'

באמת אתה חושב שיש מצב שאני לא ילך?

Old Post Jun-19-2006 05:36 
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

quote:
Originally posted by m0sh
באמת אתה חושב שיש מצב שאני לא ילך?

אני מקווה מאוד שהיום הזה יגיע ואתה באמת תבוא

Old Post Jun-19-2006 18:47 
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

אילן אתה מתחמק ממני בכוונה?

Old Post Jun-19-2006 21:00 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
omergunr
Supreme tranceaddict

Registered: May 2005
אני אומר לתת לקובי הפטיש כריש לנהל את הפורום

Old Post Jun-20-2006 11:26  Israel
Click Here to See the Profile for omergunr Click here to Send omergunr a Private Message Add omergunr to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אמנים אורחים בקיץ
Post New Thread    Post A Reply

Pages (7): « 1 2 3 4 5 6 [7]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackstompin german trance from 1999 time' id please? [2003] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackSergej Prokofjew - "Montagues And Capulets" [2003]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 05:07.

Forum Rules: