amm gruby.. to znaczy fastmp3 .. taha.. on mi to powidzial o twojm zdienczu na TA i ja znalazlam i otwozylam..
sorry if you didn't want me.. too
nie martw sie! to bylo dosc dawno. dlaczego ten gruby pamieta?? Chyba jakis dziwak?? Just kidding .
Jun-29-2002 01:23
JM
Supreme tranceaddict
Registered: Dec 2000
mowie lepszym gatunku pol lat.
znaczy sasiedztwie z sie spotkac o tat.go widze zei porozmawiac w i i. Jak tak, to ten sam interes w muzyce. tylko znalazlam zyje .
torontokiedy .st troche tu i gdzie,spory otwozylam.a naprawde to zyja w na TA teraz w vancouverwiekszasc z was ktorzy mieszkajakanadzie to. i moze
enczu i ja najktorzy maja fajne ze jewypadaloby
nikopolakow
>JM<
Jun-29-2002 02:26
bluE_Neon
Res Publica
Registered: May 2001
quote:
Originally posted by 69 KrAzY G 69
Mississauga moze byc?
z Missisagi to nie nowoszc o Polakach hehe gdzie mieszkasz w missisadze?
Juricimo you speak polish? i can't clearly understand wat you were trying to say...
z Missisagi to nie nowoszc o Polakach hehe gdzie mieszkasz w missisadze?
Juricimo you speak polish? i can't clearly understand wat you were trying to say...
watpie ze mowi po Polsku...chyba raczej napisal po angielsku i urzyl jakiegos "online translator"
Jun-29-2002 07:37
Spyder
Anti BS Alliance
Registered: Feb 2002
quote:
Originally posted by infinity HiGH
watpie ze mowi po Polsku...chyba raczej napisal po angielsku i urzyl jakiegos "online translator"
tak samo.. co ja myslalam..
bo na prawde.. nice jego nie moge... zrozumiecz..
well wait a min.. no one can understand me eiather..
Jun-29-2002 10:58
bluE_Neon
Res Publica
Registered: May 2001
quote:
Originally posted by infinity HiGH
chyba raczej napisal po angielsku i urzyl jakiegos "online translator"
Widze VMC ze chodzisz po tych samych stronach co ja, musze przyznac ze te opowiadania o Kubusiu sa .
Nie jestem z Toronto tylko z Woodbridge aka Gino Capital of Canada
A czy PVD nie gral w Spodku na Mayday, czy mi sie tylko tak zdaje, bo jak mi cos slyszalo to on chyba tam gral albo moze to byl Blank and Jones,, moze PVD wpadnie grac na Mayday Polska 2K2, a jesli nie no to zycze azeby gral w Polsce za niedlugo.
CALA POLSKA W CIENIU SLASKA !!!
Jun-29-2002 21:38
infinity HiGH
groovin
Registered: Oct 2001
quote:
Originally posted by JakubPolska
Widze VMC ze chodzisz po tych samych stronach co ja, musze przyznac ze te opowiadania o Kubusiu sa .
Nie jestem z Toronto tylko z Woodbridge aka Gino Capital of Canada
A czy PVD nie gral w Spodku na Mayday, czy mi sie tylko tak zdaje, bo jak mi cos slyszalo to on chyba tam gral albo moze to byl Blank and Jones,, moze PVD wpadnie grac na Mayday Polska 2K2, a jesli nie no to zycze azeby gral w Polsce za niedlugo.