ממממממ דוגרי אני מכיר כמה בננות מראשון... אבל יש בעיות עם בנות אחרות .... ככה שבינתיים אני מעדיף לא לעשות כלום
quote:Originally posted by Sniper ממממממ דוגרי אני מכיר כמה בננות מראשון... אבל יש בעיות עם בנות אחרות .... ככה שבינתיים אני מעדיף לא לעשות כלום מה זה אומר?! תסביר את עצמך....
___________________ .
אני בבעיה יענתו אני בקשר עם שתי בנות עכשיו שתיהם מעונינות ואני לא יודע אם אני רוצה משו איתן ביכלל קיצר אני בדילמות קשות
אחת לחן אחת לך !
___________________ Never again.
חחחחחחח בוא תיקח:]]
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו אז תשיגו את האיי סי קיו שלה או את הניק שלה במירק ואז מה?? תגידו "היי רעות! ראינו אותך עירומה! את ממש כוסית!!!"??? חחחחחחחחח
quote:Originally posted by Sniper אני בבעיה יענתו אני בקשר עם שתי בנות עכשיו שתיהם מעונינות ואני לא יודע אם אני רוצה משו איתן ביכלל קיצר אני בדילמות קשות מה אכפת לי מזה?! אמרתי תקמבן משהו עם האלה מראשון שנראות ליגה!!! תקמבן משהו לנו!!! אני יכול להיות עם אחת מנתניה... ההיא שהייתי איתה בסילבסטר... אבל לא יודע אם אני רוצה קשר... יותר מסתם קטע כזה... נתניה לא מתאים לי כל כך...
חחחחחח אורן הרגת אותי!!! חחחחחח שמע רועי אחי לך לא חסר...:]
quote:Originally posted by Sniper שמע רועי אחי לך לא חסר...:] הסבר פרט נמק והבא דוגמאות...
חהחהחה רועי אחי שמע אל תיהיה צנוע שנינו יודעים שאתה זיין לא קטן..