חחחחחחח...... טוב כבר קבענו מזמן שדברים כאלה קורים רק לך... חחחחחח היא אולי הציע לך משהו גם? בתמורה לעזרתך הנדיבה באותו יום? אאחח... ואני עדיין לא מאמניה שהיית כל כך קרוב אליי.. ולא קפצת
quote:Originally posted by Tarantula אאחח... ואני עדיין לא מאמניה שהיית כל כך קרוב אליי.. ולא קפצת אני דווקא קפצתי נכנסתי למכונית הוירטואלית שהייתה לי שם ויצאתי לכיוון ... יאללה בואי כבר למרכז ...
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
מישהי פה בוגדת או שזה רק אני!?!?! לא מספיק לך מורן אחד?! את צריכה שניים?! ועזוב אותך מורן מאסקימו לימון היית צריך לעשות את זה בשיחים איתה... עדיף מחתולי רחוב שאתה אחרי זה אונס!!!
___________________ .
quote:Originally posted by luckystrike יאללה בואי כבר למרכז ... מרכז מרכז, ת"א-רמת גן לא נתניה / רעננה וחרטא כזה
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook מרכז מרכז, ת"א-רמת גן לא נתניה / רעננה וחרטא כזה בואי לאילת... לאילת... או שעל משקל יותר מודרני... אבל את... רוצה לנסוע לטבריה... בשבת רוצה לנסוע לטבריה... בלעדיי רוצה לנסוע לטבריה... תהני!!!