|
אוקי אז ככה, העברתי שיחה עם מוש והבנתי סוף סוף על מה הוא מדבר... אז ככה, הבנתי את ההגדרות האירופאיות שהן כאלה לפי מה שהבנתי:
1. האוס מאופיין במבנה פשוט יותר, אין יותר מדיי צלילים שיוצאים ונכנסים, הם באים יותר בבודדות 
2. טראנס מאופיין בהרבה יותר מלודיות שמולבשות אחת על השניה, הם יוצאות ונכנסות יותר מהר, הצלילים יוצאים הרבה ביחד וגם נכנסים בהתאם, המבנה יותר מסועף, יש יותר עצירות, כניסות של מלודיות וכאלה...
עכשיו לפי ההגדרות האלה מוש צודק, יש התפתחות מסועפת וגם יותר סיבוך מלודי...
עכשיו אני מכיר את שני הגישות לטראנס, האירופאית וה"פסיכודלית", אני אוהב יותר את הפסיכדלית כי היא הרבה יותר מתאימה לי, הפסיכדלית לוקחת את הפסיכודלי כטראנס האמיתי, קלאב טראנס עוד מילא, מעבר לזה זה האוס, תשאלו כל איש פסיכודלי מה זה פול ואן דייק לדוג' הוא יגיד לכם האוס, עכשיו גם בקטע הפסיכדלי יש פרוגרסיב טראנס
(mos וכדומה...)
בגלל זה לא הבנתי על מה לעזזל דיברתם... עכשיו אני מבין, אגב עוד משהו, הגרסה הפסיכדלית לוקחת את הטראנס ככותרת, לעומת זאת באירופה פרוגרסיב זה הכותרת... ולא חייבים להיות כאלה מתנשאים להבא, אפשר להעביר ברוגע דיון, כמו שהעברתי הרגע עם מוש, שמאוד מתקשה להסביר את עצמו ויש לו יציאות, פשוט צריך לתרגם חחח מוש אל תקח אישי 
Xetro's Facebook page
|