quote:Originally posted by Sniper ח'ברה ח'ברההה חבר שלי זה שמארגן תחממה אמר שיש מצב שאני יתקלט שם!!!:]]]]]] איזה כיףף לייי עדיין לא בטוח אבל תקוו בשבילי מחזיק לך אצבעות אחי!!!!!!
quote:Originally posted by Sniper ח'ברה ח'ברההה חבר שלי זה שמארגן תחממה אמר שיש מצב שאני יתקלט שם!!!:]]]]]] איזה כיףף לייי עדיין לא בטוח אבל תקוו בשבילי וואי וואי וואי איך פיתחת לי ציפיות אחי :))))) המוןן המון תקווה והצלחה בשבילך!!!!!!
___________________ Check My Music
תודה רבה חברה בינתיים זה רק בגדר ה"אולי" אני מאוד מקווה שזה יצא לפועל
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter וואלה לא יודע אלוהים גדול עוד אבל ת'כלס יש מצב תלוי בחברים דבר איתי 054558574
איזה מסיבות הכי טובות בסלבסטר?
quote:Originally posted by Shahar איזה מסיבות הכי טובות בסלבסטר? יש וואחאד הפקה בטי אל וי... פרוגרסיב לגמרי אבל. מוקי מנחה
אני ביכלל הבנתי שמוקי יהיה בהאנגר
quote:Originally posted by Sniper אני ביכלל הבנתי שמוקי יהיה בהאנגר צודק, טעות שלי... גילי, אתה משוחרר בשלישי?
חחחחח יאללה בוא תחגוג... זה כמו להתגנב להורים מחוץ לבית בלילה
איזה עוד אתר לתמונות מהסטודיו יש חוץ מהאקסיט הזה??? הצטלמתי ואני לא מוצא את התמונות, מישהו יודע?? אין בלילה...