Originally posted by vmc
ja sobie dzis nie poslucham bo za jakas godzine ide w kime, trzeba sie wyspac poki mam wolne bo od poniedzialku musze znow na uniwerek... no i mam egzamin w przyszlym tygodniu
Ja tylko mam clasy dwje dni w tygodnu tym semestre!
ja mam 4 dni tez...w srody i czwartki musze wstawac o 6:00 rano , a w wtorki i piatki jest spoko...moge pospac sobie
Jan-03-2004 23:22
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
quote:
Originally posted by infinity HiGH
ja mam 4 dni tez...w srody i czwartki musze wstawac o 6:00 rano , a w wtorki i piatki jest spoko...moge pospac sobie
Usz prawje mam dosic tego TA, na prawde. Nie zaleze gdzie postuje, ktosz na to muszi cos powjedzic. Nie postuje na chill out przez pare dni, jestem spowrotem, i od razu, mam chuja. Hiba nie bede na ta przez jakis okres. Kocham naszi polace ktury nie postuja!!!!
po prostu mialam sobie taki miejszie rant. Tak jak na prawde, to nie nawidze duzo tych osobow na TA, bo sa idiotci! Jedna sekunde mowja ze nie lubja jak czos sie stanje, i w drugim sekundje, nagle oni robja tak samo!
przez ostatni dwa mjesace, to za kazda razem kiedy postuje, to jeden osob zawsze czyta. jak jemo sie nie podoba, to probuje cos zrobic ze be mnie w kurzic, albo probuje postowac cos ktury bege prezkadzac wszystkim o mnie.
Po prostu mam dosic! I tak i tak mam za duzo lekcie domowe, nie potszcubuje wjece stressu nis co jusz mam!