nie ma co sie dolowac tutaj. trzeba isc do szkoly jutro.
dobra noc
Last edited by infinity HiGH on Jan-08-2004 at 04:26
Jan-08-2004 04:17
maxstradamus
Supreme tranceaddict
Registered: Nov 2003
no to zdrowie...ja sobie wlasnie sacze drina i anuneventrade podoba mi sie twoje podejscie do patriotyzmu hehe jak pic to do dna
Jan-08-2004 04:58
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
quote:
Originally posted by maxstradamus
no to zdrowie...ja sobie wlasnie sacze drina i anuneventrade podoba mi sie twoje podejscie do patriotyzmu hehe jak pic to do dna
Sawsze mam patriotism na Polsce! Mam plany ze by tam mjeszkac po skole! I max, moja imie jest Sara
Dobra noc Piotrek! Zaras tes ide spac! Tes mam skole jutro
ha 13 lat? co ty mozesz wiedziec o zyciu w polsce...nie chce brzmiec jak skonczony kutas ale majac 13 lat to ty miales wszystko pod nos podstawiane, nawet nie musiales myslec o pracy wiec prawdziwe problemy cie nie dotyczyly.
ja wyjechalem majac 17 lat i juz zaczynalo mnie to wszystko gonic. Prawda jest taka ze jesli chcesz to dasz sobie rade. Moi kumple teraz siedza sobie na dobrych stanowiskach i zyja na poziomie europejskim. I to wystarczy. Co musieli zrobic? Skonczyc dobre szkoly i sie umiec przebic. Wiec Saro jesli naprawde masz taki plan i nie jedziesz tam na glupka to bez problemu bedziesz miala dobrze.
W polsce nie jest az tak zle...duzo sie poprawilo, duzo sie pogorszylo, duzo sie zmienilo...od ludzi zalezy czy potrafia to wykorzystac.
Dobranoc...ide spac
Dosyc tych farmazonow
Jan-08-2004 06:41
vmc
Travelling Without Moving
Registered: Jan 2002
quote:
Originally posted by SebG
..nie chcesz mieszkac w Polsce.
Mieszkalem tam 13 Lat, sie przeprowadzilem do US i teraz mam 20. Wciaz mysle z Polska jest do dupy pod wzdlegem pieniedzy, pracy i wogole nie jest ok.
Polska 7 lat temu i Polska teraz to nie ten sam kraj. Wszystko sie tu zmienia z roku na rok. Za 4 miesi¹ce wchodzimy do UE. PrzyjedŸ to zobaczysz a ja wiem bo ja tu qfa mieszkam !!
Sara: mam d³ugi wieczór bo mam po³metek... tak po³owa studiów ju¿ mija!! Jest wynajêty lokal, miska, wbijemy siê w garniaki i jazda bawiæ siê i piæ do bia³ego rana !!!
maxstradamus w 100% sie zgodze i witam wszystkich haha. ja mialem 15 lat jak wyjechalem i dalej mnie ciganie spowrotem wiem ze tam bede mieszkal za kilka lat...ahhhh ten patriotyzm
Jan-08-2004 16:16
squirrelly
The Phun Nun
Registered: Oct 2003
Widze ze mamy nowa Polakem w nasza threada!
Ja w polsce mieskalam 4 miesace w roku przez 17 lat. Jusz tam nie bilam prawje 2 lata, i sie bardzo tesknie. Mam plan na to. Skacie to skola na politice, i bede pracowac w american embassy w polsce! W tedy bede mogla sie mieskac w Polsce, ale bede miala co robic z towim degree
vmc to fantastic! Miec dobre czas dla mnie, bo nie bede mogla niegde cos robic przez na stempne 5 miesacu, bo taki mam na pihana z skola!